sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: LvL_Sabo, 05 Mayıs 2004 22:24 tarihinde demiş ki: CUMARTESİ 6-7 MODA ALDIM şimdi takımları ayarlayalım arka sayfada kalmış, herkes görsün[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Pascal, 05 Mayıs 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Ehehe o saatte sahaya meteor düşecek olmadı yandaki binadan bi tane meteoroloji mühendisi atlayacak sahaya intehar edecek... *!pascalın kemigini buseferde uçuruma dogru atar* *!tut olm hadi olm koş*[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Takım1: kenderleme-hill-arcane-apex-gris-sabo Takım2: holy-angelus-babacum-bathory-tora-dynamick angelus'la ayırdınız bari apex'le ayırmayın =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sabo nun yaptıgı takım hosuam gitti ben +1 verdim[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Takım1:kenderleme-hill-dynamick-tora-apex-babacum Takım2:holy-angelus-sabo-bathory-gris-arcane :D :D :D :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Olm ben torayla olayım ikimizinde Man Utd forması var, o giggs ben rio olacam. oyüzden takım 3 diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Hill'le Tora aynı takımda olmasın. Zaten maçta olmayacak.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ALLAH tepene dusurcek o meteoru gorcen sonunda... :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hill ve tora sizin takımlar hakkında konuşma izniniz yok ki ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Kenderleme,tora,gris,arcane,apex,hill Holyman,sabo,angelus,dynamick,babacum,bathory Bu nasıl?[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben cıkıom simdi zemin kontrolu yapcam :D gorusuruz geldiimde ayarlamıs olun ama benle hill aynı takımda olsun :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 senle hill aynı takımda olmaz olamaz imkansız...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 benim yazdığım takımı dyna da beğenmiş hem. bence de güzel gibi[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 kenderleme,angelus,bathory,dynamick,sabo,babacum holyman,tora,hill,arcane,apex,gris. bölemi olsun simdi?[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hill ve tora olmazzzzzz[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bence o kadro mantıklı da bir de ben öneri getireyim kanımca tek striker gris kalmış elde ondan sora hücuma en yatkın oyuncu da apex o yüzden apex'le gris'i farklı takımlara koymanız daha mantıklı tora-hill'i belki bath dengeleyebilir babacumla falan eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 olursada bitek böle olur biizm takım ii aslında hep koşa nadam aldım mis gibi adamlarda oyun kurucu yok :) bi böle olursa dengelenir hill-tora birlikte olursa bunda baska takım kabul etmem ben[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 o kadroda apexle angelusu değiştirin olsun bitsin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yok dieştirmem çünkü tora ile hil 2 kişilik oynuyolar zaten e koşma olarakda öle dersek adamları matematiksel olarak hesaplayalım hill:2 tora:2 gris:1 arcane:1/2 apex:1/2 =6 dynamick:1 sabo:1 angelus:1 bathory:1.5 babacum:1 =5.5 bizim farkıda kender holy den buru nfarkı daha ii kurtarıyo o kapatıyo dersek bence ii böle[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Baba Tora hill aynı takımda olmamalı. Bi kere bunlar başkasına top vermez. Bencil anam bunlar...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bence Dyna'nın son kadrosu çok iyi.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya şuerrefsizlik etmeyin kardeşim. olmasınlar işte aynı takımda. eşit takım yaratmaya çalışırken arkadaşlıklara bakılmamalı[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ya mutlu olsunlar işte :) Takımlarda bi dengesizlik yok ki.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bir yastıkta kocamış bunlar ayrılamıyolarmış 2iz gibi aynı formayı giyip dolaşcaklarmış hatta akual vuruşu diip şut atıcaklar gol atınca gigggsss diye bagıracaklar *!ve gigs doksana takıyorrrrr* diye koşturacak sevenleri ayırmayalım sabo ehe :) hem bu maça şişmedne gelicez dimi la bathory :) 2 kilo da verdim forma giriyorum ufaktan :) bu maç kazmalık olmaz kimsede + 6-7 süper saat :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 azmo saffet rakip takımda ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar