Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 26 Archmage, heal spec /w Swarley Olur da Greenwitch'e değil de Sam'e göre ayarlanan primetime'ı tutturursak pvp premade de yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sam prime time da çok reklam alıyormuş.oynama zevkimizi köreltmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Sabah işler yüzünden öyle bir tükenmişim ki bu gece Samtime'da (lol) oyuna giremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 herkes şahit, gmt dedin işte gmt, işte prime-time. ss aldıracaksın ille guild roster'ı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 suan karak-norn serverında desto full cekiyor :D hatta girmek icin sıraya girmen gerekiyor asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bana hiç sıra denk gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Destruction'ın XP/Renown bonusu kalktı. Order'ın devam ediyor. Bu arada dün T3'deki bütün kaleleri aldık. Destruction tatile gitmiş herhalde ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ulen t1 senaryo gelmiyo.. bide paso yeniliyoruz ne iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 sabahın köründe pek gelmesin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hah yok dün akşamdan bahsediyodum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ha ilk oyun çıktığı zamanki kadar gelmiyor evet, orvr ile ilgileniyor insanların çoğu artık. senaryo beklerken çıkıp ekşına dalabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben benim enginarla girerim, kazanırız (tu) ama onla en son t2 olmak üzereydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bende engi yim. ama turret kurmak baydı biraz. durmadan yargılanıyorum, yönetiliyorum. yeter artık söz milletin dicem yakında. acaba wizardı mı transferlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Enginar gözlemlediğim kadarıyla büyücüden iyi bu aralar. İstersen sana oyunda uygulamalı pvp eğitimi yapabilirim eheh. Scenario tamamen deneyim işi. Turret için tactic var, instant yapıyor. O kadar hayattan bezdiysen r14'de onu alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 hm ii bari. ya zamanı baymadı da.. ne biliyim hiç tank yok paso melee ye geliyolar sora gg. kaçış skill i yok o yüzden beynime dagger giriyo paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 root gelecek, knockback gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Nasıl yok? İsimleri unuttum o yüzden tarif edicem eheh. Uzaktan dot verip, kafasına anahtarla vurursan snareleniyor. Sonracığıma hip shot'a taktikle knockback geliyor t2'de, devamını ben de bilmiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 heh rvr yaptım gece güzeldi. tarren mill/southshore yi hatırlattı : ))) engi de ii dmg verdi. acid/flame kullandım, bide bi yere turreti sakladım, baya adam aldım. sizin nikler ne. kimse online görmüyroum sizin guildden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nasıl ya? ben dün rahat 6-7 saat online idim akşam. hildegarde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hah mesaj attım iplemedin beni : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kesin loot mesajları arasında filan kaybolmuştur, yazsana nickini sen. :) ha bu arada, resim resim deniyordu, alın buyrun resim. henüz t4'te sadece ben varım ama CIR (dest'in ağır abileri) standard'ı cap'lemeye yettim heh. morr's repose'daki dest saldırganlarına mozoleye saklandıkları için teşekkür ediyoruz, oraya gömdük zahmet çıkmadı taşımak için eheh. vexen de oradaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bir terslik olmazsa bu haftasonu t4'e kapağı atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 jadelith engineerin ismi jaedelai var bide IB deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Herkes T4'e kapağı atsa da essek. 3 kişi girdik yetti Serpents'a eheuh. 6 kişi girsek gemiden inemezler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 SLM :P http://img502.imageshack.us/img502/9493/swarley173ij0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar