-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bugün kaç kere açtıysam hepsinde ya daha login olmadan ya da login olduktan en fazla 1 dakika sonra hata raporu gönder / gönderme seçeneği ile karşı karşıya kalıyorum. Computer scan çaktım bir tane, worm buldu bi tane onu da sildim ama. Genel bir sorun da değil sanırım, bakındım biraz herkes tıkır tıkır giriyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 banada oldu aynısı, uninstall yaptım geri yükledim. Antivirüs yoktu panda antivirüs yükledim düzeldi şuan babalar gibi giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Açılmıyor şu an bende. Hata kodu: 80048820 Bu onuru benle paylaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aa genel sorun varmış. ben de diyorum "bu ne la, 4 kişi online bu saatte. bütün millet 2009 kutlama moduna girmiş biz evdeyiz of." çekiyordum. rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 lol masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 webmessenger'la şimdilik günü kurtarıyom. aynı sorunu yaşıyon yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bazen accountlarla ilgili problem olabiliyor. farklı bir bilgisayarda deneyebilirsin. bende problem bulunmuyor not: metroethernet var şirketteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 of ya bu ne saçmalıktır. internet explorer proxy ayarlayınca bunu hem windows update hem de live messenger kullanıyor. kaldırdım browser'dan proxy'i çalıştı şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Msnci olmayın bu kadar dfgdfddfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Brigand said: Msnci olmayın bu kadar dfgdfddfgd icq'mu tavsiye ediyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gtalk var babalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 digsby diye bişey var, denemedim ama facebooku bile var, gmail gtalk yahoo msn falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Cin Ruhi said: Brigand said: Msnci olmayın bu kadar dfgdfddfgd icq'mu tavsiye ediyosun yani? İnterneti chat amacı ile kullanmamayı tavsiye ediyorum. Evet internet iyi bir iletişim aracı ama chat için kullanmaya başlayınca anlamını kaybediyor. Zaten chat amacı ile kullanmamış olsak msn down filan hiç takmayız gelir nası olsa bi ara düzelir diye düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gayet çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 iyi de sen o zaman messenger'i sadece geyik anlamında düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar