PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 konya yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sana laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hakem hakem :) gerçi pozisyonu görmedim içerde açık maç.ama kesin gol değidlri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Önderin el emeği göz nuru golüyle 1-0 önde fener :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu sefer sövmicem para bastım fenere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 al işte koptu maç :) neyse muhim değil.fener kendini kandırmaya devam etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ustunuz ve tozumuzu yutacaksiniz. cunku tuttugunuz takimlar COK kotu... ozellikle senin tuttugun takim cok kotu Red. Hangisi bilmiyorum ama eminim ki cok cok kotu. Hele fenerin yaninda, double kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 adam elle gol atıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bizim takım senin takımını döver bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 pzero bu başlık nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu zamana kadar elle hiç gol atılmamış gibi hala aglıyorsunuz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kusura bakma bi anda açtım bende pişman oldum bi beşiktaşlı olrak bi fener maçı topiki açtığım içünnn !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Jedi said: bu zamana kadar elle hiç gol atılmamış gibi hala aglıyorsunuz ya... bu zaman kadar elle atılan bütün golleri siz attınız . öğrenemediniz daha şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 başlık ilginç geldi, onun haricinde sanmıyorum ki bjk maçı olsa başlığı bu şekilde kazara "açıverirsin". neyse. önder in golü bana gol gibi geldi tam göremedim tv başında değildim o sırada 1 kere izleyebildim. ama deived i takdir ediyorum. tarih eylül 2006 : konya - beşiktaş maçı. burak topu eliyle düzeltip 2. dakikada beşiktaşı 1-0 öne geçirir. google da arattım evet. holy google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 PZero said: Jedi said: bu zamana kadar elle hiç gol atılmamış gibi hala aglıyorsunuz ya... bu zaman kadar elle atılan bütün golleri siz attınız . öğrenemediniz daha şu oyunu MARADONAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yannız anelkanın elle attıgı gol ve 2-0 dan kazanılan 3-2lik maçta konyaydı sanırım.tesaduf değildir herhalde ahhaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10608755.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/_np/5218/7005218.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bide deived in eliyle aldığı pozisyon var. hakem onuda es geçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bizimkine sarı kart vermedi diye ağlayanlar şimdi ilk kez mi elle gol atılıyor diyor o da enteresanmış =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 konya attı iki bir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ALLAHINDAN BUL KUDİSİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hic yakisikli olmadi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Fenerasyon iş başında : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar