Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 SoulCube said: anca cıktım carsıya ben böle askerligin ... diyip geçerim.. daha dur ya: ) sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bekleyin bende geliyom az kaldı taa burdura gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 2 ay olmuş nerdeyse be abi. akıyor işte zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 abi gözler miyop gözlük vermiyolar atıslarda hep geri beslemeyiz 3 haftadır çarşıyı kilitliyolar imanımız gevredi patlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 halamı emirdağdasın dayı ? emirdağ türküsü vardır bilinmi ? çok soğuk olur oralar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 evet burdan ayrılıyım emirdağı da afyonu da karalıcam haritadan. bu aralar havalar iyi gibi eski soguk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 afyon 5 para etmez zaten aga yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 helikopterden helikoptere filan atlıyonuzmu havada şarjör değiştirmeler flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Hayırlı olsun bana dağıtıma geldim. BİNGÖLE DÜŞTÜM ROFL.. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bingöl iyidir yanlız, en azından tehlikesiz yer terör olayları konusunda. Arkadaşım Bingöl' lü bir derdin olursa, PM at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iyice bir araştırmadan sonra bingölün rahat ve güzel yer olduğunu öğrendim. özellikle jandarma cezaevi için sorunsuz geçiceğini söylüyorlar. sevindim. maaşı var, telefonu herşeyi serbest diyolar zorlamıyolar komutanlar iyi diyolar görücez bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Yarın sabahtan benimde yer zaman belli olucakmış,uyku tutmuyo ya off.Askerlikten de korkmuyorum da değişik bi heyecan var.Çözemedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 26 şubat akşam 17:00 a kadar "MEBS. OK. VE EĞT. MRK.K.LIĞI MAMAK/ANKARA" da olmam gerekiyormuş,varmı bilgisi olanlar bursaı hakkında? Biraz araştırdımda "Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu" imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Eğitimi ağırdır sımdıden dıyım birde ankaranın o kuru soğugu varki allah kolaylık versın Shafuck: 66 size bol şanslar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eisenheim said: helikopterden helikoptere filan atlıyonuzmu havada şarjör değiştirmeler flan anasını bile belliyolardır hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 geldim laaan izne geldim 20 gün burdayım höytt i love you istanbulllllllsdfasdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 15 ay mi seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ne kadar kaldi, hayirli tezkereler bu arada anilari fln alalim, tavsiler fln filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bayrama yakın gelseydin erken gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 erteleyebildigim kadar erteledim anca böyle yolladılar. anılarımı falan yazıcam boş zamanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Obarey 15 ay geçmiş üzerinden ve bugün itibariyle askerlik serüvenimi bitirmiş bulunmaktayım... maceralarıyla, entrikalarıyla, küfürleri kavgaları ve dostluklarıyla ne günlerdi be diyorum şimdi. bi daha olsa bi daha yapmam tabi o ayrı ama güzel bi maceraydı. bu zorlu işi herkese bir an önce tavsiye ediyorum. dünyada ölmeden önce görülmesi gereken en önemli şeylerden biri diyorum askerliğe. iyi ki Türk' üm Türkiyede askerlik yapmışım... Şimdi bana 22" LCD ekranlı çok baba olmayan 900 tl civarı bi pc lazım. çekildim bb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence aynı ekip olsa bidaha yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Dota bitti yalnız sen yokken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar