Darti Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Swift Flight Form da Herb Toplarsınız. Quest item toplarsınız questine gore tabi hepsi olmuyo. TBC de bir trinket sayesınde FP deki kuslarla aynı hızda ucarsınız %310 gibi.Wotlk da nerfledıler o trınket i. Yuksek bir bolgeden asagı ınmenız gerekırse form degıstırır hızlı ınıse gecersınız zemıne yaklasınca tekrar fly form a girersiniz. Tum bu ozellıkler baska hic bir binekte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Norak said: yaw o yumurta şeyinden çıkabilecek şeylerin sayısı 3-4 tane bide junk item/boş çıkma ihtimali var, 7 gün süresi var. 1 ay içinde alırsınız zate binek kesin :) 10 seferdir alıyorum çıkmadı yapma abi düzgün at atıosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Sparkcaster said: çocuğumu keserim o düşse be SPAAAARK TANRILAR KURBAN İSTİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Abi şansa göre olan bi şeyin atması atmaması mı olur :) Ben 5 defa üst üste aldım mesela yumurtayı ama çıkmadı. Defalarca Skadi kestim drake düşmedi. Geçen ilk defa Anzu kestim düşmedi. 65+ defa baron yapmışlığım var deathcharger düşmedi. 20 defa Thekal ve Mandokir kesmişliğim var ne tiger düştü ne raptor. Ama yine de üzülmüyorum çünkü barbu'nun olayı gibi olaylar gelmesi daha kötü lan insanın başına dklsjhgsdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dün mob keserken içinden bu cıktı http://www.wowhead.com/?item=50818 ps : oyundaki en iyi mount yinede http://www.wowhead.com/?item=32458 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 benim priest karakter çok şanslı mount konusunda. green blue red proto var. diğerlerine düşmüo bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kaede said: Sparkcaster said: çocuğumu keserim o düşse be SPAAAARK TANRILAR KURBAN İSTİYOR fsdafad yeni gördüm 3. erkek çocuğumu lloth a kurban vercem tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bende 95 attım, gruptaki diğer bi adam da 95 attı ben aldım daha iyi olduğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dün biri benim daggerımı 2 ile aldı. 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kimiside 100 ile roll kaybediyor fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 104 tanemi ne mount var bi tane bile rare yok (Malygosdan düşen hariç) Çıktığından beri yumurta alıyorum Unercity i beslicek kadar bozuk yumurtam dalaranı kümese döndürcek kadar kuşum kobram var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dün gece voadan mamutu aldım 98 üzerine 99 atarak ;) not: tabiki ml ninjaladı önce ama 5 dk içinde perma ban yiyeceğine ikna edince iade etti hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o yumurtadan çıkan proto.. ptr da proto sahibi oalnları da tanıyoruz.. sorna hepsi intihar etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ozkolous said: dün gece voadan mamutu aldım 98 üzerine 99 atarak ;) not: tabiki ml ninjaladı önce ama 5 dk içinde perma ban yiyeceğine ikna edince iade etti hemen... cidden inandı mı adam buna hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 adama efendi efendi sadece 1 kere laf anlatacağımı, görebileceği gibi serverda güçlü sayılan guildlerden birinin üyesi olduğumu,herhangi bir guilde hiç bir şekilde recruit alamayacağını ve lafımı 2letirse gmlere baskı yapıp perma ban yedireceğimi anlattım. son kısmı tabiki doğru değildi ama ilk kısımları hala geçerli.herhangi iyi bir guildde spotu yok artık 15-20€ ödemeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iyi adamin pugla ne isi olur zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şu vanilla zamanından kalma armorsuz olan beyaz human epic mount'u duruyor karakterlerden birinde, onlara dokunmadılar dimi hala. küfrettirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.wowhead.com/?quest=7677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bende var blue proto da, düştüğünde gruptaki adamlar 3k gold teklif etmişlerdi. hayır demiştim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bloodjackal said: dün mob keserken içinden bu cıktı http://www.wowhead.com/?item=50818 yea right >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 seninki ne ki. ben 87 atan adamı 99 ile yendim hadi verin bakalım diyince son adam 100 atmıştı. rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 allah kahretsin sizi ya... dün daha bu foruma tekrar gülüp oyuna girdim bana da düştü 74 attım 84 attı aldı bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar