huun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bi' dergide okumuştum. günümüzde başbakan, bakan, birleşmiş milletler genel sekreteri gibi önemli mevkilere gelmiş insanların hiç birisi, gecenin ilerleyen saatlerinde aç kalmamış. bilimadamlarının bu veri üzerine getirdiği yorumsa şu olmuş: kendi karnını doyurmaya yetecek kadar bile organizasyon, plan ve de program yetisi gelişmemiş kimseler, ağır sorumluluklar gerektiren mevkilere kadar yükselemiyorlarmış. yaa ben derginin yalancısıyım, tepkilerinizi onlara yönlendirin lürfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 imzayla müthiş uyumlu bi mesaj olmuş huun mahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bnde acıktım lan para da bitti evdede bişi yok dedim bare birini bulim yarı menü fiyatı verip 2 menü alırız mcdonaldsdan (güzel bi hesap dimi evet bncede öyle) ama hiçkimse gelmio lan daha erkenmiş bilmemne açım lan ben sıpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 karnım tok benim halinden anlamam hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yiyiorm şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yemek yedim, şimdi bi de kadayıf yiyorum. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 huun said: bi' dergide okumuştum. günümüzde başbakan, bakan, birleşmiş milletler genel sekreteri gibi önemli mevkilere gelmiş insanların hiç birisi, gecenin ilerleyen saatlerinde aç kalmamış. bilimadamlarının bu veri üzerine getirdiği yorumsa şu olmuş: kendi karnını doyurmaya yetecek kadar bile organizasyon, plan ve de program yetisi gelişmemiş kimseler, ağır sorumluluklar gerektiren mevkilere kadar yükselemiyorlarmış. yaa ben derginin yalancısıyım, tepkilerinizi onlara yönlendirin lürfen. Bi daha o dergiyi alma abi feci kolpaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ekmek yoksa pasta yeseydin. Kimse söylememiş buda bulunsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 anahtar kelime ekmek. eskiden mum ışığında kızartıp bile yiyodum. her şekilde yenir ekmek. ıslatarak da yeniliyo, baya da güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 birayla ekmek götüren birinden beklenir zaten ıslak ekmek.. böle soğuyo bi de ıslanan kısmı ne tat var ne tuz yumuşacık fln çok kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vayt çaklıt moka da içtim 1 saat önce falan ooohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bliywig said: sıçarım böyle dünyanın adaletine /agree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 memır macunu yiyom karnım doysun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar