viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 selam şuan acayip sinirliyim nedense bu hafta haftalıgımı vermediler bende alttan aldım. ama bişi geldi bana sanki bi ışık gördüm birden sinirlerim tepeme cıktı bide karnım acıktı (ki karnım acıkınca sinirli olurum) hem annemi hem babamı arayıp bagırdım cagırdım küfür ettim bide üstüne üstük dayımı ve amcamı aradım (bana alcaklarını sölediklerini bi kaç şey vardı 1 hafta gecikti) o tarafada aynen bagırdım ve sonuna kadar haklıyım YETER ULAN YETER SÖZ VERİCEKSENİZ TUTACAGINIZ SÖZÜ VERİCEKSİNİZ ANNE BABA AKRABA DİNLEMEM YEMİN EDERİM KESERİM HEPİNİZİ YETER ULAN YAKICAM ULAN EN SONUNDA EVİ SONRA GİDİCEM KİMSE BULAMICAK BENİ !!! oh be yemin ediyorum rahatladım ulannnnn :/ LÜTFEN DALGA GEÇMEYİN örn:tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tunca said: pms lan elfmisin nesin canımı sıkma benm kızmıyım lan ben saçlarını teker teker keser üstüne oturturum lafmı lan şimdi bu he onu yazdın cok karizmatik durdun dimi helal sana alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 vermelerse vermezler almazlarsa almazlar yapabılecegın bısı yok. ınsnalar calısıyo ugrasıyo, hayatlarını guvenceye almak ıcın, cocuklarının hayatını guvenceye almak ıcın. Gunumuzde turkıyede mınımum'e elde etmek ıcın bıle cıle cekıyosun. sen de gelmıs "harclıgımı vermedıler!!! bısıkletımı almadılar!!! ANA BABA DINLEMEM YAKARIM LAN" cekıyosun. ustune bıde desteklenmeyı beklıyosun. bre dumbuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 arada benide kes yaa bende delirdim birini kesmek istemiyorum kendimide kesemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hani rahatlamıştın zuaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sıadaksddfad lol rofl. cüce haklı. ne biçim konu olm bu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 benim şuan ki durumuma düşsen inan bu kadar sakin olmazsın herşey o kadar üstüste geldiki ulan kızla buluşcam para yok!!!:S ayrıca o alcakları şey bisiklet gibi basit bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cuce said: bre dumbuk.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tunca said: hani rahatlamıştın zuaaaaa insan ol insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Masquerade said: Cuce said: bre dumbuk.(tu) heaa cok komik komik değil gerçi ama onaylaman cok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 E kenara para atçaksın o zaman. Zamanında 3 kuruş koysaydın şimdi olurdu paran. Anan baban napsın. Benim neredeyse 2.5 aylık harçlığım bankada duruyor. 2.5 ay evden kaçabilirim lölz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 para kazanmak kolay mı sanıyosun sen evladım öle asarım keserim falan sora ataist oluyosunuz çıkıyosunuz işte allah korkusu yok ondan böle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 haksızsın. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ya para var onlarda biliyorum bok gibi var ama bayramda biraz dengesizce para harcadıgım içn akılları sıra ceza veriyolar bana offf bende haftalıga güvendim :(:( haksız değilim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Haksızsın ve sana laflar hazırladım viole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 alıcaklarını solyıyıp alamamlarının ne oldugunun onemı yok, mumkun olsa alırlardı olmamıs alamamıslar. Merakta ettim neymıs bu kadar hayatı. Paran yoksa ararsın kıza dersın benım param yok senın varmı olur bıter. onunda yoksa buyurursun gelır evıne demlersın bı guzel cay oturur sohbe ederısınız bu kadar basıt. anlamıyorum yanı, anlıyabılecegımıde sanmıyorum gıdıp anana babana "neden bana harclık gondermedınız" dıye bagırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tunca said: pms iyidi bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 böyle evlatlar da var. vay anasnı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 viole said: tunca said: hani rahatlamıştın zuaaaaa insan ol insan. Bence insan olması gereken şahıs farklı ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cuce said: alıcaklarını solyıyıp alamamlarının ne oldugunun onemı yok, mumkun olsa alırlardı olmamıs alamamıslar. Merakta ettim neymıs bu kadar hayatı. Paran yoksa ararsın kıza dersın benım param yok senın varmı olur bıter. onunda yoksa buyurursun gelır evıne demlersın bı guzel cay oturur sohbe ederısınız bu kadar basıt. anlamıyorum yanı, anlıyabılecegımıde sanmıyorum gıdıp anana babana "neden bana harclık gondermedınız" dıye bagırmayı. kız olayını arıcam param yok dicem bari başka çarem yok. ya diyrum ya işte birden geldi sinir bi ışık gibi bi vahiy gibi bişi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kaç para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 roket adam said: E kenara para atçaksın o zaman. Zamanında 3 kuruş koysaydın şimdi olurdu paran. Anan baban napsın. Benim neredeyse 2.5 aylık harçlığım bankada duruyor. 2.5 ay evden kaçabilirim lölz. offf vicdanım gibisin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar