Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Selamlar :) Free Web hosting saglayacak bi site ariyorum , geocities gibi ama mahkeme engeline takilmamis olan yani herkesin proxy yada birsey kullanmadan girebildigi herhangi bi site. ismi cok lazim degil yada ne kadar kapasitesi olmasi sadece normal ve basit bir proje icin kullanilacak. bir kac tane buldum ama icime sinmedi. eger yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sites.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 burada sanirim bazi seyleri kullanmak kısıtlı , mesela hazır temalar var bagimli kalmak zorunda oldugun ve kendi weaverında yada frontpage de yaptigin seyleri uploadamak mumkun degil sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hmm evet, html upload edemiyorsun buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Google Dork : Free Host Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ne kadar lazım ben vereyim sana basit bi projeyse ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 awardspace.com öneririm. Yıllar önce denk gelip bulmuştum, gayet memnun kaldım. İşim düştükçe de kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cok tesekkurler , bytehosttan hallettim su an icin bi problem yok ama acil bi durumda tekrar rahatsiz edebilirim. :) Pluton : cok düsüncelisin , saol dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bu konuda yeni bir başlık açmayıp buraya yazayım dedim; Wordpress tabanlı bir blog açacağım. Daha önce AwardSpace'i önermiştim burada ama orası benim işimi göremedi malesef, 10mb aylık db bandwith'i veriyor ki bu ilerde yetmeyebilir diye düşünüyorum (yanılıyor da olabilirim). Onun dışında bir de wordpress'i kurduğumda bazı sorunlar yaşadım. WordPress kurup sorunsuz kullanabileceğim, Türkiye'den bağlantıda sorun yaşanılmayacak, reklamsız bir webhost arıyorum bedava. Tavsiyeleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar