sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Yoğurtlu ıspanak ve kereviz hayır, vejeteryen değilim. evet, dünyaya bir kere gelecez, kalbini sev, sebze de ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Carls Jr. http://www.carlsjr.com/ double 6 dollar burger Harika bi olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kalp durduranlar tabii.. http://www.foodfacts.info/blog/labels/burger.html büyük ve kalın hamburger ekmeği alıp bi tane de ben yapayım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 offf kalın severim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bacon denilen şey iğrenç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bana bunları getirenin bin yıl kolesi olurum. nerde war lan bunlardan? yarın gidiorm yemeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 valla NYC de görmüştüm ben sanki ama elbet başka yerlerde de vardır amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 domates + burger peynirli omlet yanında bacon yanında french toast. offffof dünyanın en güzel kahvaltısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 abi bacon pişirirken bile midem bulanıyodu siz nasıl yiyosunuz? iğrenç kokuyo bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 pastırmanın da kokusu kötü soğan da kötü sarmısak vs ama yerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hayır abi pastırma,soğan,sarmısak güzel kokar ama bu bacon bak yine midem kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bakırköy tren istasyonu çıkışında bodrum pastirmalı dönercisi vardı. Hala duruyormu bilmiyorum ama eğer duruyorsa tren istasyonundan cıkarken kokusunu hissetmemeniz imkansız. Onu yiyin işte its very cheap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 valla bana da bacon kokusu kötü gelmiyo bimem adamına göre değişiyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Jahrein said: Arby's beef'n cheddar da süperdir aynen katiliyorum. hatta tek basina kivircik patatesi whooperi, big mc i falan da dover. arby's ftw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Jahrein said: Arby's beef'n cheddar da süperdir beef'n cheddar cennetten gelmiş bişey ya, big mc vupır fln yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Zeppelin said: whooper alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Artık mac'te burger'de falan midem bulanıyor. Hem gitgide pisleşiyorlar hem de kaliteleri düşüyor. Şu an burger piyasasında kızılkayalar ıslak hamburger, şen büfe amerikanlı hamburger ve benim evde yaptığım cheese burger yönetir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 mcchicken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 in-n-outta zilyon kofte+peynirli hamburger yaptirilabiliniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Quater Pounder .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 triple whopper ! not içine sadece ekstra 12 peynir (her kata 4 tane) ve ketçap koydurun harika oluo bak acıktım gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 "işkembe çorba + kuzu haşlama + az pilav üstü kuru" budur abi yemek. hem hızlı hem leziz. whoper, bigmc falan yalan bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ayakların götürür hep seni doğru yereeeee... varmı hatırlayan bu cingle ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Rahan said: "işkembe çorba + kuzu haşlama I lav this şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar