Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Account banned" yardım lütfen


Wamp

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. Sabah oyuna girmeye çalıştım fkat accountun banlı oldugunu ögrendim. Mail adresimi incelemdim hemen. blizz.den msg gelmiş. Benim account bu gerçek parayla gold satmaişlemlerine karışmış.
Nasıl karıştı anlamadım. Yanlız 2-3 gün önce bir addon indirmiştim.Büyük ihtimal ondan dolayı oldu.
Accountu nasıl geri alabilirim yada nereye nasıl mail atılabilir bir fikri olan veya yardım edebilecek bir arakdaş olursa çok sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır gold falan alış verişi olmadı,yapmadım.Zaten daha lvl 18 falandı.Tek char vardı. Ve üstüne daha oyunu alalı 1 hafta olmadı. Sanırım oyun icinde benim accoutan "shout" flan atıldı. Buda accountun çalındıgı anlamına geliyor.Sanırm hem çalındı hem banlandı. Yapılacak bişey varmı.Yani herhangi bir arkadaşımıızn başına geldimi. açıldımı account yada açarlarmı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MAil atıp derdini anlat ve bir ilginolmadığını söyle para transferi ile. Hatta oyuna dahi ilk kez başladığını ve gerçek para ile gold alındığını da ilk kez sizden duyuyorum falan de. Olmadı internet kafeden oynuyorum belki acc sifreyi almışlar transfer için kullanmışlardır ama siz diyene kadar böyle birşeyden haberim dahi yoktu falan de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gold satın almak zaten karşı olduğum bişi de, bir de üstüne maille yollatmak en saçma hali. Öyle bir şey yapacağını sanmam kimsenin :)

Ya karakterle elden teslim, ya da daha güzeli AH'ye 5 tane thorium koyarsın 5k golda artık kaç gold alıyosan ona göre. Satın alır eleman da. AH en sağlamı, işine geldi mi ben ne blim ah ye koydum keriz almış o paraya buyoutla, tanımıyorum bile adamı der yırtarsın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke satacak kadar param olsa :). Daha oyunda çıtır günlerim. ilk bi hunter açtık 18 olduk gecelere kadar oynadık. Questlrden sıkıldık yerlerini aramaktan bıktık alt+tab lardan bıktık bi questhelper bulalım dedik bi. Gzüel güzel devam ediyor iken bir sabah kalkıp oyuna bir girdik :shock: :shock: accoyun banned. Nasıl yani dedim. budamı başıma gelicekti. Okdar online oyun oyna daha bu yaşıma kadar ban yemedim. Sen gel Şurda 2 günlük hevese ban ye. Hevesim kursagımda kaldı.
Umarım açarlar banı.Yoksa iyice soğuycam bu online oyunlardn.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...