Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue DPS

4Ever

Öne çıkan mesajlar

neferon said:

Bugüne kadar hep assas takıldım... Şimdi bugun itibari ile Item Leveli 264 olan Bloodvenom Blade ve Scourgeborne Waraxe'i düşürdüm... Tüm gem slotlarım AP dolu doğal olarak... PvP için de bu silahları kullanıp Combatı denemeyi düşünüyorum... Needle-Encrusted Scorpion trinketi de mevcut... Gemsiz haliyle Itemlardan %20 ArP gelmekte.. PvP için AP gemleri yerine ArP mı takmalıyım yoksa o kadar fark yaratmaz mı.. Burdan danışayım istedim tam başlığı olmasada :)

combat pvp yapan pek gormedim, cok dandik bi spec cunku pvp icin

kamikaze takiliyosun genelde

survivability 0
Sosyal ağlarda paylaş

Nalorifein said:

dayanamadim rogue mu migrate ettim bu topic yüzünden ama alakam yok karakterle daha 70 zaten thrashde nasil dps yapiyoruz peki

fok gelene kadar bi bok yapamiyosun

cc yalan oldugu icin herkes lol splash dmg lol aoe takiliyo

single target takilcan aoe gelene kadar

ayrica pala raid trash'da LOL GUIZE 16K DPS I'M PRO diye takilirken, sen 10k'i gecemiyceksin

ama boss'ta agzina sokucaksin 14k dpsni mal pala 9klarda surunurken
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

Nalorifein said:

dayanamadim rogue mu migrate ettim bu topic yüzünden ama alakam yok karakterle daha 70 zaten thrashde nasil dps yapiyoruz peki

fok gelene kadar bi bok yapamiyosun

cc yalan oldugu icin herkes lol splash dmg lol aoe takiliyo

single target takilcan aoe gelene kadar

ayrica pala raid trash'da LOL GUIZE 16K DPS I'M PRO diye takilirken, sen 10k'i gecemiyceksin

ama boss'ta agzina sokucaksin 14k dpsni mal pala 9klarda surunurken

blade flurry basıp ks gidersin combat olursan,mage yanında halt ediyor :) ama tbi fok gelene kdr rogue aoesi 3 dk da 1 bu kdr işte
Sosyal ağlarda paylaş

deathbringer's will'de passive arp var, procunda eskiden arp veriyodu artik rogue icin haste agi ap veriyo

fos hc'dan duseninde procu cok az ve internal cooldownu da fazla

nax 25'den dusen trinket de az cok aynisi

toc 5 normal'dan da dusuyo bi tane

ikisini alabilirsin sadece 5 man yaparak

gear seviyeni bilmiyorum ama alabileceklerin bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi olması lazım çünkü rupture ap tabanlı çalışıyor

1 point : [(145 + 0.015 * AP) * 4] damage over secs
2 points: [(163 + 0.024 * AP) * 5] damage over secs
3 points: [(181 + 0.03 * AP) * 6] damage over secs
4 points: [(199 + 0.03428571 * AP) * 7] damage over secs
5 points: [(217 + 0.0375 * AP) * 8] damage over secs
Sosyal ağlarda paylaş

todes adam akıllı olduğun yerde durduğun bi combat var zaten o da saurfan açıkçası ha festergut rotface putricide vs onlarda öylede arp şekilde feral geldi diye sevinip rupture oldumda gemleri değiştirmedim idps de bi denedim gemleri değiştirip ap tabalı herif benden 200 fazla dps yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Muti.... fazla zorlamayin kafa patlatmayin : ) ek olarak diger classlar eskisine gore daha ciddi dpsler yapiyorlar kaldiki dancing fight kayniyor ortalik ondan bozmayin pek morelinizi kaldiki combar rog ve muti rog kafa kafaya dps yapiyorsa lutfen muti talent olan biraksin rogue oynamayi bunuda gectim mage olsun feral druid olsun siki bir elemental shammy olsu artik kolay kolay top dpsi birakmiyorlar roguelara.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Trollbane&cn=Xjan

Karakterim bu ve şu anda maksimum gördüğüm dps 7.8k oldu o da VoA da... 232lik daggerlarımla ve daha kötü itemle assas talentında 6.5k DPS yapıyodum acıkcası...

Rotation oalrak baya bi denemede bulundum talent olarak da bişeyler değiştirdim ama sanırım yeterli dps e bir türlü ulasamıyorum... Rotation konusunda önerilerinizi alabilirsem iyi olur sanırım... main hande instant.. off-hand'e de deadly suruyorum bu arada... dummyde 5k zor goruyorum unbuffed sekilde 4.5k diyelim hatta ona da...
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:

Karea said:

rupture spec de

saurfang gibi bir boss da

rupture toplam dpsin % kaçını oluşturuyor ?

bu soruya net bir yanıt varmı ?

eski 20-51 build ile evis spam 11k civarı dps yapıyorum değiştirmeye değer mi ?

Şimdi diyorsanki recountta en yüksek rakamı nasıl görürüm?, bu sorunun cevabı 20/51/0, blood spatter, S&D up, Rupture up, dump combo pointleri eviscerate.

Ama yok, bota bağlasam da aynı işi yapar, ben para veriyorum bu oyuna keyfime bakarım diyosan,(ben böyle düşünüyorum) sçarım rupture dan gelecek 300 dpse, S&D up, 5 combo evis , 20/51/0 improved eviscerate golayabilirsin.

Bunu şöyle de açıklayabiliriz, undead roguelar karizmadır, stealth+coldblood basınca omzun birini düşürüp sağ elin mavi mavi parlayarak sinsice yürüyüşü olsun, rogue la bütünleşen bi classtır.

Ama 300 ap için, recounttaki ufak fark için, mahalle kabadayısı gibi stealthi olan, daggerları tırnak makası gibi tutan küt enseli bi orc rogue un varsa, gogo rupture.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...