OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 of ayı gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ayrımcılık var bu evde, dışlanıyorum. SALKAJSDSJDF ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şu robbie williams isimli pörtlek gözlü şarkıcı kişisinden hiç hoşlanmam... bi şarkısını beğeniyorum sadece ama hangisi olduğunu da bilemiyorum. yok kurbağanın da bayağı şarkısı varmış. aramaya da üşendim. ku vak vak vak ku vak vak vak iyi şarkın nerede iyi şarkım yok iyi şarkım yok gözlerim pörtlek de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hiç haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 igrenc bi cıkmazdayım, aglayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kertenkelebekkertenkelebek aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aquila said: cokzel kar yagiyo. kar neriye doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 la 2 saate fen sınavım hiç çalışmadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 MATLAB sınavındayım şu an kağıtlar dağıtılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hay akü ya. yagmurda beni beklio ztn. ulan tam dısarı cıkıcam yagmur yağıyo. ztn yagmurluğuda yurtta bırakmısım. takarım bole işe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 BITTIIIIIIIII LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Elimin ayarı yok, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 elif bitiyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Claif said: Elimin ayarı yok, evet. ayarlayalım anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 tavla da hatun numarası yapmak acayip eğlenceli bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 iç daralması hemi de öle böle deil.. edit: camii yakan kundakçı haberi, bahçelievler sapığı haberi vs. lam insanoülu pek bi kötü be.. gazeteler de felaket tellalı gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bazı insanlar var mesela feysbukta hiç dikkatimi çekmiyolar. bakmıyorum albümlerine falan bakarsam da sıkılıyorum. sanırım pek bi özellikleri yok bundan kaynaklanıyo bu. aha allah çarptı burnum kanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hastayım ya ofoof sabah akşam iğne oluyorm delik deşik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Not again, NOO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kapalı havadan nefret ediyorum. yağmurdan daha çok nefret ediyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yağmur/kar ftw + karanlık hava (tu) pc başına oturcan işin gücün olmucak of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 anasını satiim, insanlar mac'e geçerken zorlanır, ben iki dakkada alıştım, ama bu sefer de klavyesi F klavye yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bi de alice russell'ın son albümü baya güzelmiş. o yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar