Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bu gün bilgisayar aldım. Hdd de 120 gb seagate serial ata. Bir hışımla eve gittim herşeyi ayarladım. ARkadaşla beraber winxp kuracaz amma velakin xp hdd mi görmedi. Ben delirdim resmen. Teknik servisi aradım dirverını diskete çekip xp kurarken yüklemem gerekiyormuş felan filan... (hiç birşey anlamadım) Arkdaşımda pes etti. Bende inat ettim uğraştım ve nasıl becerdiysem win98SE kurdum hemde sorunsuz herşey çalıştı. Tabi aklım hala xp de bir bana serial ata hdd ye winxp nin nasıl kuralabileceğini anlatırsa süper olur. Anakrtımda Epox RDA3+[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 winxp setup da sana en başta soruyo sana scsi veya sata driver yüklemek istiosan şu tuşa bas diye. sen basıyosun ona. setup kendi default driverları yükledikten sonra disket soruo sana, veriosun disketi alıo driverları ordan paşa paşa çalışıo :)[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 100gb üzerini görmekle soırun yaşıyordu kimi şeyler diye hatırlıyorumda neydi tam emin değilim. HDD'ni iki partition yapmayı denedin mi fdisk ile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 yahu nasıl iştir anlamıyorum daha eski olan win98 hiç bir sorun çıkarmadı ama XP illa disket istiyor. Kasada disket sürücüsü bilem takılı değil. Yani aferin bill gates e...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 aslında o kadar büyütülecek bi sorun deil. tanıtması kolay çünkü... setup sırasında F6'ya mı ne basıcan. tanıtırken de şu zip'i extract ettiin disketi tak.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Jaan, 07 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: yahu nasıl iştir anlamıyorum daha eski olan win98 hiç bir sorun çıkarmadı ama XP illa disket istiyor. Kasada disket sürücüsü bilem takılı değil. Yani aferin bill gates e... Vay dolandırıcı vay,hemen arıyorum bill'i :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Abi ve Ablama Mutluluklar Dilerim//to "Trojan,Fedaykin" _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 damien thorne halletmişti gerçi disketsiz, onun da vardı benzer bi sorunu arat istersen konuyu[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Şu anda bill gates e bildiğim bütün küfürleri ediyorum. Disket sürücüm yok ve arkadaşlarımda da sağlam disket sürücüsü yok neden? Çünkü artık kimse disket kullanmıyor ama gerizekalı bill tutup win98 e kurarken bile sorun yaratmayan sata-raid desteğini winxp ve win2k ya koymamış. ve cd den kurulan bu işletim sistemlerinde kurulurken bir de disket istiyorlar. Yahu kafayı yiyecem yaa bostancıda oturupta disket sürücüsü çalışan biri varsa bana ulaşsın. msn: [email protected] icq da imza da yazıyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bi disket sürücüsü satın al ? ucuz zaten 7$ mıydı 17$ mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Nası yani disket sürücün mü yok? Walla ne desem bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 lol naaptınız ya disket sürücü almadı die jaan mı suçlu ? :P ben de 2 kere düşünmüştüm bilg alırken disket sürücü için 1 yıl içinde 10 kere anca kullanmışımdır ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 sırf norton ghost için bile disket sürücü alınır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yardımlarınız için teşekkürler. Arkadaşım bana 2 tane disket srücüsü hediye etti. Bende disket sürücüsü almayı bilirim ama işime yaramz dioyrdum. Meğersem gerekiyormuş. Xp yi kurdum kurarken de bill in kulaklarını çınlattım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar