Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamlar bacardi ve kola karışık ürün çıkarcaklar herhalde de böle bi araştırma yapiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Alexi_Septimus said: How many cans of Coca-Cola do you consume per day? Doğru düzgün hazırlayın şunları ulan 3-5 soru var zaten. Less then 2 olmamalı, AĞZIMA SÜRMÜYORUM seçeneği neden yok. 2'den az nedir yani. Ağzına sürmüyorsan seninle işim olmaz çocuk. Zaten ben hazırlamadım bilmiyorum ağzına sürmezsen ne yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Elif mi sordu "Ağzına sürüyo musun?" diye? Ah Elif ah, daha neler çıkacak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hebisini okumadım da ben bacardi cola yı çok severdim. sonradan öğrendim ki adı Cuba Libre imiş. öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Xaenin said: Alexi_Septimus said: How many cans of Coca-Cola do you consume per day? Doğru düzgün hazırlayın şunları ulan 3-5 soru var zaten. Less then 2 olmamalı, AĞZIMA SÜRMÜYORUM seçeneği neden yok. 2'den az nedir yani. Ağzına sürmüyorsan seninle işim olmaz çocuk. Zaten ben hazırlamadım bilmiyorum ağzına sürmezsen ne yaparım. Sigarayı bırakan ibnemsi arkadaşımızdan böyle bir yorum gelmesi hoş tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Alexi_Septimus said: Sly-One said: jack&coke hazır kutusu gelecek. Gelirse alır içerim o ayrı. İşte artık görüşmeme kararı aldığım arkadaşlarımdan biri. bak öncesinde ne demişim Sly-One said: katılıyorum. güzel viski sek içilir ne kolası. ama gelirse içerim tabi. canım çeker içerim, SANA MI SORCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Xaenin said: Bazı mühendis arkadaşlarımızın buradaki olayın, kişilerin damak tadına uygun bir içecek yaratmak olmadığını anlamamasını anlayışla karşılıyorum. Şimdi gerizekalı işletmeciler kıt bilgileriyle anket yaparsa böyle anlamam normal. Nitekim bu kadar sınırlı seçenek arasından HANGİ DAMAK TADIndan bahsettiklerini anlamak mümkün değil. Kola içmiyorum ayrıca hiç. Sprite ftw, kola berbat bişey. Üstelik bazı işletmeci arkadaşların kafasından büyük göbekleri olmasında başrol oynayan bir içecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2. soru hatalı. ya her gün içiyosun, ya hiç içmiosun ya da arada sırada içiyosun ölümüne içiyosun. hani nerde arada sırada içiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hatalı soru çıktı, sınav iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 votka ve viskiye buz dışında bir şey karıştıranlar çok büyük yanlışlar içindedir. yine de kendilerine sırtımızı dönmemeli, onları doğru yola davet etmek çabamızı sürdürmeliyiz. yüce dionysos bu iyiliksever kullarını ödüllendirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ginaly said: Ardeth said: yardım etmem ben marketing anketine :| mal ve hizmet sağlanmasın şu adama yaaa :/ bunu yeni gördüm marketing hizmet mi geliri maksimize etmek mi, tekelleşmek mi iyi düşünmek lazım. ben de arada hiç anlamadığım şeyler hakkında atıp tutuyorum rahatlıyorum böyle haraslayabilirsiniz beni, bilim tekniğe beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Emaleth said: votka ve viskiye buz dışında bir şey karıştıranlar çok büyük yanlışlar içindedir. yine de kendilerine sırtımızı dönmemeli, onları doğru yola davet etmek çabamızı sürdürmeliyiz. yüce dionysos bu iyiliksever kullarını ödüllendirecektir. votkaya da buz karıştırılmamalı buzlukda saklanıp o şekilde tüketilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hiç bişeye buz ya da ekstra bişey karıştırılmamalı. sadece cin'i sek içemiyorum o da miğde bulandırdığı için. vişne cin olcak vişne çok az olcak. viski'yi cola ile içen adamlarsa zaten hedef kitle, pek para kazanamazsınız çünkü içmeyi bilmiolardır o gün şans eseri bi ortama girmiştir alkollü bi yere gitmişlerdir. herkes viski içio diye viski almıştır. bakmıştır olmuyor bu neyle içilir diye sormuştur. cola cevabını almıştır ama bu onun ortamdaki yerini ve alkollü içecek satan şirketlerin müşteri kitlesindeki yerini kaybetmesine sebep olmuştur. buradan hepsini anıyor ve anıra anıra üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar