copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ilk ben sordum ekmek çık aradan sdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 farklı bişey sordum ben git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya evde oynamıyorum abimin dükkanda wii de oynuyorum, yanımda da çocuklar oluyor hep smack down oynuyolar arada dönüp bana bakıyolar. coşamıyorum tabi. geçen gece alkollü gittim dükkana o zaman coştum. yanımda bikaç alkollü arkadaşımı da götürdüm tabi, yoksa yalnız gitsem yine olmaz. çok sıkıntılı durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 copry said: öl. nebçim doktorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o ölsün dişlerini yaşatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 baya bir geç oldu ama ben de sonunda edinip bitirdim bugün gh:metallica'yı. şu ana kadar sadece world tour'u kariyer modunda oynayıp bitirmişliğim vardı. hardcore bir gh oyuncusu değilim ama medium'da parçalar çok zor değilse %90'larda ya da %100 çalabiliyorum parçaları. yalnız metallica resmen kanırtıyor ve feci şekilde yoruyor insanı. baya koyu bir metallica hayranı olduğum için bütün parçaların rifflerini, sololarını, nerde ne değişiklik olacağını biliyorum. fakat ellerimin yetişemediği kısımlar oldu resmen çoğu soloda. medium'da bitirdim, 245 tane yıldızın 232 tanesini falan toplayabildim gene. tüm gh oyunlarını bilmiyorum ama bildiklerim arasında en zoru tartışmasız metallica. diğer oyunlardaki gibi birkaç parça zor gerisi orta seviyede değil, hardcore oynamayan biri için ciddi ciddi medium bile son derece zorlu geçebiliyor. trophy kasıyordum, sadece gitar bulunduğu için elimde ancak %20'sini alabildim şu ana kadar. band ile alınabilen çok fazla trophy var, aynı şekilde online için de. online oynayabilmek ve trophyleri alabilmek şu aralar daha da zorlaşmış, kimseyi bulamıyorsunuz online oynayan. nette gezinirken şöyle bir site buldum, http://www.ps3trophies.org/forum/guitar-hero-metallica/9652-trophy-boosting-thread.html baya işe yarar bir thread, hemen yardım eden biri çıkıyor. benim gibi trophy kasan biriyseniz ve alamadığınız trophyler varsa bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 disposable heroes dışında her şarkıya gitarla normal zorlukta 5 yıldız ile eşlik ederim sana ehue ama o disposable heroesu yazarken ne düşünüyordular çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 eheh kesinlikle. dediğim gibi, şarkıları ezbere bilmenin de bir faydası olmuyor, o tuşlara yetişilmiyor yani. bir de ben gaza geliyorum doğal olarak her şarkıda, çalarken bangır bangır şarkıları da söylüyorum. bir bakıyorum vici vici sesler geliyor arada sırada, notaları kaçırıyorum falan. ama kuru kuru çalınca da zevkli olmuyor kesinlikle GH. bir ara kasalım olmazsa online trophy'leri, ben seni eklemiştim zaten kaede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar