deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 catlikethiief said: utanma arlanmada yok sanırım yemeklere gidenler birbirine düştü. Hala bi yemek lafı... Aziz Yıldırım davet edildiği yemeğe katılmadı sizin gibilerde bunun altında farklı manalar arıyor bi terbiyesizlik varsa davet edildiği yere gitmeyen Aziz Yıldırım'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 "Takımların büyüklükleri Paticikte maç topiclerindeki mesaj sayısıyla belirlenir." -Unknown Pati Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 of lafa bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 deathl0rd said: catlikethiief said: utanma arlanmada yok sanırım yemeklere gidenler birbirine düştü. Hala bi yemek lafı... Aziz Yıldırım davet edildiği yemeğe katılmadı sizin gibilerde bunun altında farklı manalar arıyor bi terbiyesizlik varsa davet edildiği yere gitmeyen Aziz Yıldırım'ın aziz bey sizin şampiyon olmanızı istemiyoruz bir yemek veriyoruz gelirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bjk harika bi takım olduğu için anca hakemlerle yeneriz diye düşünüp çete kurmuşlar hatta belli olmasın diye fenerin golünü falan saymıyolar arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 çarşıya bakmayın ya onlar abuk işler peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 catlikethiief said: deathl0rd said: catlikethiief said: utanma arlanmada yok sanırım yemeklere gidenler birbirine düştü. Hala bi yemek lafı... Aziz Yıldırım davet edildiği yemeğe katılmadı sizin gibilerde bunun altında farklı manalar arıyor bi terbiyesizlik varsa davet edildiği yere gitmeyen Aziz Yıldırım'ın aziz bey sizin şampiyon olmanızı istemiyoruz bir yemek veriyoruz gelirmisiniz? Ya şu yazdıklarına gerçekten inanıyor musun yoksa gerizekalı rolü yaparak komiklik mi yapıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kkthxbb sen ordaydın heralde aziz yıldırımı aradıklarında 1.ağızdan konuşabildiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 valla death i bilmemde sen net ordaymışın bu kadar kesin reddettiğine göre bizi. kesin aziz yıldırımı tartıştıklarına göre, kesin feneri yıkma planları yaptıklarına göre sende ordaydın ve dinledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Yok ben orda değildim de azıcık mantık yürütebiliyorum bu adamlar Feneri devirme planı yapıcak olsalar senin görüceğin şekilde adada yapmazlar bu yemeği kimseye farkettirmeden yapabilirler dimi ? ha ozaman o yemeğe giden diğer insanların söylediklerini dinlemek lazım ne dediler biz Aziz Yıldırım'ı çağırdık gelmedi dediler. Neden Aziz Bey çıkıp ta bunlar yalan söylüyor beni çağırmadılar demedi ? neyse bu kafayla devam et sen artık sabit fikirlilerle tartışmicam ya nasıl olsa sonuçsuz kalıcak yani. Biri 2 penaltı da penaltı değildi der öbürü Önderin kötü niyeti yoktu eline çarptı der farkı yok benim gözümde... Ben bir galatasaray'lı olarak ilk gol faul kokuyordu diyebiliyorum... Benzeri objektifliğe sahip insanlarla tartışmayı tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 catlikethiief said: emo diyen kişinin şurda whinerlık yapması nasıl bir çelişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 abi komedi ya ahaha.yanlış anlamayın ama bu kadar ezik olunmaz ki.bir insan süreklimi başkalarına saldırır hiçmi kendisinde birşey aramaz. bir kere bjk de cisse bence ne fb de ne de gs de ilk 11 de oynayabilir.delgado 1 oynuyor 10 oynamıyor zaten... gökhan zan dan bahsetmeye bile gerek yok :).takımda en beğendiğim zapo ve tello ki onlarda takımın kötü oyununa ayak uyduruyorlar. denizli yorumculuk yaparken bjk nin çok kötü bir takım olduğunu söyleyip duruyordu.şimdi kendisi o kötü takımın başında bjk nin kesinlikle 2. yarıda transfer yapması lazım şuan 4 büyükler arasında (evet ts de dahil) bence en kötü kadrosu olan takım bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 volkan gökhan g. zapot lugano wederson deivid sivok tello alex holosko bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ne ağlak çıktın be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bjk li arkadaslar uzulmesinler sakin. kardes takim ne de olsa! olur boyle seyler afacan kardeslerin arasinda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://www.forzabesiktas.com/images/userfiles/rustuel2.jpg görün dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Gol işte. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bu resim gerçek mi? golu 40 bin kere izledim rüştünün o topu aldıgını tek bu resimde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 faulmüş ama sağlık olsun görmesi zor pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=990&r=1&hid=50182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 resim yanıltıcı arkdaşlar.salise farkla gol yani.çtekrar tekrar izledim şimdi :).temiz bir gol. hkkaten aynı anda hamle yapmıslar.ztn rustu topu kontrol altına alsa top çat diye gol olmazdı o kadar hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ya bu pozisyonu o an hakem nasıl çözsün. bi anlık olan bişey yani biri geçse önüne göremez. kural saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 resim nasıl yanıltıcı orda kaldım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Red said: resim yanıltıcı arkdaşlar.salise farkla gol yani.çtekrar tekrar izledim şimdi :).temiz bir gol. hkkaten aynı anda hamle yapmıslar.ztn rustu topu kontrol altına alsa top çat diye gol olmazdı o kadar hızlı nobre veya mehmet yıldız vurunca da aynı hızla gol olmuştu. herkül olman lazım topu o halde o kadar sağlam tutabilmen için. 50 kere söyledim bir kere daha söylüyorum. pozisyon kağıt üstünde faul ama hakemler için çok zor pozisyon. bunun gibi 58745 tane pozisyon oluyor yani. bu kural bence değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar