Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Geçenlerde biraz diablo oynayayım diye bi yerlerden diablo indirdim. İndirdiğim diablo başlıbaşına bir .exe dosyası yani yaklaşık 2 gb lık bir exe dosyası. sanırım amcalar diablo klasörünü bir exe dosyasına çevirmişler install falan uğraşmayalım diye. Ama ben exe dosyasının içini açıp(!) oradan klasör haline getirmek istiyorum. Varmı bunu yapabilecek bir program veya başka bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Resource Hacker la bi bakınabilirsin içinde büyücek binary dosya var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 winrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 winrar ile sağ tıkla extract seçeneği çıkarsa açar. bi de power archiver mı ne vardı. o da açıyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Winrar ı tabii ki denemiştim başlığı açmadan ama olmadı. Resource Hacker ilede denemiştim out of memory tarzında bir hata verdi. Du şu diğer şeyi deniim bide =) Yok Power Archiver de iş yapmadı Ya "Birlikte aç" seçeneği exe dosyalarında neden çıkmaya ki ? :S Note to self: 2 Gb lık bi dosyanın uzantısını değiştirmeye çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 exe hangı program ıle derlenmıs ıse o programla exe yı acıp kodlara vs.. bakabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 peki hangi programla derlendiğini nereye bakarak öğrenebiliriz? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 öğrenemezsin, bende araştırıyordum bunu geçen, exe dosyaları notepad gibi açılmadığı için 2 tane edit yöntemi var, birincisi resource editing, bunda jpg leri filan deiştirebiliyorsun, 2. side reverse engineeringle, ama deniyorki eğer kodları değiştirmek istiyorsanız programı baştan yazın daha kolay. baya bir bilgi gerekiyor bunu yapmak için. bir yolunu bulursan haber ver ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 en kolay yolu kaspersky ile taratmak. O otomatik açıyor. rapordanda hangi dosyalar var görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 birde, acaba CRC (cyclic redundacy check) bypass etmeye çalışıyor olabilirmisin? bu arad kaspersky ile scan ettim dosya içeriği filan açtığı yok? (sağ klick scan for virus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 İyiki yeniden diablo indirmeye başlamışım o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Winrar patlayabiliyor da 7zip daha iyi bu konuda. Cidden varsa bir mevzu, aynen hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Walla bu işi yapsa yapsa antivirus programı yapar dedim Avira ile tarattım bende aynı şekilde. Ancak sadece Diabloii.exe olarak taradı. İçindekileri ayrı ayrı taramadı. Bugün bu dosya için o adar önem arz etmesede yarın karşıma farklı durumlarda çıkar diye sorguluyorum yoka %50 si bitti bile d2 nin dsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 PeID diye bir program vardı bi ara exe nin hangi programla pack edilmiş veya derlenmiş olabileceği ile ilgili bir şeyler diyordu. denenebilir. Masakari said: exe hangı program ıle derlenmıs ıse o programla exe yı acıp kodlara vs.. bakabılırsın canım, güzelim yapma ama böle. derlenmiş koddan dümdüz geriye dönüş na-mümkün bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Keşke olsa di mi.. İnsan bazen cidden merak ediyo nası yapmış adamlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 exeyi çalıştırsan direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 elesso said: exeyi çalıştırsan direk :)yeminlen aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 çılgın fikirlerin adamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Rdg packer detectoru indir yeni versionundan. ne ile packlendigini ogren. sonra unpack et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 de-compiler lar aciyo diye biliyorum ama hic denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 iso dosyası olmasın , deamon tools ile dene birde pcinde nero vs tipi prog yoksa o yüzden exe uzantısı ile gösteridur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o Exe yi C ye kopyala [baslat calıstır cmd] command penceresine sunu yaz C:diablo.EXE -A -A -P C:diablo diablo exe varsayilan dır. onun yerine kendi exe nin adını yazarsın. ekleme imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar