OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yanına gidicem bu sömestr fakat annemler abimi LA de pazarlamacılık master ı yapıo sanıolar fakat kendisi NY de yönetmenlik okuyo babam bileti LA e ayırtmış şimdi işin yoksa o bileti NY ye çevir hayır bide bavul hazırlarken de zor olucak 2 sinin arasında çok fark var of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ny den aktarmalı gidiyodur inersin orda. envaypidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 boş ver abini LA daha canlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ama biletler arasında baya bi fiyat fark'ı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yok munich den aktarmalı bileti ayırtmış bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 katlanacaksın artık, üzüldüm adına derde rush! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 vah vah. ne buyuk derdin varmis. ne igrenc ne kotu abin varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 la cok cirkin bir yer. allah belasini versinb orasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 abinden taktik al bence, katakulli yapmayı biliyo gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya bilioda demin aradım ahah okan ben artık yalan söylememeye karar verdim naap et NY ye gel napıcan LA de tek başına dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 oha be şükret haline lise son sınıfa geldiğimde abim okulu bitirip çalışmaya başlar, lise sondan itibaren benim lale devrim başlar diye düşünmüştüm özellikle maddi anlamda. Yok arkadaş herif bir türlü bitiremedi okulunu ya alttan bilmem kaç tane dersi var söylemiyoda saklamaya çalışıyo ama biliyoruz yani. Adama ben para veriyorum ya var mı böyle rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 saçmalama olm git LA de takıl 2-3 gün oteller ucuz günlüğü 20 dolara bile var takıl dolaş sonra nyde git ny sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bilmiormki du bakalım babayı ikna edemessem öle yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 gogo santa monica blvd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 abiyi takdir ettim valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 vay be, oyle abi olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 onu bilmem de eve dönerken bavulun üzerindeki o sticker nanelerini vs. sök. ben olsam gözüm takılır bakarım onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar