Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 galiba yeni sots bane shield gibi str'den bonus almıyormuş, demin okuyordum. öyleyse çok kötü. yeni sharpened edge daha çok yapıyor demişler lol. silsinler knight'ları oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 tanklık manklık bitti yapılacak tek sey bi 2h alıp conq gidip verebildigimizce dmg yapmak zevk almaya calışmak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Auras do a lot less damage now, have to throw in GYR to do the same damage as before. AoA is fixed. SotS is garbage, although we can still aoe grind pretty effectively now that Stay Focused twists properly, and does quite a bit more healing. Myrmidia's Fury is still crap. Overall it's not the end of the world, although I wish they'd boost our aura damage to make up for the elemental damage changes and make arcing swing work on 1h. aha bu pts den genel bi inceleme Sharpened Edge: This ability has had its armor debuff removed. This has been replaced with a self buff that will deal damage back to your enemy whenever they block or parry your attacks. this WE buff reflect more dmg than our SotS on PTS. bide güya we leri nerflediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 evey ben de okudum onu. öte yandan chosen wounds debuff buglıymış, blast wave 3780 hp düşürüyormuş lol. nerfleyecekleri zaman knight'ı ihmal etmiyorlar ama bufflayacakları zaman unutuyorlar. str'den neden bonus almıyor ki sots peh. yalnız o sharpened edge umarım physical dmg yapıyordur. unmitigated olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 valla bilmiyorum nolcak. umarım pts de knightlar yeterli tepkiyi verirde bazı şeyler degişiri yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet patchden soraki yorumlarımızı yazalım:) sots ki benim en cok sevdigim skill idi heleki sunfry ve sun's blessing ile healer dısında kesemedigim class yoktu tank spec ile. ancak su an artık o güzel günler bitmiş gibi gözüküyor. sots tactic ile 225 vururken yaptigim testlerde tacticle 115 civarı vuruyor artık. tacticsiz de 75-80 civarı. neyseki 2 sn olayı yok gibi. yani dmg olarak %50 den fazla nerf yemiş. bunun yanına oyg ve all out assault un dmg leri artmış. oyg playerlara 145 civarı vuruyor AoA ise 100 civarı. aslında sots yanında oyg ve AoA twist ile yine iyi dmg yapılabilir ancak bu daha cok zorlastı eskiye nazaran. pve de henüz deneyemedim nedir aggro tutma olayımız diye. knightların en sıkıntı yaptıgı durum buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben de pve'de henüz denemedim ama dediklerine katılıyorum, sots dmg arttırılmadığından tam çöp olmuş. yalnız oyg, aoa, sots için hep gyr eklemek lazım yoksa resistlerden birşeye benzemiyor. yeni bellow commands ile pvp'de twisting deneyeyim dedim twister'la ama çok feci, killing blow indireyim derken twister şaşırıyor, bir de bakmışım hiç command kalmamış açık, bastığımı sanmış atlamış, sonraki command'i kapatmış twister. pta & aoa yapayım dedim ama olmadı bir türlü efektif, commandsiz gezdiğimi farkettim milleti öldürdükten sonra heh. iğrençler ötesi bir mekanik. yalnız yamada olumlu gördüğüm şeyler disorient saçmalığı gitmesi, armor debuff'ların eskisi gibi direkt ölümümüze yolaçamaması ve we'lerin eskisi gibi instagib yapmaması. bir de sanki order dps artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 we ile solo kapışamadım henüz bilemiyorum ne oldu ama dün 3 kişi temepde iken we de vardı aralarında yani öle bi hasar almadım ölümcül:) hatta bizim RP zenco ile cw de takılırken arkadan bi we buna musallat olmuş. basta panik yaptı "üzerimde we var" falan diye. sora gülme sesleri geldi "adam kesemiyor beni muhha" diye:) dps artmış derken bence resist nerften sora bw ler cok iyi iş yapmaya başladı belki ondandır. dün şu yeni gelen sc yi denedim. normalde 3 BO flage geldimi arkada healer desteginde gecemiyorduk onları ama dün o sc de dikkatimi cekti iniyolar patır kütür assa. dps de bence cift tarafta da artış oldu resist nerfinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet zaten o anlamda dedim, evvelden iki kişi ile kapışırken we gelince birdenbire hp uçup gidiyordu. evet casterlar eskisinden bariz daha tehlikeli ama sanırım wh'lerin dps de artmış. eskiden ben şaman ya da zealot üzerindeyken wh gelirdi, öldüremezdi bir türlü. şimdi çata çuta indiriyorlar sanki. dün twisting tower'da kesebildiğimiz kadar rahat healer kestiğimizi hatırlamıyorum hiç. conquest/glory spec ve 2h ile şu ana kadar bir sıkıntım yok doğrusu, sots zaten kullanmıyordum. yukarıda saydığım nedenlerden eskisi kadar kolay ölmüyorum bir de yoğun caster abanmazsa bana. ha bu arada destroy confidence nihayet fixlediler, disrupt görmeden enchantment kaldırabiliyorum artık hele şükür. hotbardan kaldırmak üzereydim fixlenmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hehe benimde 2h deneyesim var ama lv de butcherdan 2h swordu alınca:) darkpromise claymore var gerci statler iyi baya ama dps düşük. ne bilim bide invaderlara wounds bastım hep simdi str basmak gerekecek 19 lara kıyamam. sam bide 2h gidiyorsan str, wounds kısacası statlerin ne alemde ve tacticlerin nedir bi sölersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yok ben de değiştiriyorum zaten spec'i yerine göre, ezelden 2h gidemedim çünkü malum orvr'de filan dayanamıyorsun öne çıkınca. statlarım da pek iyi değil çünkü talisman fakiriyim, lvl'lamaya çalışacağım kendim ama bakalım. lv eşyaları felaket bufflanmış, geçen hafta davet ettiler gittim ama pek beğenmedim mekanı ne yalan söyleyeyim. üç gece uğraşıp 10 tane boss kestik, tek çöp düşmedi ki 20 parçadan fazla loot düşmüştür herhalde. tekrar davet ettiler ama geri çevirdim doğrusu uğraşasım yok raid gibi şu an, zaten sub-boss geçtim IC bile göremedik henüz bizim orada. buff ve command'siz 500 str, 500 tou, 830 wou, 260 ini, 270 wea filan var, biting blade, encouraged aim, efficient swings kullanıyorum ve son tactic'i değiştiriyorum duruma göre. son yamaya kadar banish darkness kullanıyordum ama unknockable buffını 10'dan 20sn'ye çıkarmışlar, paso immune herkes. biraz parry mücevher takıp runefang deneyesim var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hmm. valla yine denemek lazım lv yi yeni itemler falan da var. bende 1 defa gittim son bossa kadar geldik ama onu kesemedik bi türlü. darkpromise claymore/ 30 str ve toughness veren bi cloak 2 de jewel aldım ama tıraşlar. valla 2h gidilecekse str yi 800 civarı yapmak lazım ama o zamanda wounds/toughness ve resistler dibe vuruyor. yani ne bilim mantıksız gelmeye basladı bana yine en iyisi kılıç kalkan gitmek gibi. 8 talisman slotum var bunlardan 4 tanesine 19 luk wounds geri kalan 4 tanesinede 95 lik 2 ser tane spirit ve corporeal resist talisman istiyorum.(190 dı eskiden 95 e düşürdüler:( ) 4 tane woundsu ve 1 tane 95 lik spiritimi taktım zate gerisi 80 lik corporeal onlarıda 95 lik takmayı düşünüyorum işte yapabilirsem. sonucta hepsini wounds taksam 11k yi gecer hp ama resist olmayınca ne işe yarar hp nin 500-600 yüksek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 dün gece lv yaptik. sol kanadi bitirdik ve sag kanadi yariladik. genel görüşüm bosslarda veya champion moblarda aggro yönünden sıkıntı yok. esksi gibi tutabiliyorum. ancak bazı kısımlarda gelen sayıca cok normal mobları aura ile toplayamıyoruz artık. gerci AoA ile bir nevi biraz etrafta kosusturarak bişiler yapılabiliyor ama oyg gibi rahat olmuyor. o kısımlarda biraz karmasa oluyor. ancak ciddi problem yasamnadık. bu arada knight icin gloves ve boots düştü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 birkaç ay evvel 194k yapan ib ss'ini koymuştum buraya, onu geçtim mi emin değilim ama yakaladım nihayet bir kerelik de olsa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 O maç çok dandik bir maçtı demekki 250k+ görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 valla ben de dün gece 2h yaptım charı. bişiler degiştirdim işte. 690 str, 660 toughness, 8600 hp, 350 weapon skill oldu. en fazla cloth giyenlere 400-500 vuruyorum o kadar. str yi daha da artırabilirim rahat 750 falan oluyor ama resistler iice dibe vuruyor. jewelları genelde resist olanları kullandıgım icin 690 da kaldı str. resistlerin dibe vurmasından sora rvr de tank oalrak takılmanın pek bi esprisi kalmadı. 2h daha faydalı olunabilir arcing swing ile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 evet arcing swing benzeri olay yok gördüğüm başka order'da, ben orvr'de yallah dalıyorum healerları indiriyoruz. çok daha kırılganım ama beni bir melee daha asistlerse kesin indiriyoruz healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 tm'den 19 str filan critledim dün, 702 str yaptım ve yeni rekorum: (nedense dmg'ye göre dizdiğimi kaydetmemiş oyun, benim üstümde monstro marauder vardı 310k ile (:P) ) rakipler de sunucunun en büyük ve en güçlü dest guildi idi heh, ama healerlar sağolsun ölmeme müsaade etmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kotbs ve ib arasında kaldım. Hangisi daha iyi durumda şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ib kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 katılıyorum. 3-5 aura icin knight acmanın bi mantıgı yok. kaybın daha cok olur ib ye göre. sots falan nerflenmesiydi ac derdim ama su an cok kulanıssız bi char bana göre knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 düşünüyorumda su an slayer ve choppa dısında hic bi char işe yaramaz lol. adamlar bi swing atiyor 3 tanesi birden iniyor millet etrafında. ben böle bişi görmedim bu adamlar t4 ne hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 slayer ve choppa için canım cicim ayları şu aralar. ilerde illa nerflerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Çıkmadan elden geçirdiler zaten. Yeterince sevgi görmemiş classların patchi olan 1.3'e kalır ki o da 1.2'nin ne kadar sürede çıktığı düşünülürse epey uzak bir tarih olsa gerek. Forza Choppa/Slayer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ölmüo bunlar. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar