teote Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Elimdeki versioun sphere sphere shivers isminde ama version 55i.Bug a gelince Anvil i tum playerler hareket ettırebılıyor.Sag alta isi Bug system falan yazıyor. .movable 0 komutuyla de denedım bı turlu sabitleyemedim.Anvilleri playerlerın calması hos olmaz dimi [:)] .Ayrıca Spherenin en kullanışlı versionu hangisi? Yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 euehueheueh o bug değiş .static komutu ile o forgeyi yerleştir de ozaman kimse hareket eetiremez he gm`ler haric...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 icqun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 .add i_forge yerine .static i_forge diyerek kiprasmayacak sekilde yerlestirebilirsin, ya da .xattr 080 dersin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 .xattr 010 da aynı ısı görmes mı?[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Baggio ve Pyro ya artı olarak axis tavsiye edeyim bari napayım bana birşey kalmamış. Axis de itemi sabit yap öyle koy.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 saolun .static işi gordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Def.scp de 0010 die gecio en salamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ehueheu sen saol hoca bu arada sphere server edit istersen bazı önerilerim olcak mesela türkce yazı Save Alınıyor bekleyiniz :pP hernese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teote Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: wolcano, 09 Mayıs 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ehueheu sen saol hoca bu arada sphere server edit istersen bazı önerilerim olcak mesela türkce yazı Save Alınıyor bekleyiniz :pP hernese Neden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar