Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Comeback Kings - Order - Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
80% falan aynı. RP daha iyi bir healer diyebiliriz.

RP masaya stat buff ve insta heal getiriyor. Guild bazında şu an en lazım olan kariyer. 1 tane az azactive (eheuh) RPmiz var.

Healer olacağını varsayarsak WP de lazım bize. O da güzel buff getiriyor, cleansingi çok daha iyi, healingi daha hızlı, daha fazla defans getiriyor.

Ama önemli olan keyif alacağın birşey oynamak.
Mesaj tarihi:
acc ı kapatmıştım conana baktım azbişey sarmadı tabi tekrar açtırcam acconru acaba üye alımınız devam ediomu? exparte deydim daha önce heralde ordan arkadaşlar war guildde? ordaki nick=legendturk tü arc.
Mesaj tarihi:
arcane said:
80% falan aynı. RP daha iyi bir healer diyebiliriz.

RP masaya stat buff ve insta heal getiriyor. Guild bazında şu an en lazım olan kariyer. 1 tane az azactive (eheuh) RPmiz var.

Healer olacağını varsayarsak WP de lazım bize. O da güzel buff getiriyor, cleansingi çok daha iyi, healingi daha hızlı, daha fazla defans getiriyor.

Ama önemli olan keyif alacağın birşey oynamak.

ne DoK ne WP oynadım.

t2 RP var bi tane ama transfer edemiyorum.

WP açarsam adam gibi healer olur mu onu merak ettim. çünkü mekanik saçmalığı bence gereksiz. ama iyi armorlu healer olayını seviyorum (bkz pala sham, ikisini de oynadım :p)

nese açıp görcez
Mesaj tarihi:
solo olarak en hızlı ilerleyebildigin healer sinifi war pri / dok .

En guzel (ayni zamanda dezavantaj olabiliyor) ozellikleri diger healerlardan farkli olarak heal skilleri için AP kullanmayıp, mana tadında, ya dusmana vurdukca artan veya bir skill kullandiginda AP'yi manaya donusturerek artirabildigin baska bir mekanik kullanıyorlar. Avantajı, flee yaptigin zaman veya AP bittigi zaman bile heal atabiliyorsun. Dezavantaji uzun savaslarda hizli heal ettigin zaman mana'n bitiyor ve doldurmak icin AP'yi donusturmen lazim, bu da bir sureligine seni etkisiz eleman yapiyor.

Riskli ama etkili ozelliklerinden birisi vurdugu damage'i direkt olarak heal'a donusturen skilleri var, 4-5 kisinin dalmis oldugu birini bu skillerle 0'dan max hp'ye cikartabilirsin veya cok daha uzun sure dayandirabilirsin, ayni zamanda PvE'de de cok rahatlatiyor bu skiller.

Cok hizli grup heali atabilirsin, diger healerlarin 3s iken war prinin 1 saniye cast time'i.

Debuff olarak sadece movement azaltma var (o da 2 vurus gerektiriyor minimum), onun disinda rakibi engelleyecek/donduracak hic bir skill yok, silence eden skill lvl 35, knock back yaptiran skill 40'ta geliyor.

Tek kisiye yonelik bir healin yok, diger karakterlerde olan hasar absorbe eden skillin yok (sadece mastery treede geliyor bir tane o da gruba). Yani grup ici super bir healer olabilirsin, ama grup disindan birini ayakta tutman cok zor.

Res 6 saniye ve kisaltma imkanı yok.

Detaunt 1 tane.

Ailment remove'u 5 saniye cooldownu var.

Bilmem yardimci olabildim mi.
Mesaj tarihi:
evet, ben ex parte'de WP oynamıştım. üye alımımız kapanmadı ve kapanmayacak bir burada söylemeden. :) kapımız herkese ardına dek açık, ne olursanız olun, bize gelin. (:P)

RP de yok WP de, hangisi sana daha çok uyarsa. WP daha dirençli sayılır ama doğrudan AP'yi kullanamıyor, conversion lazım. off-hand'ler imba otomatik regen veriyor gerçi, eskisinden çok daha rahat o bakımdan. insta'yı geçtim direct heal yok ama grup heal harici. auralar güzel dok kadar imba olmasa da.

detaunt'u tactic ile hedefin 30 feet etrafındaki herkese basabiliyorsun gerçi, tek ciddi avantaj dok'a kıyasla. tren üstüne binerse öyle kurtarabilirsin muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ben de basliyorum war a , bakindim bi patiler hangi serverlarda diye, Bu serverda accam da , oyunun sistemi hakkinda hic bilgim yok . Biraz alisip, ogrendikten sonra oyunu bende katilmak isterim guilde.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi yarın patch geliyomuş duyumlarıma göre, bikaç sorum olacak

yarın tüm isteyenler choppa ve slayer açabilecekler mi yoksa sadece live eventi bitirmiş olanlar mı açabilecek? live eventi bitirenlere 1 hafta avans verecez diyolardı ya hani, hala geçerli mi?

ikinci maruzatım sorudan çok tavsiye olacak, slayerıma isim bulamıyorum help plox
Mesaj tarihi:
arcane ile guild konusunda anlaşabilirsek hemen görüşeceğim adamlarla. gerçi hirn'den bir sürü yeni guild geldi bugün.

hoşgelmişsin yev. :)
  • Yeni Oluştur...