-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Arkadaşlar bilgisayarın güç tüketimi nasıldır mesela sadece download yaparken monitör kapalı, fazla güç tüketir mi yada evdeki diğer elektronik aletlerle kıyaslarsak ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1 ampul monitör 1 ampul kasa böle düşünebilirsin yaklaşık olarak[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 o kadar düşükmü yahu ekran kartı,anakart,vs düşük voltaj seviyeleri var biliyorum da alet buzdolabı gibi çalışıyo gar gar gar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 40 watt'lık ampül de var 100watt'lık da.. ;) kasanın güç tüketimi iyice artıyor son yıllarda özellikle işlemcilerden dolayı ancak 50 watt seviyelerinde olması gerek. işlemcisine filan göre bayağı farkedebilir ama, benim şimdi kullandığım athlon 600 ile almayı düşündüğüm athlon xp 2800 arasında bir uçurum var neredeyse mesela.. monitörün de boyu önemli tabii ama o da o civarlardadır. lcd'ler çok daha tasarruflu elbette..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Sam, 08 Mayıs 2004 21:53 tarihinde demiş ki: 40 watt'lık ampül de var 100watt'lık da.. ;) ya ev faturasında 40 ile 100 wattlık ampulun yaptığı katkıyı nası ayırt edecen ki ahuah dediğin şeye bak[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 faturada zaten neyin ne kadar harcama oluşturduğunu yazmıyor, sen ampul kadar demişsin ama iki ampul arasında %150'lik bir fark olabiliyorken onu demek yetersiz olur..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kardes intel board intel islemci 200w yakarken, oc li amd ve 2-3 cd rom hdd varsa 400w a kadar bile cikiyor, buda dalgalaniyor tabi fix 400 degil ama 350w/h lik psu lar kaldirmiyor oradan biliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 sadece kasa tabi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Vatan Bilgisayar'a gittim kasa sormak için. Adama bir kasayı gösterdim kaç watt olduğunu sormak için. Kasa 350 Watt biliyorum, ama tehid etmek istedim. Şöle bi baktı sağına soluna 220 Volt dedi gitti. Vatan'a son gidişimdi :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 eh ben 50 watt'ı bayağı eskiden okumuştum.. :) doğru ya kasalar artık 350 watt oldu.. heh..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 "100 mumluk (100w) bir ampul 10 saat yandığında 1 kw/saat elektrik harcar. 60 mumluk (60w) bir ampul ise yaklaşık olarak 17 saat yandığı zaman 1 kw/saat elektrik tüketir. Televizyon, bilgisayar gibi aletler de yaklaşık olarak 100 mumluk bir ampul kadar elektrik tüketirler." yukardaki bilgi şu linkten alınmıştır: http://www.sayot.com/kampanya/sorular.htm aslında avaturk.net forumlarında bi konu açılmıştı we ii tartışılmıştı orda bu konu ama o forumda arama butonu henüz aktif olmadığı için bulamadım o konu başlığını[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar