Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight of the Blazing Sun - Bilgi Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tank olayı iice gereksizlesti zaten:) slayer ordusunu yolluyor millet önden arkadan heal geldikce bunnarda önlerine geleni kagıt gibi kesiyolar. ve adamlarda nası bi melee range varsa dot atmak icin yaklastıgımda bile dmg alıyorum bunlardan hayvan gibi.

class dengeleri bozuldu iice.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimalle bu classı açacağım. Ib'nin tipi hoşuma gitmedi. Zorladım kendimi ib açayım diye, ama olmadı.

Durumu nedir arkadaşlar bu class ın şu an ?
Mesaj tarihi:
Roqq said:
Büyük ihtimalle bu classı açacağım. Ib'nin tipi hoşuma gitmedi. Zorladım kendimi ib açayım diye, ama olmadı.

Durumu nedir arkadaşlar bu class ın şu an ?

sen herhangi bir char acana kadar onun durumu gene değişir meraklanma.
Mesaj tarihi:
twisting olayı seni kıl eder mi önce onu düşün derim. çünkü hakikaten çok kıl bir 'mekanik'. onun dışında sınıf orta karar şu an, en son yamada aşırı imba dest melee nerflenince biraz rahatlanıldı. ama bir ib gene daha güçlü sınıf olarak, "ib'deki şu olay bende olsa nasıl tozu dumana katarım" diyorsun sık sık 40'ta.
Mesaj tarihi:
dps tanklar arasında en kötüsü denebilir, (grubun dmg'sini bufflarla arttırıyorsun o ayrı gerçi) tanklık da orta karar. grup buff dışında kuvvetli olduğu bir alan söyleyemem doğrusu.
Mesaj tarihi:
denebilir degil öle:) belki su 1.2.1 ile gelecek toughness icin +heal ve hp regen ile bişiler degişebilir bilemiyorum. toughness işe yarar hale gelirse kasmaya deger olur en azından.

çok gec akıllanıyorlar bunlar iş işten gectikten sonra.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Slmlr kobs hakkında benimde söyleyecek birkaç sözüm var arkadaşlar..

KOBS order ın 3 tank sınıfından biri olmakla birlikte bana göre bunlar arasında bi değerlendirme yapacak olursak iron breakerın tank yönü daha ağır basar,sword master ın atak yönü ağır basar bizim KOBS bunların ortasıdır:)
KOBS'ı sağlam yapan aurasıdır,Bu auralar bir çok avantaj sağlar kendisine ve partisine etrafındaki düşmanlarından Str,toughness,resistance calıp kendisine ve partisine alabilir..ayrıca etrafındakilere 3 sn yede bir damage vuran yada kendine gelen damageyi geri yansıtan ve de etrafındaki düşman priestlerinin heal yeteneğini düşüren aurası vardır..
Bunlardan 1 tanesini kullanmak hiçbir durumda yeterli olmayacağından en az 2 sini twist yapmanız gerekecektir..
KOBS ı full tank olarak main skill viligance yapmanızı tavsiye etmem arkadaşlar zaten fazla bi damage vuramazken bu char iyice sıkıcı yapmış olursunuz...
Size tavsiyem skillerinizi main Conquest ve glory yapmanız bu durumda full dps bir tankınız olur..biraz daha zevkli olur..
İtem partileri için wound basılı bir armor seti iyi bir kalkan yeterli olacaktır tabi uygun ward sahip olduğunuz takdirde..
Ben şahsen Main skill conquest olarak Lost valley deki bütün bosslara main tank olabiliyorum..
Eğer duel yapmaktan hoşlanıyorsanız full str setinizi bir kenara koymanızı tavsiye ederim..
Moralinizide bozmayın dps setinizler senaryolarda 250.000 damageyi aşıp 20den fazla death blow yapmanız mümkündür.benim rekorum:)

Server:Karak Azgal
Nick:Futursuz Orcsigen
rank:40
renown:+60
[img=http://img9.imageshack.us/img9/6764/futursuz327.th.jpg]
[img=http://img9.imageshack.us/img9/2857/futursuz325.th.jpg]
Mesaj tarihi:
son yamada heaven's fury'nin stagger'a dönüşmesi çok kötü olduysa da emperor's champion ve yeni smashing counter güzel oldu. bu arada all out assault söylenene göre şu anda stagger bozmuyor, wad mı bug mı emin değilim gerçi.
Mesaj tarihi:
stagger olayı arkadaki healerlari susturmak icin oldukca iyi bir sey aslinda, healera saldiran yoksa en az 9 saniye boyunca healer susar, sen kes kes dur ön tarafı.

düşük sayılı karşılasmalarda bayagi taktiksel bir şey aslinda. ornegin zealot/rune priest karsi taraftan bir healeri veya dpsi stagger etse (100 ft range var sonucta), oldukca faydali bir sey yapmis olur gibi geliyor bana. 100 e 100 savaslarda kim vurduya gittiginden pek kontrol edilemiyor tabi.

geçen gun altdorfta gerilerden gelen kotbsLER, rakibin arasina dalip central altdorf bo'suna giden yolda geride duran butun rdps, healer vs. stagger edip geri kaciyordu, ondekilere geri donuyorlardi.
Mesaj tarihi:
no escape kullanan kaldı mı heh, ben 1.3.1'den beri koymadım moral bara bile. hele son gimp hali çok feci, neyse ki emperor's champion 2'ye indi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Reflective said:

ben choppayla oynuyorum abi t2de adam ağlattı beni resmen ben adama 50 70 arası dmg vururken adam bana 100 150 arası dmg vuruyor anlamadım nasıl bir olay

gayet normal:) her önüne gelen tanka 500-1000 vursaydı tank diye bi sınıfın olmasına gerek kalmazdı:)

onun sana 100-150 vurması senin armorun cok az olmasından kaynaklanıyor.
Mesaj tarihi:
bu herifler tam bir armor manyagıdır.t3 scende adama 5 kişi birden dalınca,arkasındada 1 healer varsa,gebermiyor.Beyinsizlerde arkada healer dururken illa buna daldigi icin sonucta herkes pert oluyor
Mesaj tarihi:
salt dayanıklılık açısından en zayıf order tank sınıfı, ne pasif block tactic var ne de armor. stone ib o açıdan lider, vaul sm de shield yelpazesiyle ardından geliyor.

kimin kime ne vurduğu ayrı bir komedi zaten, mara benden daha fazla mitigate ediyor ikimiz birbirimize vururken. armor marmor tanımıyor ki tactic sağolsun. herkese her haltı verdiler, bir lavaş veremediler bize hala.
Mesaj tarihi:
hemen hemen her classa armor ignore eden skill verirseniz bi anlamı kalmıyor armorun pek:) 5k armorla we den 1k dmg yedigimi biliyorum.

saminde dedigi gibi dayanıklılık konusunda en zayıf tank sınıfı orderda. daha cok grubu auraları ile destekleyen bi offtank sınıfı. ama tabi özel olarak defans item kastıysanız biraz daha farklılık gösterebiliyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yok ib ve bo nun skil mantıgını sevmedim bana göre değil yani. baslıgı bastan sona okudum genel yorumlar var. daha detaylı rehberımsı bır yazı olsa super olucak .
  • Yeni Oluştur...