Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ve %20 bonus alacak kadar azınlıktayken %50.7 kaynak toplama oranıyla land of the dead'i ilk order olarak açtık. hoş gerçi herkes çöllerde, mezarlarda gezdiğinden bir gecede iki kere altdorf saldırısı oldu ama ikisi de ilk aşamada hezimete uğradı. (:P)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ilki verimli oldu ya, 2 kere stage 1ı bitirdik. ikincisi rezaletti.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 WarhammerAlliance'da bir thread vardı. Adam diyor keepe 13 destro warband geldi. Öbürü diyor ben 15 saydım. Herhalde Order son kez LotD yaptı bugün :P
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 valla onu bilmem de ben 3-4 tanesi dışında bütün lockları sistematik bir şekilde kaçırmayı bildim, benim için dun gecenin anlami budur. :D en az 20k renown böyle uçup gitmiştir, yanarim. bi de mal gibi kaleleri alıp alıp, kaçırıyorum ekstra renown/inf da gelmiyor. su senaryodayken locklanma olayina bir cozum bulunsun veya o an hangi senaryolarin oynandigi konusunda bilgi verilsin bence. senaryodayken lock oluyor, bazen madalyon + crest geliyor renown gelmiyor falan. battle for praag bitmesine 15 saniye var, bam diye yazi cikiyor praag has been locked diye ne renown var ne de baska birsey, senaryodaki herkes dumur. hele benim 2 kale bir bo vardi, 3.5k+ renown, 1.5k inf gitti 15 saniye icin... mendil verin biriniz.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Sistem acayip saçma. Scenariolardan 15% contribution geliyor. İçeride locklansın diye uğraşıyorsun ve lock kaçırıyorsun. Hep demişimdir scenariolar RvR'den bağımsız olsun diye, kendileri de dediler ama bir türlü yapmadılar. Nerede o cesaret... Geçen gün Chaos Wastes'da bütün BOlar, keepler hepsini aldık. Tam lock geliyor, bağlantı gitti, forza ttnet. İçim yandı.
Anason Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bence bagimsiz olmasin cunku premade sc party konsepti varliginin bir sebebide kitleme olaylari, senaryolara heyecan ve hareket katiyor. Ama senaryodayken bonus kacirma tam bir sacmalik, halbuki region mesajlari filan bile geliyor, yani kulaga cozulmesi cok basit bi hata olarak geliyo.
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ya aslinda her iki tarafın puanları azken atiyorum iki, locklanmaya yakınken bir senaryo acilsa, ve o senaryonun(larin) acik oldugu bir yerden ogrenilebilse, sorun yok. arti kilitlendigi anda o zone'un senaryosu bitse (adam zaten locka yakinken baska zone'un senaryosuna giriyorsa az bile renown eksiltmek lazim ondan :) ), herkes oldugu yere isinlansa ve atiyorum 1 dakika sonra exp/rewardlar dagitilsa yine sorun yok. yazilim sonucta yav, istedigin gibi opsiyonlari ayarla. bir de su fortlara giderken supply lines doldu hede hodosune de bir cozum lazim. ben getiririm arkadasim kendi erzagimi o kadar str kastik, sen yeterki beni dunyanin obur ucuna yollama. hele o stonewatch yok mu, bitiriyor adami. tepede bir isaret olsa en azindan da mythic'in cezasini benim atin ayaklari cekmesin.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 O kadar PQ yaptım düşe düşe DPS staff düştü. Rabbim DPS dedi diyip basıcam dotları.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 of, bizimkiler bazen cidden greenskin gibi davranıyorlar, serverın bakıma alınacağını duyunca order warcampi dağıtmaya karar verdiler, girdiler filan. ayrıca dün 55 guardın kesilebiliceğini filan gördüm, thanks to zerg.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yalnız land of the dead rvr'yi öldürecek görünen o ki. aynı anda sadece bir tarafın ulaşımı var ve öbür tarafın t4 zone kitlemesi ve player öldürmesi gerekiyor ulaşımı açmak için. sorun şu ki gidebilen taraftaki herkes zaten land of the dead'de, yani npc döveceksiniz paso yeniden gidebilmek için. ama ulaşımı kapanan taraf da ölünce tekrar başkente uçacakları için savaşmaktan kaçınıyor. bütün bunların da pve mob dövmek için yapılıyor olması ayrı bir ironi. mekan şahane, pq'lar güzel ama rvr'nin canına okudu land of the dead şu ana dek gördüğüm. glyph için pq kasıp tomb boss dövmekten ibaret bir alanın rvr oyununda ne işi var anlamış değilim. lost vale ve şehir dungeonları bile milleti rvr'den uzakta tutuyordu, ancak lock time nedeniyle kamplanmıyordu. burada güya lock time var ama öyle birşey göremedim uygulamada, aynı boss'u tekrar tekrar dövdük glyph kasıp. şu access sisteminin tümden değişmesi lazım, yoksa oyunun çanına ot tıkar direkt land of the dead çünkü herkes oraya odaklandı mob dövmek için.
