Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kitapta o yüzden satmış ya zaten :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 aşırı sattı ya 11. basım oldu galiba en son sallamış olmiim ama emin deilim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Hadescik, 08 Mayıs 2004 13:54 tarihinde demiş ki: yaw bırakın bu işleri bunları çıkartanlar en büyük düşmanım Dostumun düşmanı benim de düşmanımdır.[signature][hline]Bıdı?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 düşman kimmiş bi anlasak?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Pi sayısı yüz hatlarının altın oranı değilmi?? En iyi yüz hattı yani... David Beckham ınki tam uyuyormuş. Benimkide öyle allah kahretsin ya ... :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 :tebrikz:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar