Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çıldırdım

viole

Öne çıkan mesajlar

selam
şuan acayip sinirliyim nedense
bu hafta haftalıgımı vermediler bende alttan aldım.
ama bişi geldi bana sanki bi ışık gördüm birden sinirlerim tepeme cıktı bide karnım acıktı (ki karnım acıkınca sinirli olurum)
hem annemi hem babamı arayıp bagırdım cagırdım küfür ettim bide üstüne üstük dayımı ve amcamı aradım (bana alcaklarını sölediklerini bi kaç şey vardı 1 hafta gecikti) o tarafada aynen bagırdım ve sonuna kadar haklıyım

YETER ULAN YETER SÖZ VERİCEKSENİZ TUTACAGINIZ SÖZÜ VERİCEKSİNİZ
ANNE BABA AKRABA DİNLEMEM YEMİN EDERİM KESERİM HEPİNİZİ YETER ULAN YAKICAM ULAN EN SONUNDA EVİ SONRA GİDİCEM KİMSE BULAMICAK BENİ !!!

oh be yemin ediyorum rahatladım ulannnnn :/

LÜTFEN DALGA GEÇMEYİN
örn:tunca
Sosyal ağlarda paylaş

vermelerse vermezler almazlarsa almazlar yapabılecegın bısı yok.

ınsnalar calısıyo ugrasıyo, hayatlarını guvenceye almak ıcın, cocuklarının hayatını guvenceye almak ıcın. Gunumuzde turkıyede mınımum'e elde etmek ıcın bıle cıle cekıyosun.

sen de gelmıs "harclıgımı vermedıler!!! bısıkletımı almadılar!!! ANA BABA DINLEMEM YAKARIM LAN" cekıyosun.
ustune bıde desteklenmeyı beklıyosun.

bre dumbuk.
Sosyal ağlarda paylaş

alıcaklarını solyıyıp alamamlarının ne oldugunun onemı yok, mumkun olsa alırlardı olmamıs alamamıslar. Merakta ettim neymıs bu kadar hayatı.

Paran yoksa ararsın kıza dersın benım param yok senın varmı olur bıter. onunda yoksa buyurursun gelır evıne demlersın bı guzel cay oturur sohbe ederısınız bu kadar basıt.

anlamıyorum yanı, anlıyabılecegımıde sanmıyorum gıdıp anana babana "neden bana harclık gondermedınız" dıye bagırmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
alıcaklarını solyıyıp alamamlarının ne oldugunun onemı yok, mumkun olsa alırlardı olmamıs alamamıslar. Merakta ettim neymıs bu kadar hayatı.

Paran yoksa ararsın kıza dersın benım param yok senın varmı olur bıter. onunda yoksa buyurursun gelır evıne demlersın bı guzel cay oturur sohbe ederısınız bu kadar basıt.

anlamıyorum yanı, anlıyabılecegımıde sanmıyorum gıdıp anana babana "neden bana harclık gondermedınız" dıye bagırmayı.

kız olayını arıcam param yok dicem bari başka çarem yok.

ya diyrum ya işte birden geldi sinir bi ışık gibi bi vahiy gibi bişi :S
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...