Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

exenin içeriğini görmem mümkün müdür?

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde biraz diablo oynayayım diye bi yerlerden diablo indirdim. İndirdiğim diablo başlıbaşına bir .exe dosyası yani yaklaşık 2 gb lık bir exe dosyası. sanırım amcalar diablo klasörünü bir exe dosyasına çevirmişler install falan uğraşmayalım diye.

Ama ben exe dosyasının içini açıp(!) oradan klasör haline getirmek istiyorum.

Varmı bunu yapabilecek bir program veya başka bişi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Winrar ı tabii ki denemiştim başlığı açmadan ama olmadı.
Resource Hacker ilede denemiştim out of memory tarzında bir hata verdi. Du şu diğer şeyi deniim bide =)
Yok Power Archiver de iş yapmadı

Ya "Birlikte aç" seçeneği exe dosyalarında neden çıkmaya ki ? :S

Note to self: 2 Gb lık bi dosyanın uzantısını değiştirmeye çalışma
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenemezsin, bende araştırıyordum bunu geçen, exe dosyaları notepad gibi açılmadığı için 2 tane edit yöntemi var, birincisi resource editing, bunda jpg leri filan deiştirebiliyorsun, 2. side reverse engineeringle, ama deniyorki eğer kodları değiştirmek istiyorsanız programı baştan yazın daha kolay. baya bir bilgi gerekiyor bunu yapmak için. bir yolunu bulursan haber ver ama:D
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bu işi yapsa yapsa antivirus programı yapar dedim Avira ile tarattım bende aynı şekilde. Ancak sadece Diabloii.exe olarak taradı. İçindekileri ayrı ayrı taramadı.

Bugün bu dosya için o adar önem arz etmesede yarın karşıma farklı durumlarda çıkar diye sorguluyorum yoka %50 si bitti bile d2 nin dsfgsd
Sosyal ağlarda paylaş

PeID diye bir program vardı bi ara exe nin hangi programla pack edilmiş veya derlenmiş olabileceği ile ilgili bir şeyler diyordu. denenebilir.

Masakari said:
exe hangı program ıle derlenmıs ıse o programla exe yı acıp kodlara vs.. bakabılırsın

canım, güzelim yapma ama böle. derlenmiş koddan dümdüz geriye dönüş na-mümkün bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...