Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight of the Blazing Sun - Bilgi Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sınıfla ilgili tartışma başlığını derail etmeyelim tümden, muhabbete ilgili sunucu ya da guild başlığında filan devam edebilirsiniz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar size John'sun yapmış olduğu Bot'u TÜRK'çe versiyonunu sunuyorum.

*Warßot

*-Auto attack
*-Sınırsız hızlı koşma
*-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama
*-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma
*-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma
*-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme
*-Görev yerine ışınlanma
*-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız.
*Guild için gerekli olan maddeleri otomatik toplama
http://waronlinebots.tr.gg/
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Slm herkese
KOBS sınıfını sadece tank olarak düşünmeyen arkadaşlara DPS konusunda tavsiyelerde bulunabilirim kendimce..

Tanktan DPS olmayacağını düşünenler yazımı okumasınlar sadece resimlere baksınlar..

Diğer arkadaşlarla öncelikle RvR taktiklerimizi ayarlayalım.
1.Rugged:Toughness'ı 160 arttırır.
2.Below commands:Aura twist yaptıkca Ap kazandırır.
3.Encouraged Aim:%10 daha fazla damage yapmanızı sağlar
4.Runefang:Ençok sevdiğim taktik olan runefang,bir atağı parry yaptığınızda str,weapon skill ve iniative i 10 snliğine 240 arttırır.

bu taktikler doğrultusunda parry i olabildiğince arttırmanız gerektiğini anlamışsınızdır.
Aura olayına gelince tabiki hiçbir zaman tek aura yetmeyecektir.ben touhness,str ve All out assault twist yapıyorum genelde ama karşıdaki gruba göre auralarınızı değişmeniz gerekiyor bazen.

Şimdi kalkanınızı bi kenara bırakın o sadece PvE için lazım..

Warlord-İnvader kombine str 23 talisli set giyen kobs elimizdede yadigar gutbeaters claymore armor potu ve str-melee power potu içmiş şekilde atak yaptığını farzedelim..

runefang sayesinde statları şöyle olur..

str 1091
tougness 793
weapon skill 575
iniative 408
wounds 8240
total melee power :251,6 dps
defance :4550

moralleride ekleyelim unutmadan
1.demolishing strike:rakibin defansını 1100 düşürür ve 900 damage vurur.
2.Emperors champion:toughness,str ve wounds u 240 artırır.
3.No escape:herkese 1200 vurur ve 5 snliğine hareketsiz bırakır.
4.Nova strike:herkese 1200 vurur sonra 1200 daha vurur.

Şimdi gözünüce kestirdiğiniz herhangi bir hedefe önce taunt atarsınız %30 daha fazla damage yer sizden,peşine cripp blow kaçamasın diye..morale 1 i vurursunuz armoru 1100 düşer sonra başlarsınız ince ince doğramaya,şimdiden hepinize afiyet olsun..

http://img193.imageshack.us/img193/6540/futursuz455.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/2697/futursuz460.jpg

Futursuz kobs rr 69 karak azgal
Mesaj tarihi:
Nova Strike'ın yararı yok mu kapı gibi morale işte misler gibi vuruyor ehueh. DPS işte, PURE DPS!! Immaculate falan siz yarın öbür gün defensive sovereign de giyersiniz. :P

Yalnız ofansif nayt biraz talihsiz bir seçenek. DPS peşinde koşan arkadaşlara onu da not düşelim.
Mesaj tarihi:
2 auto attack moralein vurdu total dmgı karşılıyor, bence gayet kötü bi morale. kotbs pathlerini bilmiyorum ama yerine çok daha yararlı bir şey alınabilir kanımca. ayrıca, morale 1 olarak armour debuff varken gidip kimse morale 4 doldurmayı beklemez 1200dmg vurucam diye, zaten izin de vermezler de doldurmasına. ve gelecek patch mdps 8th sove bonusla imkansız olucak gayet.
Mesaj tarihi:
Oynayış tarzı ile de alakalı, solo iken Morale 2'yi kullanıyorum ben de en fazla.Grupta da defensive morale 4.wbde ofansif morale kullandığım da oldu işe yarayabiliyor.Db çalmak için ve aoe grubunda sclerde destek vermek için güzel, diğer tankın defensive morali olduğunu varsayarsak.Ama soloda dediğim gibi m4 açana kadar çok daha kullanışlı moraller var.O dps'in büyük bölümü de morale'den geldiğini tahmin ediyorum.Sc'de Wp ile sadece morale 3+smite ile 50-70k dps yapabiliyorum.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Nova Strike'ın yararı yok mu kapı gibi morale işte misler gibi vuruyor ehueh. DPS işte, PURE DPS!! Immaculate falan siz yarın öbür gün defensive sovereign de giyersiniz. :P

Yalnız ofansif nayt biraz talihsiz bir seçenek. DPS peşinde koşan arkadaşlara onu da not düşelim.

aralık 2008'den beri knight oynuyorum, ilk defa dün nova strike kullandım lol. o kadar gimp bir moral ki, dot'unu kaldırıp 1800 dmg filan yapsalarmış en azından. "DUMP MORALEEEEEESSSSSS NAOWW" için kullanılırdı bari.

mythic adam gibi bir saldırı ability'si verse ofansif knight adam olacak ama veremediler bir türlü lavaş.

fütursuz sen de iyi güzel yazmışsın da ben runefang'dan verim alamadım ne zaman kullandıysam, 2h ile taş çatlasa %20 filan oluyor parry. bir de parry'e çok renown harcandığı için crit düşüyor bayağı. %35 crit + %10 aura crit olunca bayağı burst yapılıyor ama. bir de armor debuff yerine m2 emp's champ kullanmak daha makul doğrusu.

neyse şu titan's claymore ve 5 parça off & 4 parça def sov'a ulaşırsam biraz rahatlayacağım gibi.
Mesaj tarihi:
Aralık 2008'den beri o sebeple beceremiyorsun. :P DPS istiyorsan damage ability kullanacaksın. Morale defendable, mitigateable birşey değil. 1k vursa yine kardır, kill getirir. Mevzu Immaculate'ın daha iyi olup olmaması değil yani, zaten oyundaki en iyi morale falan. Olay DİİPİİESSS.
Mesaj tarihi:
M4 e taktınız,onu saymayın bile scde M4 falan gördüğüm yok benim M1 dolduğu anda gider çakarım healer e,M4 ne zaman işime yarar söyleyim defansif olanı LV ve tovl da offansive olanıda warbandlarda..

İyi bakarsanız orda total melee power 251,6 dps yazıyor hemde yadigar gutbetaers claymore ile..dps arkadaşlar az olduğunu düşünebilirler haklılarda ama bir tank a göre gayet yeterli..

Hem o dps arkadaşlar da 4550 armor 800 toughness olmadığınada eminim:)
  • Yeni Oluştur...