Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IE kullanırken dikkat edin


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bug sabah gazeteden görüp nette biraz araştırmam üzerine IEnin bütün versiyonlarında ciddi bir açık bulunduğu ve bizzat microsoft tarafından bunun kabul edildiği okudum. Siz siz olun riskli sitelere girerken IE kullanmamaya bir süre dikkat edin.
Netten bir sürü site var ama ilk gozume carpan 2sini koyayım dedim.
gereksiz bir link mesela

buda baska gereksiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hurriyet'te de yazmişlar

Bi arkadaşım televizyon'da izlemiş. Bu konuda bilgili bir adam artık hacker'mıdır nedir bilmiyorum. internet exp. , outlook express fln kullanmayin demiş. Kullanmayin demesinin sebebi de atıyorum int. exp'ı hacklemek için 10 kişi ugraşıyorsa , diğer tarayıcıları hacklemek için 1 kişi ugraşiyor.

int'i bildim bileli int exp. kullanirim ama artık bencede int. exp ne güven nede hız konusunda diğer browser'larla baş edemiyecek duruma geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu açık 1-2 yildir var sanırım yada söle diyelim internet explorer oldugundan beri.

yabanci illegal forumlarin cogunda 120 dolara satilan kod piyasaya düsmüs. Çoluk cocuk abaninca bu koda Tabi Botnet ağına üye dahil olmayan pc kullanıcısı kalmamış.

Herhangi Abuk subuk bir site açıkken otomatikman bir dosya yüklüyor ve otomatik çalısarak sizin ruhunuz bile duymadan Aktive oluyor. Veya Sizden bir flash playerinizi yenilemeniz için bir link sunuyor o linkdeki exeyi yükleyincede ayni hesaba çıkıyor.

Porno sitelerine girmesseniz birşey olmaz diye tahmin ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...