Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açım ulaaaaaaaaaaan!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi' dergide okumuştum. günümüzde başbakan, bakan, birleşmiş milletler genel sekreteri gibi önemli mevkilere gelmiş insanların hiç birisi, gecenin ilerleyen saatlerinde aç kalmamış.

bilimadamlarının bu veri üzerine getirdiği yorumsa şu olmuş: kendi karnını doyurmaya yetecek kadar bile organizasyon, plan ve de program yetisi gelişmemiş kimseler, ağır sorumluluklar gerektiren mevkilere kadar yükselemiyorlarmış. yaa

ben derginin yalancısıyım, tepkilerinizi onlara yönlendirin lürfen.
Mesaj tarihi:
bnde acıktım lan para da bitti evdede bişi yok dedim bare birini bulim yarı menü fiyatı verip 2 menü alırız mcdonaldsdan (güzel bi hesap dimi evet bncede öyle) ama hiçkimse gelmio lan daha erkenmiş bilmemne açım lan ben sıpalar
Mesaj tarihi:
huun said:
bi' dergide okumuştum. günümüzde başbakan, bakan, birleşmiş milletler genel sekreteri gibi önemli mevkilere gelmiş insanların hiç birisi, gecenin ilerleyen saatlerinde aç kalmamış.

bilimadamlarının bu veri üzerine getirdiği yorumsa şu olmuş: kendi karnını doyurmaya yetecek kadar bile organizasyon, plan ve de program yetisi gelişmemiş kimseler, ağır sorumluluklar gerektiren mevkilere kadar yükselemiyorlarmış. yaa

ben derginin yalancısıyım, tepkilerinizi onlara yönlendirin lürfen.

Bi daha o dergiyi alma abi feci kolpaymış
  • Yeni Oluştur...