eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 filminde arthurun düşmanı savaşa başlicakken bişey diyo böyle karizmatik bi laf diyo "bla bla fiel!!!" diye bağırıyo sadklşfjs :D ya aslında "şaktör fiel" gibi bişey diyo ama hangi dilde konuştuğu hakkında bile bilgim olmadığından net bişey diyemiyorum acaba ne dediğini bilen varmı.. savaşa başlamadan hemen önce "hücum emri verir gibi" söyledi.. konuyu başka nere açabilirim bilmiyorm aklıma bura geldi :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yemin ederim biliodum.aklıma gelmio.evet karizma söylüo orda.ulan neydi valla biliyorum.bi yerden duysam hemen söylerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi ben bi pazar günü öğle vakti daha çok küçükken king arthur filmi izlemiştim starda. düşman kral merlinden yardım alıp karşı kralın şekline giriyor gidip arthurun annesiyle. ehem mevzu o değilde, pazar öğlen vakti zırhın önde kapak gibi bişeyini açıp direk resmen göstermişlerdi hala hatırlarım. ne boktan şeyler hatırlıyorum yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Sakson lideriyle kapıştığı sahneyi diyorsun sanırım. Saksonya nın dili Sachsisch dır. o dilde söylemistir veya Gaelic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kürtçe söylemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 la dili önemli deyl.. ne dedi bu herif savaş başlarken dediydi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bak biraz aklıma geldi.böle şeyler fıtık oluyorum aklıma gelmezse bilmemne shields diodu.başını hatırlayınca söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ikinci kelimesinde "s" yok duyduğm kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ya yokmu videosu ses kaydı.bi dha duysam söylerim.herifin degişik bi aksanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sizler için tüm kaynaklarını seferber ettim ve konu hakkındaki görünenin ardındaki gerçekleri buldum. orda adam sheffield diyor. ordular ilk hedefiniz sheffield vilayetidir hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yutupta king arthur war scene yazınca çıkıyo bişeyler.. ordaki ilk video olabilir.. bende flash player la ilgili bi sorun var bakamıyorum.. bi arkadaş bakıp söylese süfer olur.. orda sanki iki kelime diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben senin dediğini anladım :).sheffield değil ya.bulucam kafama takıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 king arthur da aslında türktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ŞLAKDOF FİANDD diye bişey söylüyor. sonlara doğru saksonların kaleyi basmaya gittiği yer dimi. öncesinde arkadan bi ses there, on the hill diyor. Sonra reawand öyle bi cümle sarfediyor. Dediğim gibi Sachsisch veya gaelic söylediği için anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar