Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn core server başlığı (Order)

Holysuffer

Öne çıkan mesajlar

Oyundan bahsediyorsak pvp ile efektif level almak istiyorsan hala devamlı senaryo yapmak zorundasın. Çoğu senaryo devamlı gelmeseler bile kabak tadı verecek nitelikte zaten.

Sunucuya gelince, bu aralar gece geç vakitte senaryoyla level almak her tier için mümkün değil. Orvr bile geç saatte eski aktifliğine sahip değil. Yılbaşı öncesi çok aktif bir sunucuydu, her saatte adam oluyordu. Sanırım o transfer rushı sona erdi.
Sosyal ağlarda paylaş

onun yerine insanlar 7/24 senaryo yapmasın, çeşitlendirsin biraz oyunlarını. en nihayetinde wow gibi pvp sadece bg'den ibaret değil.

zaten boş sunuculardan transfer açtılar ve orada char açmak isteyince uyarı mesajı çıkıyor. iyice boşaltıp sonra kapayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Onun yerine sunucuları birleştirsinler. 3142161 tane boş sunucu var. Cross server olunca oyuncuları tanıyamıyorsun, keyfi kaçıyor.

valla oyun iyi güzel ama level alma kismi ölüm abi bekle ki gelsin senaryo diceksin canım quest var pq var dicem renown var ?
Sosyal ağlarda paylaş

siz veryansın ededurun, bugün müthiş ekşın vardı t4'te. 300 filmini canlandırdık dest sağolsun. black guard immortal ve mara über-immortallar sağdan soldan geldi paso ama yüzlercesini kıymadan keep bırakmadık ehe

ha bu arada quel-thul ile birkaç defa karşılaştım, el salladım. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncuya ne şekilde oynaması gerektiğini söyleyemezsin. Neyse ki Mythic Sam gibi düşünmüyor, kendi sevdiği şeyi dikte etmek yerine yarım yamalak olsa da opsiyon sunuyorlar. Scenariolar olmasa bu oyun çoktan AoC'un yanında yerini almıştı.

Her sunucuda T4'de aksiyon vardır sonuçta herkesin vardığı son durak o. T1 ve T3 aksiyon ölmüş durumda. RvR opsiyon olmaktan çıkmış.
Sosyal ağlarda paylaş

işin ilginç yanı ben de oyuncular bu seçenkleri değerlendirsin diyorum sadece. çünkü salt belli birşeye odaklanmanın sonu "aaa bu oyun hep bundan mı ibaret" ile sonuçlanacak er ya da geç. bunu da görüyoruz hep beraber, hem keep hem de senaryodan şikayet eden insanlar ikisinin de daha gudik formlarının olduğu oyunlara gittiler. o nedenle hergün pirinç pilavı yiyen insanın durup biraz da kendine bakması lazım.

ben t1 ve t3'deyken non-stop orvr ekşın vardı, daha önceki gün t3'teydim. bu kadar büyük sıkış yapmayağına göre aktivite dedektörlerini upgrade etmeni öneriyorum arcane ehe

valla odiflame, t3'te aldığım bütün eşyaları t4'te tepe tepe kullanıyorum. ve inf epic ya annihilator ile değiştirene kadar devam edeceğim. yeşiller 35'e kadar filan yetişemiyor, ancak 37'de filan geçiyor. e yani daha ne, t3'te aldığımız eşyayla krala gitmeyeceğiz herhalde değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

devas set aldıysanız lvl 35 e kadar cok rahat kullanılıyor ki ben lvl 35 oldugumda anhinin 3 parcasını toplamıştım zaten. yani 35 de de anhi yi aldınız mı armor pesinde kosmanıza gerek kalmıyor artık tabi sentinel falan haric:)
anhi alırken ve aldıktan sora zaten orvr kastıgınızdan ordaki inf rewardlardan da diger eksikleri tamamlayabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

İsteyen istediğine odaklanır. Bu seçeneklerin HEPSİNİ aktif kılmak oyunun sorumluluğudur çünkü bunlar feature olarak sunulan şeylerdir. Kutusuna yazmayı biliyorsan işletmesini de bileceksin ama gel gör ki öyle gözü kapalı savunan fanboylar var ki adamların kendilerini savunmaya ihtiyaçları yok. Sam gibi 3 tane adam koy zaten gold seller gibi bütün gün "of ne aksiyon döndü".

Kimseye yalan borcum yok. Bazıları gibi oyunun / sunucunun pazarlamacısı da değilim.

**Saatlerlen** bekledim T3'de senaryo dönmedi. RvR desen ne Order kalesi var ne order warband. Bariz bir şekilde transfer trafiği durdu. Order sayısı gözle görülür oranda azaldı. Öğleden sonra isyan edip T1 altıma döndüm, senaryo vardı, sonradan neyse ki 10-15 kişi toplandı da rvr aksiyonu oldu. Nasıl zerglendiğimizi, ezildiğimizi görseler Unicef üstünde Order kariyerleri olan kartpostallar hazırlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah yok, oyuna girdiğimde reikland'daydım. (akşamdan bırakmıştım orda) tam flight master'a gittim bir invite geldi, baktım borocat. dedim dur madem bakayım. (:P) e senden başka sadece chosen, mara filan vardı, doğal olarak gelişti olaylar. 8-)

oyunda dediğim gibi arcane:

welcome to last year.

"order alliance gibi kalabalık olur" diyenlere kapak olsun bu veryansınlar, feveranlar. :P

bugün kadar oynadığım hiçbir mmo'da haftaiçi öğlen 12'de ciddi anlamda bir 'ekşın' döndüğünü görmedim. 11 milyon oyuncusu olan oyunda da durum aynıydı. (instance adamı hayatta bulunmaz, cross-server ile ancak bg döner olmuştu ki bu mekan avrupa'nın en kalabalık 3-4 pve suncusundan biri, daha geçen gün nüfus sayımlarına baktım) kendim gördüğüm şeyi de inkar edecek halim yok, iki gün önce t3'teydim. bu iki gün içerisinde beraber takıldığım warband'ler dolusu insanın hepsinin ortadan kaybolup, yerlerine t2'den insan gelmemesi ihtimali maalesef senin durumu abartma ihtimalinden biraz düşük görünüyor. (:P)

kale yoksa atla warband'e, alın kale. ben her tier'de neredeyse her gün aynı durumu yaşadım, gittik zaptettik adamlar duruma uyanmadan. daha dün böyle blitzkrieg ile kadrin valley'de keep'i alıp alt katta yardıma gelen bütün dest wb'yi katlettik. hep tepede durup yağ mı dökmek oyunun vaadi?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
of ne aksiyon döndü

döndü valla :P

mesela bugun ne aksiyonlar döndü t4'de az anlatayım;

çıplak rvr yaptık;

sonra kayanın, ağacın vs. arkasına saklanıp, önden yem yollayıp gelen orderları kestik

t4 tabi bunlar, diger tierler hakkında bi fikrim yok durum nasıl ama t4 de hergün bayaa eglence oluyo, özellikle khaldar'ın (order) warbandiyle naismith'in (destro) warbandi arasındaki çekişme anlatılamaz =)

bence yargıyı koymadan bi t4'e göz gezdir arcane
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne order destruction gibi kalabalık olur dedim, ne de T4'de aksiyon yok dedim. Demediğim şeylere cevap vermişsiniz. T1 bile aktif değil, T3 ÖLÜ, Welcome to TODAY. Senin oynadığın MMOlar WAR'ı bağlamaz, beni hiç bağlamaz. Ben WAR'a para veriyorum. MM-KAY?

Alıcağız artık bir şekilde kale, diliyorum ben login olana kadar alırlar da defansa geçerim ehueh.

T4 tabii ki kalabalık olacak sonuçta son durak o. En çorak sunucuda bile en azından aksiyon var denilebilecek aktiflik vardır. Zaten T4'e daha çoook yolum var. Yavaş level alan bir insanım. T4'e kapağı atıp kurtulayım diyorum saat 20ye kadar falan senaryo dönmüyor. PvE desen dps buildli healer kariyerle yarım saat dayanabildim. :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya bıraaaaağhh demek istiyorum izninle, ya sabahın köründe, ya gecenin yarısında giriyorsun. aksiyon yok deyip çıkıyorsun. prime-time'da yoksun. e bu zaman tablosuyla avrupalı oyuncular sana uyum sağlayamaz ki heh. istediğin oyunda deneyebilirsin.

sende bir gangrenleşme sendromu hissediyorum sanki vaporfall yönünde. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

ben t3 e dün geçtim.rvr de kaleleri akşam 7:30 gibi aldık.fakat sonra hiç bir şey dönmedi.senaryoya gittim.senaryo çok ender geldi.görev yapmaya başladım.

arcane kaç levelsin bilmiyorum fakat akşam gel görev yapalım.veya pq ile level almaya çalışırız.ben BW yim.kesmek sorun olmuyor fakat ben bu oyunu pvp oyunu diye gelmiştim t3 ölmüş ne yazık ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...