Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sus sus biliyorum ben senin şişman zevkini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 zayıflasa yüzü nasıl olur acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 matama said: ya bi basin gidin ya ayni sitede yan tarafta bu varken benim eski kiz arkadasima ck benziyor :P(yersen) Ah ah :D adriana türkiyeye gelse havalanında tecavuze kalkısır bızım mıllet soylemedı demeyın :D Onun gelecegını duyanlşar 5erlı 10 arlı gruplarla dolanırlar etrafında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 numberten said: oh yeah bbw! bbw bile balik eti oluyo genelde, boylelerini oynatmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kiz bende hafif outsider havasi yaratti.. Fazla frp den herhalde.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Yüz güzeli 1.si olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 buna çuval lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Greeny said: miami sahillerinde bi otelde msin, nerden dışarı bakınca güzelini görüosun :P izmirde oturuyorum. pencereden dışarı bakmam yetiyorB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kışlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kafadan 10 kilo daha zayıf olsa direk "i'd hit it with a door" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 abi suratıda guzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu arada kiz ingiltere guzellik kralicesi degil. Miss Surrey kralicesi (England - Guildford,Surey), miss england 2. si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ayrica da bu kiz size 16, Turkcesi 44 beden sanirim, kiz arakda$im size 8. double ya resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Voys said: abi suratıda guzel değil sonunda biri söyledi cesaret edemedim ben söylemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Benim bi ingiliz hocam var aynısı. Yüzü ne kadar güzel olsa da uzun uzun o yüze bakınca güzelliği şişmanlığını kapatamamaya başlıyor zamanla. Bu arada ingilizlerin şişman seçmemek gibi bir lüksleri yok. Kelle başı yılda ortalama 180 kutu gazlı içecek tüketiyorlarmış. Ayrıca pub kültürleri ve gelişen fast food alışkanlıklarıyla çarparsak normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bununla ıssız bi adaya düşsem bile o işi yapmam !!1 aslında adada kaç gün kalacağıma da bağlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: bununla ıssız bi adaya düşsem bile o işi yapmam !!1 aslında adada kaç gün kalacağıma da bağlı olabilir n'ye el'n daha mi zayif_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CCHLOE%20MARSHALL%5C2805_451_02042008_10.jpg Hahaha, patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 harbiden, patates güzeli bu be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Meh yüzüde epic değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Uzaktan bakıyorsunuz kafa küçücük kalıyor.Yüzü güzel daha ne istiyorsunuz. Gayet simetrik ve düzgün yüz hatları var.Yüzü biraz tombik ama güzel yani.Göz renkleri de hoş. http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CCHLOE%20MARSHALL%5C7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Voys said: abi suratıda guzel değil KIZIN SURATI KARE LAN BILDIGIN KARE bunelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar