Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server arıyorum!


mardox

Öne çıkan mesajlar

horde olarak uzun süredir magtheridon serverında oynuyorum, pve olarak çok güzel bir server ama malum free migration vs.. derken serverın toplam alliance nüfusu 400'e düştü, prime time'da online level 1-80 alliance 10 tane falan olduğu için pvp'den bahsetmek mümkün değil.
bu yüzden server arayışı içindeyim... horde için pve'si mümkün olur mu bilmem ama magtheridon kıvamında olsa (yani her yere puglar olsa :) guildsiz bile pve takılabilsen) yanında da hem world pvp'si hem de battle group'u güzel bir pvp ortamı olsa. (çok şey istedim :D)
var mıdır böyle serverlar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grim batol

horde %45 ally %55 civarı pop. olarak. belki horde %48-49 falan da olablir ama yakın rakamlar.

ally tarafında pve progress olarak 1 adım daha önde ama çok çok farklı değil.

horde organize oldugunda bglerde dövuyorda, bu organize olma işinde biraz daha iyi ally tarafı.

özellikle wsg ve eye oflarda fazlasıyla kazanıyorlar(yüzde 80 diyim). av tamamiyle dengesiz, bir gün 10 kere üst üste alıyorlar sonra koca gün %80inin kazanıyorsun falan ortada gibi. ab'de de değişiyor ama totale baktın mı Allylar bglerin %60 ını alıyor.

hordesan 2-3 tane türk pve guildi var. 2 tane international hardcore pve 4-5 tane de daha normal progressli guild var. Onun dışındaki guildler daha casual gibi.

baya kalabalık bir server ve genelde herşey iyi fiyattan satılıyor ah'de falan.. öyle işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklaşık yarım senedir falan burning steppes te oynuorm. wotlk dan once 2 tane duzgun swp yapan guild wardı. tabi massive nerften once. 1 tanesi serverdan ayrıldı. ben o ayrılan guilddeydim. yani wotlk oncesi pek pve açısından ole ii bişi yoktu ama cok fazla casual guild wardı. wotlk geldikten soora ve sanırım grim batolden free migrate açıldıktan soora cok fazla hardcore guild geldi servera. su anda en az 4 5 tane cok hardcore guild war. ayrıca bitane gayet ciddi bi turk guildi war. sanırım onlarda grim batolden geldiler. wotlk oncesi bg sıraları arena sıraları 3 dkkayı geçmezdi en fazla. hiç bi bgde ne allyın ne hordeun bi ustunluğu war. walla soliceklerim bu kdr. eğer baska sormak istediğin bişi warsa buraya yaz yada öm at yardımcı olurum.

not: bu arada ben horde tarafından anlattım. ally hakkında bi bilgim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...