Karea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 300 dps bi fark varsa gerek yokmuş o zaman , saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 neferon said: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Trollbane&cn=Xjan Karakterim bu ve şu anda maksimum gördüğüm dps 7.8k oldu o da VoA da... 232lik daggerlarımla ve daha kötü itemle assas talentında 6.5k DPS yapıyodum acıkcası... Rotation oalrak baya bi denemede bulundum talent olarak da bişeyler değiştirdim ama sanırım yeterli dps e bir türlü ulasamıyorum... Rotation konusunda önerilerinizi alabilirsem iyi olur sanırım... main hande instant.. off-hand'e de deadly suruyorum bu arada... dummyde 5k zor goruyorum unbuffed sekilde 4.5k diyelim hatta ona da... Bu sayfaya da alayım şunu.. BU arada saurfangde 7k Yaptım ama sizin konusmalarınıza göre ndense az gibi görünmekte gözüme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 neferon said: neferon said: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Trollbane&cn=Xjan Karakterim bu ve şu anda maksimum gördüğüm dps 7.8k oldu o da VoA da... 232lik daggerlarımla ve daha kötü itemle assas talentında 6.5k DPS yapıyodum acıkcası... Rotation oalrak baya bi denemede bulundum talent olarak da bişeyler değiştirdim ama sanırım yeterli dps e bir türlü ulasamıyorum... Rotation konusunda önerilerinizi alabilirsem iyi olur sanırım... main hande instant.. off-hand'e de deadly suruyorum bu arada... dummyde 5k zor goruyorum unbuffed sekilde 4.5k diyelim hatta ona da... Bu sayfaya da alayım şunu.. BU arada saurfangde 7k Yaptım ama sizin konusmalarınıza göre ndense az gibi görünmekte gözüme... benim yaptigimin yarisini yapiyosun nerdeyse arpen cok az, off hand'da weapon chain var, ne alaka? bracers pvp hit ratingin combat icin cok fazla, gereksiz benim spec muti bu arada ama guilddeki combat benle nerdeyse ayni dpsi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Abi benim Rogueumun gearı şu ( http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Jesse ), ben bile 9-9.5k görüyorum Saurfang fightında. Bir şeyi yanlış yapıyor falan olman lazım, ya da yeterinde hızlı spam yapamıyorsun ne bileyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 priest ile roguelardan aci cektirilircesine dayak yedikten sonra bende bir rogue 80ledim ve kasıyorum. daggerlari seviyorum ve assasination oynuyorum. sormak istediğim bir şey var, bu hunger for blood nasıl açılıyor? yani bleed effect diyor da targetta, o bleed effect nedir ve hangi skill ile vurulur. edit: ogrendim, garrote falanmış. doğru ya, bleeding kanatma dfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Magnum said: priest ile roguelardan aci cektirilircesine dayak yedikten sonra bende bir rogue 80ledim ve kasıyorum. daggerlari seviyorum ve assasination oynuyorum. sormak istediğim bir şey var, bu hunger for blood nasıl açılıyor? yani bleed effect diyor da targetta, o bleed effect nedir ve hangi skill ile vurulur. Rupture veya Garrote ile bleed effect ekliyorsun. Sonra HoB açılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Raidde genelde oyle bir derdin olmuyor ama zaten, Warrior, Hunter, Feral Druid falan illa bir bleed geliyor. Hicbiri yoksa Garrote ile acip, HfB'in bitisine yakin Ruthlessness'dan gelen combo pointi Rupture'a harcayip HfB'yi yenilemen lazim vs. Ama bleed koyan birilerinin olmadigi raid de kirk yilda bir cikar heralde karsina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 combat rogueler icin set bonuslarinin önemi nasıl frost ile ilk ne alsam diye düşünüyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 LK da combat deniyim dedim aman tanrım mutilate den sonra resmen hamallık ne kadar ağır geliyor sıkılıyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Lind3r0th said: LK da combat deniyim dedim aman tanrım mutilate den sonra resmen hamallık ne kadar ağır geliyor sıkılıyorsun resmen allasen armory versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Galiba ismi Shinje :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Lind3r0th said: LK da combat deniyim dedim aman tanrım mutilate den sonra resmen hamallık ne kadar ağır geliyor sıkılıyorsun resmen Aynen katılıyorum. Bütün gemleri ArPen yapıp 1000 Ap topladım. Sonra 2-3 raide katıldım. Baktımki beğenmedim aynı gün geri topladım seti, değiştirdim gemleri. Muti bu ara easy geliyor. Gold çok sorun olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 off mutilate mi oynasam peki onun rotasyonu nasil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 HfB, SnD up tutuyorsun (Bu kendi kendine up kalıyor zaten), Overkill için Vanish'i de CD olarak kullanıyorsun. Onun dışında Muti spam, Envenom. Envenom'u 4-5 CP ile patlatıyorsun, illa 5 CP görmeye kasmıyorsun. Kısaca 2 tuş dps yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 4.5 senedir wow oynuyorum combat pve, subtelty pvp vazgeçmem Assassination da mutilate te neymiş pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 subtelty pvp specini linkleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 http://www.wowhead.com/talent#fbxcoxZZebdbhMddqzAfRt:jiA Bg ler için çok başarılı bana göre arena da ise burst için, ama uzun combatlarda biraz problemli oynama yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Misal Waylay e niye verdin diyen olabilir ama şöle anlatıyım subın rotainı şöyle premedition+ambush+(5c)kidney eğer kidneyde trinket kullanırsa karşı taraf hemen shadowdance+cheapshot+ambush+evis+ambush+ambush+evis özellikle Bg de fln mount üzerindeki adamlara ambushla başladığın için yakalama problemi olmasın diye ve posion cleans edenlere karşı waylay çok güzel işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 waylay varsa crippling sürmene bile gerek kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Bende bir sub pvp yapayım. Zaten yeni expensionda pvp guildi bulup kapak atarım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar