Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bunun oyunlarını İstanbul'da nereden bulabilirim ucuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dnr megavizyon gibi yerlerde ama ucuza degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ucuza bulursan yine internet'ten bulursun. http://www.games-asia.com du galiba. Nintendo ds orjinal almadan'da oynuyabilirsin diye biliyorum kırdılar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Biliyorum kırıldı ama online play için orijinal lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Game-asia 80 YTL kadar geliyor. Bir 20 YTL daha ucuz sanırım Türkiye fiyatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 orjinal olmayanla online oynamıştım ben mario kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Oynanıyor yani. Öyleyce öyle bir deneyeyim ben önce bir. İyi oldu söylediğin, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi ben bu aleti ilk çıktığında beyazıt civarında bi dükkandan almıştım hemde 150liraya, adam gameboylar satıyo ama bu satmıo demişti, kamyoncu biri getirmiş fln. 150 diyince kapmıştım hemen, kimse bilmiyordu tabi pek.. böle gameboy oyunları satan yerlere bakabilirsin beyazıt tahtakale civarı(uzun zamandır gitmiyorum oralardaki dükkanlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Oyun fiyatları gittigidiyor'da 30 liradan başlıyor 150 liraya kadar çıkıyor.Fakat Online oynamak istersen ben bir çok oyunu R4'le oynadım.Halada denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 GERGE said: Oynanıyor yani. Öyleyce öyle bir deneyeyim ben önce bir. İyi oldu söylediğin, sağol. illaki oynanmıyan vardır hesap mesap gerektirende, çoğu oyun oynanıyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar