Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 herşeyin yolunda gittiği bugünü gerçekten hiç unutmak istemiyorum. iyiki varsın 14.12.2008-15.12.2008. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yuh bea adam yuh ahahahha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Geri kalan hayatini yasamadan nasil varabiliyorsun bu kaniya ? Olmamis voyzi. Ata Demirer'in gosterisinde anlattigi o uyuz tip gibi hissettim birden. "Sen o kizi seviyon ama o kiz veriyo." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yaşayacağım dememişimki hiç bi yerde, yaşadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Tum hayatinda daha mutlu bir gunun olursa buraya yazdigin sey gecerliligini yitirmis oluyor. O yuzden oyle dedim. Onun icin de en mutlu gunum diye konu acabilirsin ama o zaman da gelip uyuz uyuz hani lan en mutlu gunun digeriydi deme potansiyelim var yani. Hissediyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 boyle basliklar guzel =) her gunun boyle olsun demek geldi icimden voik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Daim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Aynısı iletimde yazıodu ama ctesi için bende çok mutlydm hepimiz hep böyle olalım inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Buraya yazana kadar en mutlu günüydü yani...geçmiş olsun kitlerler birazdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 nie kitliyorlarmış yahu? yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 niye kitleyem ki. Allah artırsın voys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 milli mi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 türk örf ve adetlerini alay konusu yapmış ayrıca milli kelimesi geçtiği için fatih terim'e de hakaret içeriyo olabilir inş bıyığın yoktur banlansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hadi bakalım voys en kötü günün böle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yav said: milli mi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zokarto said: yav said: milli mi oldun dicek laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 komiklikler şakalar. bugünde güzel gidio bakalım nereye kadar sürcek bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 çok gülme bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hah aferin fede.olucak şimdi bişey sen bu cümleyi kurdun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 şu "çok gülme başına bişey gelir" muhabbeti bitmedi gitti. niye olsun arkadaş. pozitif enerjimizmi kaçıyor. fırsat bu fırsat gülün eğlenin, nasıl olsa üzülecek çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Pardon ya lafı söyleyip gitmişim bide üstüne yanlış anlaşılmaya müsait kelime kullanmışım. Kitlerler derken hani biri kalkar öyle bişi der ki 'acaba bugün en mutlu günüm diil mi?!' diye kalırsın manasında söyledim. Ayrıca bu mesajımla iyice konudan uzaklaştım troll mü oluyorum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar