Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bende bu serverdayım :P orderlara selam ederim B)-
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 talihsizlik, önümüzdeki ay görüşürüz diye tahmin ediyorum. (:P)
sardius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 odiflame said: ya bir venoms var kes kes kes nereye kadar.fakat iyi level kasmış benden 4 level fazla olmuş.artık lvl 40 olunca eşitlenince keserim. odi k8p den bahsediyosan evet bende bi venom gördüm t2 sc de. bendende 5 lvl falan yukarıda idi sanırımda blackguard idi:) sardım baya ama salamdı heh Densiz, yok abi kurucu falan degildim ben hatta 1 ay önce falan bırakmıştım oynamayı lotro ya döndüm moria gelince ama orda da raid ler intanceler biraz hard mode baydı işin acıkcası:) yeni classların gelmesiyle direk bi blazing sun acarak döndüm k8p de basladım. bizim bi kaç exparte arkadasların kurdugu bi guild var takılıyoruz öle:) ama gercekten dolu bi serverda oynamak (tabi lagsiz oldugu zaman) oldukca zevkli su ana kadar t1 ve t2 gördüm sadece ve full dolu. cok kanlı savaslar oluyor:)
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 zaten t2 de ne görev yapiyorum nede pq :) sırf rvr deyim solo takılıyorum.2 3 kişilik bir team olsak daha efektif ileryeceğim.çünkü solo olunca tank bile olsam büyücülere dayanamiyorum uzaktan yatiriyorlar.
sardius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 evet öle ama solo dolasmayada gerek yok ki her zaman warband oluyor yoksa kacırıyorum millet orası burası cok seri hareket ediyo kayediyorum milleti heh. ilk defa dün t2 orvr ye basladım. empire ve dwarflarda inf yarıya geldi nerdeyse. elflerde ise adv. dolu elite gectim:) shadowlands de uzun bi süre keep savunduk ve kazandık 2500 inf geldi dumur oldu millet:) direk bi bar doldu:D en iyi inf sanırım keep savunmasından geliyor. keske destler daha cok saldırsa da bizde savunsak. ama bizimkiler iice berserk moduna girmiş kaleye bile yanastırmıyolar kimseyi:( o kadar bagırıp cıgırıyoruz iceri girin bırakın adamlar siege yapsın diye dinleyen yok.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 norn'da proluğumuz şimdiden meyvelerini vermeye başladı, r10, r11 ve r14 halde üç ahbap çavuşlar dün bazı charların silinmesine sebebiyet verdik sanırım:
jojobo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bende karak norn dayim karak norn da oynuyanlar nicklerini yazarsa konusuruz.iyi oyunlar
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 önceki sayfada var nicklerimiz, özellikle akşam saatlerinde bulabilirsiniz çoğumuzu. mathaniell benim t1 alt idi, onu daha fazla görmeyeceksiniz ama muhtemelen.
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 karak norna gelicez greenyle. varmı kurulu bi duzen ulaşalım kaynaşalım iletişime geçelim?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Kurulu düzenden kasıt guild ise kurmak üzereyiz.
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bende burdayım :) dest. olarak dest arkadaşlar veya guild varsa geleyim hemen yoksa'da kuralım bir tane oyun içinde 3-4 kişiye denk geldim onlarda türk arkadaşlar arıyorlar :D
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Derken guildi kurduk. Hayırlı, uğurlu olsun :D
Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Arkadaşlar ben şuan karak azgal a transfer oldum ve memnunum..Gerci tum haritayı kitliyor dest. ler ama şimdilik bakıorz...Hatta bu akşam tier 3 fena karıştı 15 dk icersinde Dest. ezdi yani püskürttü direk yuzlerce adam geldi.Buradan kalamaz barınamazsam yine Karak Norn Order yolları gozktu:) Birde konuyla alakasız fakat bişe sormak istiyorum...Birkac macro script fln yazdım ama...Makinam gayet iyi..Fakat open RVR de ortalık karışınca bazen kıpırdayamayacak hale geliyorum onerisi olan varmı performans artışı icn?
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Comeback Kings! Karak-Norn'da başlayacak bütün Order arkadaşları bekleriz. :) üyelerimiz henüz t2 veya t1'de ama yeni yılı t3'te karşılayacağız sanırım. valla azgal evet maalesef çok dengesiz nüfus oranı gördüğüm kadarıyla, her sunucuda dest önde tamam ama orada katlamış artık görünen o ki. karakterlerimi geçirdim ama ı-ıh. maalesef sihirli bir formül yok fps için. :/
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 order guild'i kurulmuş başarılar. dest arkadaşlar varsa 1 adette dest guild kuralım
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 dest var ama guildim var, türk guildi kurulursa işler değişebilir tabi :d
fuzulee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Holysuffer said: Arkadaşlar ben şuan karak azgal a transfer oldum ve memnunum..Gerci tum haritayı kitliyor dest. ler ama şimdilik bakıorz...Hatta bu akşam tier 3 fena karıştı 15 dk icersinde Dest. ezdi yani püskürttü direk yuzlerce adam geldi.Buradan kalamaz barınamazsam yine Karak Norn Order yolları gozktu:) Bahsettigin Empire Tier 3 ise : Bizzat orda olmasaydim (Saldiray olup olup dirilen war priest) inanirdim da malesef ordaydim, ciktigimda (daha dogrusu oyun atti) 1 tanesi haric butun battle objectiveler orderdi (ki zaten o objectivede haritanin obur ucu o yuzden dalan yoktu heralde), 2 kale de orderdaydi nasil ezilme oluyor ben anlamadim ama. Ha 200 kisi oldugundan 3.5 saat boyunca ne exp geldi ne de influence o ayri. /offtopic : Simdi hatirladim, mangal diye bi birght wiz vardi o hengamede, sensen butun morale heal yetenklerimi senin uzerinde kullandim, kiyagimi unutma :)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Israrla Karak-Azgal maceraları. Bir zahment kendi sunucunuzun konusuna gidin. Ben şikayet etmekten, modlar da tahminen silmekten baydılar.
Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 fuzulee said: Holysuffer said: Arkadaşlar ben şuan karak azgal a transfer oldum ve memnunum..Gerci tum haritayı kitliyor dest. ler ama şimdilik bakıorz...Hatta bu akşam tier 3 fena karıştı 15 dk icersinde Dest. ezdi yani püskürttü direk yuzlerce adam geldi.Buradan kalamaz barınamazsam yine Karak Norn Order yolları gozktu:) Bahsettigin Empire Tier 3 ise : Bizzat orda olmasaydim (Saldiray olup olup dirilen war priest) inanirdim da malesef ordaydim, ciktigimda (daha dogrusu oyun atti) 1 tanesi haric butun battle objectiveler orderdi (ki zaten o objectivede haritanin obur ucu o yuzden dalan yoktu heralde), 2 kale de orderdaydi nasil ezilme oluyor ben anlamadim ama. Ha 200 kisi oldugundan 3.5 saat boyunca ne exp geldi ne de influence o ayri. /offtopic : Simdi hatirladim, mangal diye bi birght wiz vardi o hengamede, sensen butun morale heal yetenklerimi senin uzerinde kullandim, kiyagimi unutma :) Sen ne ara cıktın bilmiyorumda ben gece de oradaydım hepsini geri aldı dest...Yalan söyleyecek halim yok yani bu konuda ben isterim order ezsin:)Bende orada ölüp ölüp dirilen bir Warrior Priest tım:)kıyagını baskalarına yapmışsın:)
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 order'a geçtim bende nick "Deli" birisi invite edebilir mi
kharan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bende karak-norn dayım. Karakterimi geçirdim o server a. Yanlız ben desc. tarafındayım. Desc. tarafında da varsa guild ben ve 2 arkadaş daha geliriz.
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Qui olarak burdayım. Okçu çıtır elf oldum. Kralların geri dönün çağrısı yapan saçma isimli guild'e bile girdim :))
Öne çıkan mesajlar