Mina Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bence direk Land of the deadi her 2 zonada acmaları gerekıyor.Dar alanda kısa paslasmaları izle o zaman :P Aynı sorun K8Ptede var su an. dısarda kalan realm bos bos kapı yumrukluyor,npc dovuyor.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Aynı anda iki tarafa da açılırsa tomb yapmak imkansız olur.
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 daha update geleli 2 gun oldu, insanlar zevklerini ve droplarini alsinlar, toparlar bence.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 o droplar alınmaz dün ona baktım, kemer için bile milyon tane scarab bilmemne filan lazım. o seti toparlarsın bu sefer sovereign'e denk set düşüren pve content koyarlar. lost vale'de tadında bırakacaklar sanmıştım ama yanılmışım. şu oyunda da bu kadar eleştirdiğim başka birşey olmadı, cidden büyük fail. warcamp'te 1 saat dest saldırmasını bekledikten sonra (order orada nöbet beklerken saldırmalarına gerek yok, pq kasıyorlar ama order da çıkıp saldıramıyor ölünce geri gelinemediği için, öyle aptal bir sistem ki bana sorsalardı şu kadarını öngörürdüm) reikland'e portladım, orada da ha babam hat koptu, zaten millet land of the dead'e yığılmış. sinirlendim bıraktım. altdorf dün tbc çıktıktan sonra ironforge'un hali gibiydi zaten.
Anason Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bence cok karamsar olmamak lazim, hevestir gecer cok baglicak bi harita degil LotD.zaten bu oyunu oynayan profilde pvp ci.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Karakteri açtığım günden beri pvp yapıyorum hatta karakteri ağırlıklı RvR ile levelladım. Annihilator ile geziyorum. Aynı oyun stiliyle devam edersem Tyrant sete ulaşmam mümkün değil. Healer değil de DPS oynarsam sorun yok, Invader'ımı giyerim ama healerken PvE yapmayınca kıyasta gülünç kalacak itemlara mahkumum. Öte yandan purge'de çatır çatır Tyrant veya scarab dropluyorsa sorun yok ama öyle birşeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 manticorelarla ortalarda dolaşan tipler türedi, manticoreların nasıl alındığı hakkında bilgisi olan var mı?
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o degil de ticaret artacak galiba, surekli acayip acayip crit talismanlari goruyorum +3 crit 2 gunluk 3 gunluk.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 LotD'de epey bir talisman düşüyor. Keşke öyle birşey yapmak yerine materyal düşseydi de craft edilseydi... Manticore benim bildiğim friend recruit ile alınıyor.
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yeni karakter açtım /w lilybeth daha level 10 um ama bomba gibi geliyorum:)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hayırlı olsun :) Sabah sınavım var o yüzden 2-3 gündür yoktum. Bundan sonra eskisi gibi paso online olurum diye tahmin ediyorum. Birşey lazım olursa yardımcı olurum.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mendebur warbandinizin içine girer, zıplayıp aşırtma dotlarım arkadaş :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 überzerg mevcut şu an, ama gecenin sonu belli. harhar önümüze gelen zoneu kilitleyecez. ta ki ebesini sevdiğimin lotd açılana kadar. sonra herkes dağılıcak oraya buraya, altdorf duvarlarını yıkmamız imkansızlaşıcak.
fuzulee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 arcane said: Mendebur warbandinizin içine girer, zıplayıp aşırtma dotlarım arkadaş :P hepinizi dovucem, bekleyin. rr40'a vurdu onumuzdeki ranklara bakicaz.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sizin zerg tatilde herhalde zira dün gece 3 forta da uğradık. Ah ulan eşek guildler düzgün bir warband çıkarsaydı da IC'ye gitseydik. Hadi dungeonda olanı anlıyorum da LotD'de yaşayanlar türedi malesef.
Öne çıkan mesajlar