Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Snefru said: Benim bildiğim bir gazetenin görevi düşünmek değil objektif bir biçimde olayları insanlara sunmaktır.Diğer bir görevide mantık çerçevesinde her türlü görüşe sahip kişilerin yorumlarını insanlara sunmaktır.Ama medya kurumunun bir tarafı olamaz objektif olmalıdır.Benim gördüğüm kadarıyla bunu tek yapan kuruluş var o da Skytürk. habertürk te var liboşlar genelde yapıolar onu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Rahan said: sir said: bu topraklarda bugün ben yaşıyorum ve bunu birilerini kovarak-öldürerek-gasp ederek sağladıysam bu benim için bi sorundur, bi haksızlıktır. vicdanı olan her insan için de bi sorun olmalıdır. oldu olmadı soykırımdı falan tartışmak istemiyorum da.. niye ben sorumlu olayım? ben mi öldürdüm? ben mi kovdum? ben kovanlara oy mu verdim? benim dedemin dedesi mi karar verdi? dedemin dedesi ermeni tehciri referandumuna evet mi bastı? kararı alan partiye mi oy verdi?? olayın benimle ilgisi ne lan? insanlık tarihi gasplarla dolu. varsayalım aynısı ermenilere yapıldı. peki benim birey olarak zerre sorumluluğum olmayan bir olaydan dolayı niye özür dileyeyim? niye vicdanım sızlasın? ermenistan milli birliğini türk olmamak üzerine, türkleri ötekileştirmek üzerine kurduysa, diaspora birlikteliğini türklere karşı olmaktan sağlıyorsa(bahsi geçen zehirli kan oluyor hatta bu), ermenistan sınır kapısı açtırmak için elinde koz olarak tutmaya çalışıyorsa, niye ben kalkıp durduk yere özür dileyeyim he?? katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aquila said: benim anlamadigim, bu iddialar osmanli donemi icin degil mi? turkiye neden sorumlu olsun? yoksa TC donemi icinde mi bu olaylar? ecdadimissssssssss osmanlimissssssssssss kiymetlimissssssssssssss ONU BIZDEN ALDILARSSSSSSSSS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 boşuna konuşuyosunuz, dış ülkeler türkiyeyi bölmek istiyor, soykırımın gerçek veya gerçek dışı olması pek ilgilendirmiyor kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 öyle bi gün gelcekki bi all come diyince bütün dünya gelicek all kill diyince herkez birbirine dalıcak all stay diyince ekonomileri durgunluğa giricek i ban the diyince herkezi kovucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 vivavale said: evet bende gördüm o haberi.adamlar davalarından vazgeçmiyolar.biz de hala yavşamaya çalışıyoruz.ama şu da bi gerçek ermenilerin u.s.a deki lobbileri çok kuvvetli.pek çok ülkede bizim lobilerimizden güçlüler.hatta paraguay(uruguay da olabilir) bile ermeni soykırımını kabul ediyodu.ermeniler gerçekten bu işin peşini bırakmayacak gibi.bizim sivri zekalılar da güzellikle olacak sanıyorlar.. biz çıkıp "Çanakkale'de gemilerle topraklarımıza saldırı oldu, İstanbul İngilizler tarafından ele geçirildi, Doğuda Fransızlar bacılarımıza tecavüz etti..." gibi bir yazı yazsak, şarkı söylesek, hemen Avrupalı çıkıp "yav siz de amma geri kafalısınız, biraz medenileşin, bu kadar öfke gereksiz" gibi şeyler diyerek bizi susturur, nedense iş Ermenilere gelince alkışlıyorlar böyle şeyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sir said: neyse yavaş yavaş "soykırım söz konusu bile değildir"den "yaptık ama gerekliydi, yapmasaydık ulus-devlet olamazdık, hem herkes yapmış işte" çizgisine gelmek de bir adımdır. bundan sonraki adımda biraz vicdan gerek sadece.. evet, hiçbirimiz bu olayda "doğrudan" sorumlu değiliz. ama bu trajedilere yol açan ittihatçı zihniyet hala yaşıyo, 1915 olaylarını "elzem" gören zihniyet hala yaşıyo. devletin bekaası için bikaç bin insanın gözden çıkarılmasında beis görmeyen kafa yapısı, yerli yerinde duruyo. istanbulu fetettik diye de özür dileyelim mi hocu? koskoca bizans imparatorluğunu sonlandırmışız, adamları katletmişiz, soykırıma uğratmışız. ayıp bize. ha aklıma gelmişken viyana kuşatmaları için de özür dileyelim. viyananın şimdiki kötü halinin sorumlusu biziz. adam 3 kere gidip bir kere bile ele geçirememiş viyanayı. ne beceriksiz adammışız be. özür diliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hocu o viyana kuşatması 2 kere olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Antimodes52 said: sir said: kaynak mı? peyki buyrun kaynak verelim, o zaman heralde diasporayla ermenistan arasındaki farkı falan da daha iyi anlıcaksınız. şurada halil berktayın konuyla ilgili epey aydınlatıcı bi röportajı mevcut. burda ise çeşitli tarihçilerin görüşlerini aktarmış ntv, çok faydalı bi özet vermekte. onun dışında taner akçam'ın bu yazısını herkese şiddetle tavsiye etmekteyim. hatta taner akçamın "türk milliyetçiliği ve ermeni soykırımı" kitabını da tavsiye etmekteyim. "açık osmanlı arşivleri" üzerine bir yazı burda mevcut. son olarak da bu yazıyı vereyim; alıntı yapılan kaynaklar parantez içinde bulunmakta. "Kaynak nerde kaynak nerde" diye yeri göğü inlettikten sonra şu mesajı görsem bir daha internete girmem. kaynak: taraf... valla sg-1'in yerinde olsam ben de girmemç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ben o çakma kaynaklara yazdım yazacağımı, süleyman sir hala açıklayamadı batıdaki ermenilerin zorla göç ettirilişini. Bence o kaynakları kaynak sayanlar takılmasın buralarda pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 heh ben tsk dan link vermistim buna, onu da gormezden geldiniz gencler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 eheh kaynağa doymuyosunuz anlaşılan, buyrun çok daha taze yazılmışı: verdiğimiz huzursuzluk için özür dileriz okuyalım bakalım, bursa, kastamonu, tekirdağ da rusya cephesi miymiş? ermeni kadınlar ve çocuklar da "ulusal güvenlik" tehdidi miymiş? ayrıca "ermenilerden özür diliyorum" topiğinde nefr'in verdiği kaynakta açık açık hangi ilden kaç ermeninin tehcire tabi tutulduğu yazıyo, onu da es geçmeyelim hakkaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Yani yarın gelip ağrı dağınızı aldıklarında,Türk'leri katil olarak gösterdiklerinde,İmajı zedelediklerinde,toprak istediklerinde ve siz verdiğinizde Onlar size dönüp Ödeştik şimdi dostuz dediler. Sizinde içiniz rahatmı edicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bu arada "meseleyi tarihçilere bırakalım" demiyo musunuz? halil berktay, baskın oran, taner akçam bu ülkenin en iyi üniverstelerinde tarih dersleri veren, yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konferansa katılmış, onlarca makale yayınlamış, kitaplar yazmış son derece kıymetli hocalar. bu insanların yazılarını dikkate almayıp kaynak olarak ne göstericez? "kürtler ermeni dönmesidir" diyen insanları mı kaynak alalım? hah işte şu toprak meselesine geldik yine, meraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ermeni yaltakciligi ancak bu kadar olabilir..Radikalde ki yaziyi yazan adama da aciyorum acikcasi.. Siz gidin toplu halde ARARAT filmini izliyip alkislayin.. Ne hain cikiyor be aramizdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 İlginçtir bu yazıyı bu okuyalı daha bi saat bile olmadı, "ah sir karşıma şunu kaynak diye koysa" diye içimden geçirmedim değil. Yazıda yine tek bir referans yok, baskin aaron'un (isimlendirme bana ait değil) coşkun kaleminden çıkmış, derdi "masum ermeniler"i anlatmak değil "zalim türkler"e saydırmak olan bir yazı. kaynak olarak da yurtdışındaki ermenilerin sözlerini gösteriyor, efsane. Ayrıca 1915 olaylarını tüm Dünya'ya hatırlattığını söyleyerek ASALA'yı övme imasında bulunması da çok hoş. Diaspora propagandası bu kadar fütursuzca yapılamazdı. Zira Baskin Aaron'un yazdığı tarih bizzat diaspora tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aşağılık kompleksinden muzdarip, ülke aleyhine ne varsa katılan bünyeleri ekşi sözlükten sonra burda da görüyoruz... ülkedeki tarihçilerin, profesörlerin %99 u soykırım olmamıştır derken, bulmuş arkadaş cımbızla, 3 tane ülkesiyle her, ama her konuda patolojik sorunlu 3 kişiyi.. taner akçam dediğin adam da türkiye de ders anlatmıyor, eski devsolculardan olup 20 yıldır avrupa-amerika da diaspora, rum lobilerinin beslemesi olarak, onaların parasıyla yaşıyor, dipnot olarak yazayım.. nasıl bir eziklik, nasıl bir komplekstir bu arkadaş... ulan bi kere de balkanlarda, kafkasyada, doğuda öldürülen türkler için bi satır yazın be arkadaş... tiksindim sizden yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Onlar Türk hacı, kimin umrunda balkanlarda katledilen Türkler, altınları yutmuştur diye karnı yarılan askerler. Varsa yoksa ülkenin korunması için sürgün edilip yolda ölmüş adamlar. Sanki biz öldürmüşüz gibi bide özür bekleniyor. Oldu canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arjantin said: nasıl bir eziklik, nasıl bir komplekstir bu arkadaş... ulan bi kere de balkanlarda, kafkasyada, doğuda öldürülen türkler için bi satır yazın be arkadaş... tiksindim sizden yahu... demişsin ve günlerdir aynı şeyi düşünüyorum. Nedendir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 EVET SÖZDE ERMENİ MAL VE MÜLKLERİ İÇİN SAVUNMA MODUNA GEÇEN ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN BU BELGE ÖZÜR OLAYINA MİSİLLEME OLARAK GEÇENLERDE ARŞİVLERDEN BASINA SIZDIRILDI herzaman derim dünyanın 8. harikası osmanlı arşivleridir peh özür dilicekmişler http://www.haber7.com/haber/20081218/Zulmu-yalanlayan-Ermeni-imzalari.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 said: Cekiyan Samur Kaşiyan AHAHAHAHAHAHAHAHA duydugum en yaratici en super ermeni ismi simdiye kadar bide bizimkiler micir giciryan a guluyorlardi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 micir gıcıryan daha komikti ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 şöyle bir video var. SOAD'dan bahsediyo çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yanliz iktidar yaramadi tayyibime adam kac senede darmaduman olmus bir dahaki genel secime palpatine olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Viktor said: yanliz iktidar yaramadi tayyibime adam kac senede darmaduman olmus bir dahaki genel secime palpatine olur direk evet ya çökerttiler adamı. Ben bilen üzüldüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar