Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 CIR down by Comeback Kings. maç ertesinde lick king boss'larını üç günde tarumar edip oyunun çok kolay yapıldığından yakınanlar gibiydik. ileride altı tane 40'la girip farma bağlarız muhtemelen.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 destro açtım zealot, hiç destro oynamamıştım. RP ile aynı şey lan çok ilginç. nese ya RP ya AM ya WP açıcam. ne açıyım söleyin.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 80% falan aynı. RP daha iyi bir healer diyebiliriz. RP masaya stat buff ve insta heal getiriyor. Guild bazında şu an en lazım olan kariyer. 1 tane az azactive (eheuh) RPmiz var. Healer olacağını varsayarsak WP de lazım bize. O da güzel buff getiriyor, cleansingi çok daha iyi, healingi daha hızlı, daha fazla defans getiriyor. Ama önemli olan keyif alacağın birşey oynamak.
bozkurtt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 acc ı kapatmıştım conana baktım azbişey sarmadı tabi tekrar açtırcam acconru acaba üye alımınız devam ediomu? exparte deydim daha önce heralde ordan arkadaşlar war guildde? ordaki nick=legendturk tü arc.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 arcane said: 80% falan aynı. RP daha iyi bir healer diyebiliriz. RP masaya stat buff ve insta heal getiriyor. Guild bazında şu an en lazım olan kariyer. 1 tane az azactive (eheuh) RPmiz var. Healer olacağını varsayarsak WP de lazım bize. O da güzel buff getiriyor, cleansingi çok daha iyi, healingi daha hızlı, daha fazla defans getiriyor. Ama önemli olan keyif alacağın birşey oynamak. ne DoK ne WP oynadım. t2 RP var bi tane ama transfer edemiyorum. WP açarsam adam gibi healer olur mu onu merak ettim. çünkü mekanik saçmalığı bence gereksiz. ama iyi armorlu healer olayını seviyorum (bkz pala sham, ikisini de oynadım :p) nese açıp görcez
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 solo olarak en hızlı ilerleyebildigin healer sinifi war pri / dok . En guzel (ayni zamanda dezavantaj olabiliyor) ozellikleri diger healerlardan farkli olarak heal skilleri için AP kullanmayıp, mana tadında, ya dusmana vurdukca artan veya bir skill kullandiginda AP'yi manaya donusturerek artirabildigin baska bir mekanik kullanıyorlar. Avantajı, flee yaptigin zaman veya AP bittigi zaman bile heal atabiliyorsun. Dezavantaji uzun savaslarda hizli heal ettigin zaman mana'n bitiyor ve doldurmak icin AP'yi donusturmen lazim, bu da bir sureligine seni etkisiz eleman yapiyor. Riskli ama etkili ozelliklerinden birisi vurdugu damage'i direkt olarak heal'a donusturen skilleri var, 4-5 kisinin dalmis oldugu birini bu skillerle 0'dan max hp'ye cikartabilirsin veya cok daha uzun sure dayandirabilirsin, ayni zamanda PvE'de de cok rahatlatiyor bu skiller. Cok hizli grup heali atabilirsin, diger healerlarin 3s iken war prinin 1 saniye cast time'i. Debuff olarak sadece movement azaltma var (o da 2 vurus gerektiriyor minimum), onun disinda rakibi engelleyecek/donduracak hic bir skill yok, silence eden skill lvl 35, knock back yaptiran skill 40'ta geliyor. Tek kisiye yonelik bir healin yok, diger karakterlerde olan hasar absorbe eden skillin yok (sadece mastery treede geliyor bir tane o da gruba). Yani grup ici super bir healer olabilirsin, ama grup disindan birini ayakta tutman cok zor. Res 6 saniye ve kisaltma imkanı yok. Detaunt 1 tane. Ailment remove'u 5 saniye cooldownu var. Bilmem yardimci olabildim mi.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 evet, ben ex parte'de WP oynamıştım. üye alımımız kapanmadı ve kapanmayacak bir burada söylemeden. :) kapımız herkese ardına dek açık, ne olursanız olun, bize gelin. (:P) RP de yok WP de, hangisi sana daha çok uyarsa. WP daha dirençli sayılır ama doğrudan AP'yi kullanamıyor, conversion lazım. off-hand'ler imba otomatik regen veriyor gerçi, eskisinden çok daha rahat o bakımdan. insta'yı geçtim direct heal yok ama grup heal harici. auralar güzel dok kadar imba olmasa da. detaunt'u tactic ile hedefin 30 feet etrafındaki herkese basabiliyorsun gerçi, tek ciddi avantaj dok'a kıyasla. tren üstüne binerse öyle kurtarabilirsin muhtemelen.
kharan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Şu an guild de kaç kişi var? Açıkçası ben ve arkadaşım popülasyona göre order a gelmeyi düşünüyoruz.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 20 küsur ama gelmeyi isteyecek olursanız karakter silmek yerine yeni hesap almayı düşünün derim doğrusu.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bu hafta senaryo kasıp 40lamak gibi bir planım vardı ama telekom + finaller izin vermeyecek gibi görünüyor.
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ben de basliyorum war a , bakindim bi patiler hangi serverlarda diye, Bu serverda accam da , oyunun sistemi hakkinda hic bilgim yok . Biraz alisip, ogrendikten sonra oyunu bende katilmak isterim guilde.
OrcusTR Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Guildi de, ismi geçen 3 kişi de search kısmından bulamıyorum?
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aynı anda offline olduğumuz bir anda aramışsın o halde, friend liste eklersen online olduğumuzda görebilirsin.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şimdi yarın patch geliyomuş duyumlarıma göre, bikaç sorum olacak yarın tüm isteyenler choppa ve slayer açabilecekler mi yoksa sadece live eventi bitirmiş olanlar mı açabilecek? live eventi bitirenlere 1 hafta avans verecez diyolardı ya hani, hala geçerli mi? ikinci maruzatım sorudan çok tavsiye olacak, slayerıma isim bulamıyorum help plox
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 daha slayer yok ortada, erken oynayabilmek için event var sadece.
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Slayer'a isim : Tarumar Abi Choppa : Amigo Orhan :P
odiflame Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bizim büyük bir guilde katılma işini akşam doggy(lolth) sordum sam e sor dedi.katılım olacak mıdır?
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 arcane ile guild konusunda anlaşabilirsek hemen görüşeceğim adamlarla. gerçi hirn'den bir sürü yeni guild geldi bugün. hoşgelmişsin yev. :)
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Sunucunun en büyük guildi olan Bane of Chaos'a katıldık. Hala CK'da olan arkadaşlar Hildegarde'a ulaşsın.
Öne çıkan mesajlar