PhysX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Aveaya geçtim böyle içimde garip bir pişmanlık hissi var. O emektar sim kartımı çıkardım köşede böyle mahsun mahsun bana bakıyor şimdi Bu kadar çiziktirdim kendimi karşılığı bu muydu diyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 onun sana ciziktirdiği faturalara saysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 seni arayınca noluyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ilk telsim çıktı bi hafta içinde bi hat almıştı annem ve onu kapattırıyor şimdi içime koydu bee benimde böyle bi garip oldum yazıkk yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 eski bip sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 horozumu kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna da pilav pişirdiler geh bili bili şarkısı aklıma geldi. neden bilmiyorum, topicden olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ah bea geç kaldık topie numaramı taşıdılar suyunada pilav pişirdiler gibilerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ben de taşıdım aveaya. 2 ay boyunca 600dk her yöne bedavam da var, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar