Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight of the Blazing Sun - Bilgi Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Knight oynamıyorum ama diğer tanklara göre dpsi daha zayıf olan ama bana göre her grupta olması gereken bir tank.Auraları sayesinde grup için çok yararlı.Ayrıca kendi grubunu bufflarken karşı tarafındakileri de düşürüyor ve en önemlisi 7 saniye alan disable'i var.
Mesaj tarihi:
her grupta var zaten bugünlerde, ne kadar ezikse o kadar çok oynanıyor, cool görüntüsü sağolsun. sırf bu yüzden hep ezik bırakacak mythic kesin. king'e 3 partiyle gidiyoruz, 4 tane knight var şaka gibi. 3-4 knight olmayan king run göremedim halen.

valla barcu wha knight forumlarına bak istersen ama knight olarak özel bilmen gereken tek şey twister indirip, tuşunu ana saldırın olan tuşla aynısına ataman. vurdukça otomatik command çevirirsin. tek ihtiyacın olan tüyo budur. :)
Mesaj tarihi:
dest tank oynayacak olsam ben de bg oynardım orası ayrı, geri kalanı ya erkek zombi ya da mantar. :P

madem öyle ben de şovumu yapayım, yazdan kalma ama knight'ın en iyi iki setinden biri hala, öbürü de sovereign zaten:
http://img27.imageshack.us/img27/3604/kotbs.jpg
Mesaj tarihi:
ula allan cücüsü karizma buysa çhozen halt ediyor desene. :D hyr oynamıyorum çhozen ama 2h hali için kastıracaksınız. :D

ha mutant kraldir. ama yeri değil. :P
Mesaj tarihi:
muhtemelen:) benim son günlerimde bile knight sıkıntısı vardı bide ben gidince iice eksilmiştir tabi:)

iyi bir secim yapmışsınız eger robot gibi oynamaya dayanabilecekseniz:P
Mesaj tarihi:
sardius said:

muhtemelen:) benim son günlerimde bile knight sıkıntısı vardı bide ben gidince iice eksilmiştir tabi:)

Sardi baskan nerden cıkardın eksik falan oldugunu hic öyle eksik falan yok, hatta sen gittin diye sevinenler olmus bi noobdan daha kurtulduk diye =)

Nasılsın baskan ??
Mesaj tarihi:
haha naber kardeşim özlettin kendini yaw:)

benim gibi nooba kurban olsunlar la onlar:) her emire kayıtsız uyan tank varmıydı o guildde bee. sacrx tanklara kalkan aldıracam diye canı cıkıyordu adamın. benim dışımda herkes 2h dı. emir komuta zincirine itaat eden tam bir askerdim ben bee:P
  • Yeni Oluştur...