Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue DPS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi burda hep ayni seylerin sorulmasi bi yerden sonra bayiyo ancak, class belli spec belli, gem belli, rotation belli...
ama neden dpsimi arttiramiyorum.

armory

Lütfen bakarmisiniz bi mallik varmi?

exp i capleyemiyorum cünkü itemlardan exp gelmiyo. Gem de takarsam arp softcap yapamiyorum.

Ben niye dpste yerlerdeyim bilmek istiyorum.

ps: evis spam yerine rupture spam deniyim diyorum ama bu sefer de sacma bi rotation ortaya cikiyo. Rupture'un süresi yariyi geciyo 5 cp dolmus oluyo ve 2 ihtimalim kaliyo,
ya evis cakicam yada rupture refresh
cp leri bos yere harcamis gibi oluyorum.
Mesaj tarihi:
Exp 24 olucak(talent dahil). Arp kasacağına exp caple.
Hit'in çok fazla.
Ap çok düşük.

Rotation olarak ben hala evis kullanıyorum ve rahat 10k yapıyorum.

Yapacağın tek şey AR+KS+BF gelince açıp hayvan gibi asılmak.
Mesaj tarihi:
4 set bonus tırt bildiğim kadarıyla.
Combat için çok tırt, zaten az finisher koyuyorsun.
Mutilate için az tırt, ruthlessness+set proclarsa aynı anda envenomu patlatıyorsun.
Mesaj tarihi:
5 parca t10.5 setım var du aksam hc gunshipden chest aldım ve frost badge ıle alınan eldıven ve belt var dusunuyorum acaba setın 4 set bonusunamı gıtsem yoksa 2 parca bırakıp dıger gearlarımı gıysem
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

combat vs muti thread acmaya usendim

fight saurfang 25 hc

sin benim=muti rogue

li combat rogue

benim spec cookie cutter muti

arkadasin spec combat rupture

ama arms warrior olmadigi icin wound poison kullanmak zorunda kaldi combat rogue o yuzden dusus var dpsde

statik fightlarda combat'a donsem 14klara ulasabilir miyim?

son durum nedir combat'in?
Mesaj tarihi:
ben de burada sorayim. totc dan sonra oyunu bırakmıstım. gecen gene actirdim da alt filan kasıcam genelde. sadece arada pug raidlere giriyorum. ama sanirim talentlar ve rotasyon degismis. rupture cıkmıs combat rotasyonundan.

combat talent (aslinda bunu yaptım gibi bisiler) ve yeni rotasyon nedir. arastırmaya kasamadim simdi zaten cok raid yapmicam ama gene de duzgun yapiyim yaptıgımda da.
Mesaj tarihi:
ya bende 5650 gs var combat rogue single target long combatta mutilate rogue %10-15 fark atıyo bana bi yetişemedim %55 arp var soft cap muti arkadaşta 5.8k gs var. %80 fln yapıp arpyi 5.8k gs ye ulaşsam yakalarmıyım single target dpste mutiyi? bide rupture combatın talent ağacı ve rotasyonu nası oluyo
  • Yeni Oluştur...