Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Merhabalar, Uludağ Üni, II. Sınıf İşletme Fakültesi öğrencisiyim. derslerim pek ağır olmadığından günümün büyükçe bir kısmı boş geçiyor evde. Ailemle kaldığımdan çalışıp para kazanmam şart değil ama koca gün slacklemekten bıktım. =] Çok über ücret peşinde falan değilim, maksat üç beş kuruş para girsin cebime. :) İleri seviyede İngilizce biliyorum mesela. Çevirmenlik büroları falan varmış, bunların çalışma mantığı nedir ne değildir bilen var mıdır? Onun dışında bir üniversite öğrencisi ne gibi part time işlerle uğraşabilir? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 görükle'de bir cafede getir götür yap, mis gibi ortam işte. kampüse de yakın, daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kesinlikle çevirmenlikle ilgilen,nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir arkadaşım yapıyor bunu çok ciddi rakamlarda kazanmaya başladı ve dili de çok sağlam gelişti. Bunun dışında part time çalışarak emeğinin karşılığını alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 huun said: görükle'de bir cafede getir götür yap, mis gibi ortam işte. kampüse de yakın, daha ne? (tu) hem rahat işler bunlar kafa yorulmuo canınmı sıkıldı bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben o kafelerden birinde calisiyorum yorucu oluyo ole sandıgınız gibi degil ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kırıkkale ve ankara arası çok büyük işlere soyunuyorum bende aylardır işsizdimde elimizdeki imkanlardan yararlanıp bi kaç iş kurucam 2 3 ay a oturtabilirsek patiden eleman alırım canınızı sıkmayın asjgdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 aga ortak olıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ne işi kermit? Bende ankara ve kırıkkalede çalışıyorumda belki sana destek olabilirim. Veya ne biliyim bir yardımızı dokunur seninb ana bir yardımın dokunur neden olmasın ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kırıkkale ankara arası muavinlik yapıcakmış geaaaal angara angara gEeeeeaAaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 İngilizcen ileri seviyede olabilir, hukuk, tıp, iktisat gibi ozel bir alanda gelişmediyse pek bir anlam ifade etmez. Yani tez veya ileri düzey bir araştırma çevirebilecek duzeyde isen para kazanabilirsin ama başka türlü ingilizce olarak zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben de ingilizcem iyi iş bulayım diye aradıydım ama olmuyo öyle gerçekten, sana kalmıyo o işler :D kafe işi gerçekten yorucu bir iş, ama keyifli, tercih edilebilir. bir de tanıdık falan olursa bir yerlerden beklemediğin bir iş çıkabilir, iyi bir elektronik cihaz üreticisinde ummadığım bir iş bulmuştum arkadaşımın babası sayesinde, şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 öğrenciye yönelik olacak 1. işim ama bahara doğru yapıcam galiba bi otelimiz vardı 4 katlı bişi kirada idi onu yurt yapmayı planlıyorum. erkek öğrenci için. kızlarla uğraşılmaz ajsgdd. bide ortak bi arkadaşla otomasyon işine giricez galiba otomatik kepenk garaj kapısı felan. bize motoru şunu bunu hazır gelicek bizde montaj işine giricez. yoksa antalyada ekmek yok. dükkan kiraladık bi tane ankarada Siteler de kirasını ödüyoz işte tabelaydı telefon hattıydı şuydu buydu onlarla uğraşıyoz biraz. kırıkkalede okuyan varsa şu yurt işini halledersem her türlü yardımcı olurum asdghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar