logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Adam hic iplemiyo acunu fln :D neydı nejdetın elını sıkınca etrafa bakıyodu sen kımsın gıbısınden :D ulen adam kandırıyo gelcem dıye nereye gelıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ey nigga what u think bout my box yanliz ordaki cowgirl kovboy olan kesin aksam alcak onu assa fifty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Fifty'e ne hissediyorsun diye sordu ya :D o adam için o sadece 11 numaralı kutu :D kukumda büyük hissediyorum Bu arada ağzında kürdanmı vardı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 OogahBoogah said: amma sıkılıodur ya adama orda zenci kızlarla dansetmek varken adam konusmuyo bıle :D yok bılmemne mavı kırmızı dıyo bakıyo :D hahaha komedı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yeah dedi alt yazı şu "evet açmasını istiyorum" mükemmel olcak program:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 mokoko said: fifi mala bagladı. e tabi adam bilmio batıl inançları ordaki. direk aç işte dedi. :D baska yarısmacı olsa ona sorar buna sorar ne dusunuosun der. fifi ole deil tabi. dskfjh evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 5 kez üst üste sucuk reklamı gösterdiler.şahinsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kovboy kiz saf gerzekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 reklam verdiler adamın heycanlanmasını söylüycekler kutularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 FromTheHell said: abi adamın adı fifty mi lan? cidden fifty mi adamın gerçek adı? yada diğer ülkelerde falan da mı fifty diye sesleniyolar bu herife? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fifty cent grubun ismiymiş. jason curtis mi ne gerçek adı. (ilk ismi salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Curtis Jackson gerçek adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sahne adı o"fifty" asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 adamınbiri said: yeah dedi alt yazı şu "evet açmasını istiyorum" mükemmel olcak program:D da işte onu çevirmeseler. yurdum insanı anlamayacak. hatta hadi istediğin gibi olsun "evet" desinler altyazıda gene anlamazlar. neye evet dedi derler bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 adamin kafa iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ramiz şarkılarında ingce seslenio ama programda konuşamıyor seda sen ingilizce bilmesende iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 can you speak germany? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 "it soundz good" u "eet sesin gelmiş" olarak mı çevirdi acun yoksa ben mi uyduruyorum şuan bi yerimden ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bu kafasında şapka olan hatun cok fena salak. delirtir bu kadın insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Sizin kıza yazdı bu :D haha salak ayyyyy cok heyecanlıyım oluyorum fıfty gece bunu goturur :D bise yverirmisin diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nereye doğru :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oha seda çakal çıktı esmer kıskandı bu hareketi çarşı karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fifti verecek buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Hahaha guluyo adam adamın umrunda degıl dunya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar