Torque Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sdeceokuyangenç said: yıl 2010 hala wow oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şu muhabbeti de en son 2006'da yapıyorduk ama hala yapanlar var, bazı şeyler değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 neferon said: Bugüne kadar hep assas takıldım... Şimdi bugun itibari ile Item Leveli 264 olan Bloodvenom Blade ve Scourgeborne Waraxe'i düşürdüm... Tüm gem slotlarım AP dolu doğal olarak... PvP için de bu silahları kullanıp Combatı denemeyi düşünüyorum... Needle-Encrusted Scorpion trinketi de mevcut... Gemsiz haliyle Itemlardan %20 ArP gelmekte.. PvP için AP gemleri yerine ArP mı takmalıyım yoksa o kadar fark yaratmaz mı.. Burdan danışayım istedim tam başlığı olmasada :) combat pvp yapan pek gormedim, cok dandik bi spec cunku pvp icin kamikaze takiliyosun genelde survivability 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 dayanamadim rogue mu migrate ettim bu topic yüzünden ama alakam yok karakterle daha 70 zaten thrashde nasil dps yapiyoruz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Nalorifein said: dayanamadim rogue mu migrate ettim bu topic yüzünden ama alakam yok karakterle daha 70 zaten thrashde nasil dps yapiyoruz peki fok gelene kadar bi bok yapamiyosun cc yalan oldugu icin herkes lol splash dmg lol aoe takiliyo single target takilcan aoe gelene kadar ayrica pala raid trash'da LOL GUIZE 16K DPS I'M PRO diye takilirken, sen 10k'i gecemiyceksin ama boss'ta agzina sokucaksin 14k dpsni mal pala 9klarda surunurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 of kılım retri palalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ya bu envenom posion skill'i ne işe yarar allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tomkat said: Nalorifein said: dayanamadim rogue mu migrate ettim bu topic yüzünden ama alakam yok karakterle daha 70 zaten thrashde nasil dps yapiyoruz peki fok gelene kadar bi bok yapamiyosun cc yalan oldugu icin herkes lol splash dmg lol aoe takiliyo single target takilcan aoe gelene kadar ayrica pala raid trash'da LOL GUIZE 16K DPS I'M PRO diye takilirken, sen 10k'i gecemiyceksin ama boss'ta agzina sokucaksin 14k dpsni mal pala 9klarda surunurken blade flurry basıp ks gidersin combat olursan,mage yanında halt ediyor :) ama tbi fok gelene kdr rogue aoesi 3 dk da 1 bu kdr işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ahaha oyunun şu evresinde pve için QQ yapan rogue. Nedeni de hiç bir anlamı olmayan, raidin yarısının afk oldupu trashde diğer classların kendisini geçebilmesi. YENİ BİR EKOL DOĞMUŞ BURDA SDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 EN IYI BEN OLMALIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kim ne QQ yapti ki ben thrashde nasil dps yapıcağımı sordum arkadaşlarda anlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 peki şu arp trinketleri ne kadar acık kalıyo bi cooldownu warmi direk %100 arp ye gitmeyi denesem gearim tirt iken daha mı iyi.Combat oynuycam bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 deathbringer's will'de passive arp var, procunda eskiden arp veriyodu artik rogue icin haste agi ap veriyo fos hc'dan duseninde procu cok az ve internal cooldownu da fazla nax 25'den dusen trinket de az cok aynisi toc 5 normal'dan da dusuyo bi tane ikisini alabilirsin sadece 5 man yaparak gear seviyeni bilmiyorum ama alabileceklerin bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ayrica benim bildigim combat her tur gearla arp gidiyo toc'dan beri tirtlikla ilgisi yok ama 232 lvl dandik gearin varsa mavi gemlerden tak bence epicleri 251-264'e sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 combat rupture oynuyorsa arp gitmez ap kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 arp yim rupture deniyorum pek fark yok hacı ap takılanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 vallahi olması lazım çünkü rupture ap tabanlı çalışıyor 1 point : [(145 + 0.015 * AP) * 4] damage over secs 2 points: [(163 + 0.024 * AP) * 5] damage over secs 3 points: [(181 + 0.03 * AP) * 6] damage over secs 4 points: [(199 + 0.03428571 * AP) * 7] damage over secs 5 points: [(217 + 0.0375 * AP) * 8] damage over secs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 rupture spec de saurfang gibi bir boss da rupture toplam dpsin % kaçını oluşturuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 todes adam akıllı olduğun yerde durduğun bi combat var zaten o da saurfan açıkçası ha festergut rotface putricide vs onlarda öylede arp şekilde feral geldi diye sevinip rupture oldumda gemleri değiştirmedim idps de bi denedim gemleri değiştirip ap tabalı herif benden 200 fazla dps yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Muti , combat arasında fazla bi fark yok diye düşünüyorum. Dün icc25 pug yaptık ben assa, diğer 3 rogue combat tı. Dmg meterda hep alt alta oynadık 1k lık fark bile yoktu.. Ancak Saurfangda verdim ayarı. 1-2k lık bi fark koydum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Muti.... fazla zorlamayin kafa patlatmayin : ) ek olarak diger classlar eskisine gore daha ciddi dpsler yapiyorlar kaldiki dancing fight kayniyor ortalik ondan bozmayin pek morelinizi kaldiki combar rog ve muti rog kafa kafaya dps yapiyorsa lutfen muti talent olan biraksin rogue oynamayi bunuda gectim mage olsun feral druid olsun siki bir elemental shammy olsu artik kolay kolay top dpsi birakmiyorlar roguelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Nomak said: bunuda gectim mage olsun feral druid olsun siki bir elemental shammy olsu artik kolay kolay top dpsi birakmiyorlar roguelara. o setup kaynaklıdır, tüm buffları alabiliyorsa rog zor geçilir, combatına da bağlı tabii biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Trollbane&cn=Xjan Karakterim bu ve şu anda maksimum gördüğüm dps 7.8k oldu o da VoA da... 232lik daggerlarımla ve daha kötü itemle assas talentında 6.5k DPS yapıyodum acıkcası... Rotation oalrak baya bi denemede bulundum talent olarak da bişeyler değiştirdim ama sanırım yeterli dps e bir türlü ulasamıyorum... Rotation konusunda önerilerinizi alabilirsem iyi olur sanırım... main hande instant.. off-hand'e de deadly suruyorum bu arada... dummyde 5k zor goruyorum unbuffed sekilde 4.5k diyelim hatta ona da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Karea said: rupture spec de saurfang gibi bir boss da rupture toplam dpsin % kaçını oluşturuyor ? bu soruya net bir yanıt varmı ? eski 20-51 build ile evis spam 11k civarı dps yapıyorum değiştirmeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Karea said: Karea said: rupture spec de saurfang gibi bir boss da rupture toplam dpsin % kaçını oluşturuyor ? bu soruya net bir yanıt varmı ? eski 20-51 build ile evis spam 11k civarı dps yapıyorum değiştirmeye değer mi ? Şimdi diyorsanki recountta en yüksek rakamı nasıl görürüm?, bu sorunun cevabı 20/51/0, blood spatter, S&D up, Rupture up, dump combo pointleri eviscerate. Ama yok, bota bağlasam da aynı işi yapar, ben para veriyorum bu oyuna keyfime bakarım diyosan,(ben böyle düşünüyorum) sçarım rupture dan gelecek 300 dpse, S&D up, 5 combo evis , 20/51/0 improved eviscerate golayabilirsin. Bunu şöyle de açıklayabiliriz, undead roguelar karizmadır, stealth+coldblood basınca omzun birini düşürüp sağ elin mavi mavi parlayarak sinsice yürüyüşü olsun, rogue la bütünleşen bi classtır. Ama 300 ap için, recounttaki ufak fark için, mahalle kabadayısı gibi stealthi olan, daggerları tırnak makası gibi tutan küt enseli bi orc rogue un varsa, gogo rupture. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar