Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Löst Nedir ne değildir, ben videoları izleyemiyorum ttnet adsl kullanmadığım için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 TTNET VİDEO servisine giriş yapabilmeniz için TTNET ADSL bağlantısı kullanmanız gereklidir. Kullanmakta olduğunuz internet bağlantısı TTNET ADSL olmadığından TTNET VİDEO'ya giriş yapamazsınız. TTNET VİDEO'ya erişmek için kullandığınız IP numarası 155.223.95.229 olup şu anda ADSL bağlantısı kullanıyor ve bu mesajın hatalı olduğunu düşünüyorsanız 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezi'ni arayarak belirtilen IP numaranız ile destek alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Gürgen Öz oynuyormuş, 5. bölüm olmuş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Llama said: TTNET VİDEO servisine giriş yapabilmeniz için TTNET ADSL bağlantısı kullanmanız gereklidir. Kullanmakta olduğunuz internet bağlantısı TTNET ADSL olmadığından TTNET VİDEO'ya giriş yapamazsınız. TTNET VİDEO'ya erişmek için kullandığınız IP numarası 155.223.95.229 olup şu anda ADSL bağlantısı kullanıyor ve bu mesajın hatalı olduğunu düşünüyorsanız 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezi'ni arayarak belirtilen IP numaranız ile destek alabilirsiniz. Benim Kablo ben giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 valla benimde kablo beni almadı içeriye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kabloları alıyor ya ttnet video,başka bir ayar vs. gerekiyordur,hızlıca yapılmış bir site çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 lan benimkisi adsl ben bile giremiyorum :D zaten e-fatura yapıcaz diye bişeyi beceremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Of, açıp izlemeye uğraşıyorsunuz birde, dandik olduğu gayet belli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Valla izleyende yok hani ya ttnet bişey yapmış işte amaç onu milletin gözüne sokmak. bunlarla uğraşacağına yine alt yapı ile uğraşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar