Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATV'yi izleyin şincik !

kingpin

Öne çıkan mesajlar

abi 2 tane konuk stüdyoyu terketti ameauheau abi süperdi ya öldüm gülmekten .. ağlıcam..
oskay la hamiyet önce hamiyet gitti sonra ibrahim uyuzluk olsun diye hamiyetin bandını yayınladı sonra oskayda dayanamıyorum bende gidicem dedi orda yaşlı bi eleman var dayı "ya kardeşim gitmiceksin delikanlı gibi oturacaksın burada" dedi amauha sonra adam gitti arabaya atlayıp ibrahim "ya kardesim nasil toparlıcam ben bu yayını ya bi VTR girin ya nerde bizim yapımcımız ya reklam girin ya " amzxauhzauh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Lol çoçukmu kandırıyorlar anlamadımki görende maliyeden geldikleri sanır sdfs masa vs alıp götürme nedir.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 08 Mayıs 2004 02:14 tarihinde demiş ki:
tv şakası olacağını zannetmiyorum ya garip bişey oldu eğer öyleysede helal olsun.

aynısını geçen gün Kanal 7 de yaptı.Adamın kolu yandı flm dediler üzerine spotmu ne düşmüş
adam hastaneye kaldırıldı flm dedi
ordan karının teki çıktı alllah feryat figan bağrınıyor
reklamlar girdiler belgesel girdiler ıvır zıvır saçmaladılar sonra şaka olduğunu sölediler.[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yalan oldugu zaten belli sandalyeyi masayı alıp götürmek nedir.Haciz kararımı geldiki adamlara öyle birşey yapılıyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

İbrahim Sadri'yi o tür şeyler yaparken görünce bende şaşırmıştım o programı ilk izlediğimde özellikle.

Tamamen Kurmaca,şaka,düzmece o programdakiler :)

Hatta gazetede okumuştum Yabancı Bi program varmış aynı buna benzeyen ondan esinlenmişer(çalmışlar)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...