DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Valla elimde daoc var.ToA çıkıo. karar veremedim alıp daoc a devammı etsem? yoksa everquest 2 yada MEO ımı beklesem? lineage den vazgectim çünkü tam oturmamış ve şu aşamada daoc un yerini tutamıycağını düşünüyorum.yada daoc un oyun dinamiği daha hoşuma gittiğindendir belki. everquest hiç oynamadım ama 2. sini çok övüyolar.sizce baya iddialı olurmu? bide son bir soru.bi ara bu daoc serverları hacklenmişmi nolmuş.benim subs code sanırım değişmiş.game pass i hiç denemedim ama subs yanlış diyo.bunu tekrar nasıl alıcam?yarım yamalak ingilizcemle bi mail atmayı denedim ama saçma bi cevap geldi "sistemimize kaydoldu mail iniz hede hodo" diye falan. bi sonuç alamadım. acc deki mail da arkadaşın üzerineydi ona gitmişmidir acaba yeni pass falan? gitmediyse nerden isteticem? bide son bir soru.ToA nasıl olucak? yani biraz inceledim de albion midgard ve hibernia nın ismi falan mı değişiyo? yada ne biliyim oyundaki bölgeler yerler değişiyomu yoksa ek yerler falanmı gelio>? bide betasına başlandımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 toa çoktan çıktı ki? bahsettiğin frontiers olmasın ? sanırım EU'dan bahsediyosun, şifre olayı EU'da baya bir sorun oldu, subs ve oyun şifrelerini acountunda kayıtlı olan emaile isteyebilirsin, eğer arkadaşının emaili ise ona kesin gider, ondan alırsın[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hadi ya_? çıktımı_ peki nası olucak şimdi oynamak için ToA yı almak zorundamıyım yoksa o farklı bi serverda falanmı oynanıo yada ne biliyim oyun değişiyomu? yani albion'un falan değişiomu ismi örneğin? bide avaturk neden getirmio bu oyun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eq2 alinmaz.. SOE icerikli hicbir oyun alinmaz..Alinmamali..WoW'u beklemeli..olmadi uo'yu beklemeli..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 *uo yu hatırlamak istemez* aman o oyuna bulaşmayalım bi daha lkhsfaasf şaka maka daoc benim çok ilgimi çekmiştir.grafikler olsun ne biliyim rvr sistemi olsun severim ama ToA'nın sitesine baktıkça acaba sevdiğim daoc bozuldumu diye korkuorum laflas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 avaturk toa getirmişti ama ben de alamadım, bitmiş toa ile öyle isim falan değiştiği yok, sanırım albion için avalon city ismi kafanı karıştırmış senin, toa ile bi ton şey gelmiş, ben de yenisiyim aslında, hatta toa yüklemedim daha yüklemeden de oynayabiliyosun elbette, hatta SI yüklemeden bile oynarsın ama eklenti paketleri olmazsa olmaz olmuş daoc'ta, master level olayı nerdeyse şart olmuş, eğer toa yoksa tıpkı foundations yüklü olmayınca housing zone'a girememen gibi toa topraklarına gidemiyosun, bundan ibaret tabi bir takım görsel yenilikler de getirilmiş ama UO'daki 2d/3d olayı gibi herkes yine aynı ortamda ama farklı şeyler görüyolar ekranlarında, sadece böyle bir durum olur toa olmadan oynarsan, herhangi bir engel olmaz eski topraklarda oynarken yani[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 nasil hatirlamak istemezsin yau =) tamam biraz asosyal yaptigi dogru ama cok iyiydi..Daoc daha iyiydi gerci ama sonucta aralarinda 4 yil+3 exp vardi neyse.. Yeni uo maynak birsey olcak gibi ss'lere bakinca agzimin suyu akiyor..Wow'u sevmezsem bi sansim daha var yane[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şahsen uo 3d ye geçtikten sonra third dawn dan itibaren özellikle oyundan soğudum. çok abartı oldu oyun. yani uo yu sevme nedenimiz/nedenim basit ve sade oluşuydu ama bi süreden sora cılkı çıktı sanki.tabi bu benim görüşüm. gerçi yenisinin ss lerine bile bakmadım ama bakmak bile istemiyorum. black verdiğin cevaplar için sağol.almak istediğimi aldım.teşekkür ederim. lineage fallan hikaye ben daoc a devam etmeye karar verdim.hadin kalın sağlıcakla avaturk getirse çok iyi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bu sene sonuna frontiers da çıkmış olacak sanırım daha da gaza geleceğine eminim :) gerçi büyük resme baktığında işin oyuncuları tutmak için bir takım zımbırtı eklentisi olmaktan başka bir şey olmadığını anlıyosun ama olsun amacımız zaten oyuncular olarak bir yerlerde tutunup zaman geçirmek değil mi :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 valla beni bi yerde tutup sevk versinde 6 ayda yada 1 senede bir bi box alırım sorun diil :) şurda 1 - 1.5 ay sonra öss ye girmiş olacam.ve bi aksilik olmazda şimdiki gibi iyi giderse sınav kazanmış olucam inşallah.ve yazın da başlıycam. o zamana kadarda ToA yı getirtmiş olurum. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mail attiginda 'aldik mailinizi, isleme koyduk, okuruz 1-2 gun icinde' tadinda bir mail gelmesi normal, sifreni kayitli maile gonderirler oradan alirsin, oradaki maile gondermezlerse veya sen bir sekilde alamazsan, tekrar mail atip kayitli posta adresine gondertirsin, o sekilde de 1-2 haftada geliyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 tamam sağol baggio. öyle de bi mail attım bekliyorum.zaten acelem yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: MeSh, 05 Mayıs 2004 14:44 tarihinde demiş ki: eq2 alinmaz.. SOE icerikli hicbir oyun alinmaz..Alinmamali..WoW'u beklemeli..olmadi uo'yu beklemeli.. eq oynamadıın belli[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eq ya sakın laf atma hiçbi mmorpg ye benzemiyor eq nun dünyası ap ayrı bişey oyna ondan sonra konuş kulaktan dolma haberlerle gelip burda artislik yapma![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 sakin sakin? guild wars küsel olcak diyorlar bilmiyorum beli bi ücret ödeyip ömür byu üye oluomuşsun :] onu bekliyorum ben[signature][hline]Raptor Skeleg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Erutan, 05 Mayıs 2004 18:52 tarihinde demiş ki: eq ya sakın laf atma hiçbi mmorpg ye benzemiyor eq nun dünyası ap ayrı bişey oyna ondan sonra konuş kulaktan dolma haberlerle gelip burda artislik yapma! Artistlik değil ki zaten adam kendi zevkine göre yazmış, adama tavsiye kendince. 2flameeye: Shadowbane'e bi göz gezdirsene, freetrial'i var istersen bi dene. Yalnız deniceksen Damnation sunucusunu tavsie ediolar. Avaturk forumlarını da incele biraz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eq2 alinmaz.. SOE icerikli hicbir oyun alinmaz.. [hline] bu lafı deli etti beni ya sen ne oynuyon git pileynşiftini oyna sen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Erutan, 05 Mayıs 2004 18:52 tarihinde demiş ki: eq ya sakın laf atma hiçbi mmorpg ye benzemiyor eq nun dünyası ap ayrı bişey oyna ondan sonra konuş kulaktan dolma haberlerle gelip burda artislik yapma! evercrack ..:)) bağımlılığa zorlar bu oyun; süründürür..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 swg yi gordukten sonra sahsen SOE icerikli hicbir oyun alinmayacagina..Eq'nun grafiklerine yaklasik 6 yil sonra bi bakinca afedersin bok gibi oldugunu ve 1.5 yil daoc oynamis biri olarak igrendigimi solemeye gerek duymadim cunku anlayan anlar diye dusunmustum... Sahsi fikrimi soylemek artislikse sana bi psikolog onerebilirim bu arada erucugum. Edit: "pileynşift" 'im yok..6 yildir online oyun oynarim...Oyle lamer muhabbeti yapabilecegin biri degilim..Eger okudugun yorumlara deli oluyorsan git yani burdan ne diyim?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 05 Mayıs 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 grafik konusunda haklısın ama eq2 gerçekten sağlam o konuda ama soe'nin parmağı olan oyunlardan uzak durma fikri kulağa hoş geliyor tabi[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: MeSh, 05 Mayıs 2004 20:35 tarihinde demiş ki: swg yi gordukten sonra sahsen SOE icerikli hicbir oyun alinmayacagina..Eq'nun grafiklerine yaklasik 6 yil sonra bi bakinca afedersin bok gibi oldugunu ve 1.5 yil daoc oynamis biri olarak igrendigimi solemeye gerek duymadim cunku anlayan anlar diye dusunmustum... Sahsi fikrimi soylemek artislikse sana bi psikolog onerebilirim bu arada erucugum. Edit: "pileynşift" 'im yok..6 yildir online oyun oynarim...Oyle lamer muhabbeti yapabilecegin biri degilim..Eger okudugun yorumlara deli oluyorsan git yani burdan ne diyim? peki Eq yu oyna gel öle grafiklerine bakarak konuşma abi swg sux diye eq niye kötü oluyor anlamıyorum? swg oynanıluyor kabak eq da patlıyo hehe eq Quake 2 motoru kullandı sanırım grafikleri bence harika oyunun oyunu 1024 gibi hayvani bir cözünürlükte oynayınca cok iyi grafikler oluyor hatta daoc kadar bile olabilir bende 1 2 ay daoc oynadım neredeyse aynı grafikler 1024 oynadığın zaman oyunda 2 3 ayar yaparak grafikleri berbatlaştırabiliyorsun mesela human race inin özelliklerini kapatırsan çingene gibi bişey oluyor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 daoc'la eq grafikleri hemen hemen ayni?..peki Edit: Kabak SOE'ye patladi dostum..eq'ya degil..ayni zamanda eq2'de almayacagimi belirtmistim saniyorum..Ha cok manyak olur falan arkadaslar cagirir hersey super derse gider oynarim o ayri bir konu.Ama SOE'nin bir oynunu alma taraftari degilim.Bunu belirtmeye calistim ama sen baya bi agresif davrandin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 05 Mayıs 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: MeSh, 05 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki: daoc'la eq grafikleri hemen hemen ayni?..peki Edit: Kabak SOE'ye patladi dostum..eq'ya degil..ayni zamanda eq2'de almayacagimi belirtmistim saniyorum..Ha cok manyak olur falan arkadaslar cagirir hersey super derse gider oynarim o ayri bir konu.Ama SOE'nin bir oynunu alma taraftari degilim.Bunu belirtmeye calistim ama sen baya bi agresif davrandin. ehehe baktım epey bi agresif davranmışım ama eq yu oynamadanda konuşunca böyle bi manyadım beynim döndü özür dilerim bu agresiflik yüzünden neyse eq yu bende burdaki diyenlere göre beğenmemiştim ama aldıgımda karşıma dünyanın en iyi mmosu cıktı (bana göre) birde sadece everquestle oynayınca grafikler berbat ama gelen 5 6 xp pack ile cok güzel grafik oldu ve oyun directx 9 amı ne cıkarıldı yani bu grafiklerin daha güzel oldugunu söylüyor yani bence bi eq oynada sonra yorum yap derim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 valla ne yalan söliim soenin oyunlari gördükce insanin anti-soeci olasi gelio sen elinde deli gibi kaynaklar bulundur sona gel böle oyunlar yap katledilcek adamlar bu soedekiler.. eq2 ss lerine bakiorum ve hichde güzel gelmio.. o kadar detayla oynamaya kalktigin oyunda en fazla 10 dk dayanir standart bi bilgisayar sonra kagni modunda dolanirsin eq2 yalan gibi geldi görünüs acisindan (karekterler..) yoksa her oyunun dünya tasarimlari oldukca güzel.. (eq2 guildwars ryzoom lineage swg ao vs vs) ben lineage taraftariyim oynaniş ve oyun amaci acisindan.. wowun ilginc 3d mantigina karsiyim hosuma gitmio o motor.. ama oynaniş tarzi güzelmiş anlatilanlara bakinca.. gözlerimi kapayip oynarsam zevk alirim belki?[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 06 Mayıs 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Valla tamamen kisisel fikrim ama bence dark and light MUHTESEM olacak.( www.darkanadlight.com). WoW dan çok daha fazla ümit veriyor bana. Umarim raceler arasi denge güzel kurulur. O zaman da rakipsiz bir oyun olur D&L . SS'lerine bir bakmanizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar