Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oh imiş evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 DBW ne ya? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 DBW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Besten trinket direk ya. Bug mı ? Canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 5k dps in üstüne cikamiyorum delürceeeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Simdi burda hep ayni seylerin sorulmasi bi yerden sonra bayiyo ancak, class belli spec belli, gem belli, rotation belli... ama neden dpsimi arttiramiyorum. armory Lütfen bakarmisiniz bi mallik varmi? exp i capleyemiyorum cünkü itemlardan exp gelmiyo. Gem de takarsam arp softcap yapamiyorum. Ben niye dpste yerlerdeyim bilmek istiyorum. ps: evis spam yerine rupture spam deniyim diyorum ama bu sefer de sacma bi rotation ortaya cikiyo. Rupture'un süresi yariyi geciyo 5 cp dolmus oluyo ve 2 ihtimalim kaliyo, ya evis cakicam yada rupture refresh cp leri bos yere harcamis gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bir kere Ap çok düşük expertise düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Exp 24 olucak(talent dahil). Arp kasacağına exp caple. Hit'in çok fazla. Ap çok düşük. Rotation olarak ben hala evis kullanıyorum ve rahat 10k yapıyorum. Yapacağın tek şey AR+KS+BF gelince açıp hayvan gibi asılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 en kotu git 1 Vengeance of the Forsaken lootla ve su hit trinketinden kurtul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şimdi 4 set bonusumu kullansam yoksa, t10 eldiven yerine Cat Burglar's Grip takıp arp mı stacklesem? 4 set bonusu işe yarıyor mu? kullanan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 4 set bonus tırt bildiğim kadarıyla. Combat için çok tırt, zaten az finisher koyuyorsun. Mutilate için az tırt, ruthlessness+set proclarsa aynı anda envenomu patlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Arp'a devam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mutilate ıcın 4 set bonus süper ya beles 4 cp geliyor bir anda hehe patlat envenomu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Combat rupture'ı koyuyor mu rotationa artık ? Öyleyse ARPnin değeri düşer bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben koymuyorum ama denemek lazım hala evis spam yapıyorum. %75 civarı arp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 5 parca t10.5 setım var du aksam hc gunshipden chest aldım ve frost badge ıle alınan eldıven ve belt var dusunuyorum acaba setın 4 set bonusunamı gıtsem yoksa 2 parca bırakıp dıger gearlarımı gıysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 vallahi bilemeyiz spec söylememişsin başka birşey söylememişsin birazcık bilgi versen güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yeni lvllıyorumda 80 den sonra ne spec gitmem lazım ustumu duzeltene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Hc yapıcaksan ki çok yapıcaksın Combat rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 combat vs muti thread acmaya usendim fight saurfang 25 hc sin benim=muti rogue li combat rogue benim spec cookie cutter muti arkadasin spec combat rupture ama arms warrior olmadigi icin wound poison kullanmak zorunda kaldi combat rogue o yuzden dusus var dpsde statik fightlarda combat'a donsem 14klara ulasabilir miyim? son durum nedir combat'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ufak bir dps farkı var bildiğim kadarıyla. Çok add gelen add'lerin önemli olduğu fightlarda direk combat eziyor ama bodos boss'a dps yapıcaksan saurfang gibi muti devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 single target long fight hala muti eziyo diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben de burada sorayim. totc dan sonra oyunu bırakmıstım. gecen gene actirdim da alt filan kasıcam genelde. sadece arada pug raidlere giriyorum. ama sanirim talentlar ve rotasyon degismis. rupture cıkmıs combat rotasyonundan. combat talent (aslinda bunu yaptım gibi bisiler) ve yeni rotasyon nedir. arastırmaya kasamadim simdi zaten cok raid yapmicam ama gene de duzgun yapiyim yaptıgımda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ya bende 5650 gs var combat rogue single target long combatta mutilate rogue %10-15 fark atıyo bana bi yetişemedim %55 arp var soft cap muti arkadaşta 5.8k gs var. %80 fln yapıp arpyi 5.8k gs ye ulaşsam yakalarmıyım single target dpste mutiyi? bide rupture combatın talent ağacı ve rotasyonu nası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ya birakin bu gs olayini gs yukseltcem diye boktan isinize yaramayan itemleri aliyosunuz sonra niye dps dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar