Garager Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 1-) Radyo,televizyon,sinema'ya sözelden giriliyor bildiğim.Eşit ağırlıktan girilebilirmi ? 2-) genelde ortalaması 2 olan lise hayatı boyunca test kitabını açmamış 2 sene sınıf tekrarı yapmış biri olarak 1.5 senede düşük bir puanı olan okuldan 300 puan yapabilirmiyim ? 3-) Radyo,televizyon,sinema için nereleri tavsiye edersiniz ? Bu konudaki bilgisizliğimi mazur görün.Okulda rehberlik hocasıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Düşük puanı olan okuldan 300 yapabilir miyim derken sanırım öss de okul puanı ile birlikte 300 yapabilir miyim demek istedin?Eğer öyleyse bir sene de yapabilir misin bilmiyorum ama iki senede yapabilirsin.Çalışman lazım çok sonuçta yaparsın koç demekle olmaz eşşekler gibi çalışman lazım.Ki sen iki sene sınıf tekrarı yapmışsın not ortalaman falan da baya kötü.Senin durumun vahim.Çok fena çalışman lazım ama çalışabilen birisi olsaydın iki sene tekrar yapmazdın diye düşünüyorum.Umudunu falan kırıyor olabilirim ama umarım ters etki yapar ve sen de biraz kasarsın ve yaparsın.Bir sene de çok zor da ikinci seneye düzenli çalışarak girersen yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Doğru diyorsun ama çalışmamaktan kalmadım aslında.Çok haylazlık ettim.18 yaşındayım lise 3 okuyorum.Aslında 1.5 sene kaldı.Şimdiden başlarsam günde kaç soru çözmeliyim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 radyo televizyon ya da sinema istiyorsan direk sözele gir bence hiç kasma kendini eşit ağırlık ile (eğer imkanın varsa tabi, son sene falan değiştirilebiliyor mu bilmiyorum) ayrıca şuraya göz at: http://forum.paticik.com/read.php?21,3713590 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 radyo/televizyon/sinema okunmaz türkiye'de, illa okuyacam diyorsan da bilgi'de oku, zira medya ile içli dışlı olduğu için staj, iş konusunda diğer üniversitelere nazaran daha az sıkıntı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Sözel'e geçiş yapman hayrına olur ama fark dersleri vermen gerekir sanırım. En zor kısım da bu olur. Ama sözele geçiş yaparsan okuldan da 60 geldi diyelim hadi 240 puan çıkartamaman için hiç bir neden yok. Sonuçta türkçe ve sosyal çözeceksin, bu iki derse çalışması test çözmesi de zevklidir hem, matematik gibi tıkanmazsın bilmece çözmeyi falan seviyorsan zaten sosyali dibe dayayabilirsin. Matematikten de kaza bela biraz doğru yapsan 300'ü geçersin. Ben sayısal halimle 340 puan sözel yapmıştım ÖSS'de ki sözelden puan yapmak değildi amacım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 EA öğrencisiyim üniversiye össye 3. girişimde girebildim oda 260 puan alarak(evet özel) , 3 yıl boyunca dersane ortamında olunca insan nasıl çalışılması gerektiğini anlıyor fakat uygulaması zor oluyor . Ben uygulayamadım ama sana şunu diyebilirimki iyi bir dersaneye gidersen, devamsızlık yapmazsan, dersi derste anlar ve unutmadan konunun testlerini çözersen neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 lise 1'de üç adet 0, dört adet 1'im vardı. af sayesinde sınıfı geçmiştim. ikinci deneyişimde dilden 309 yapmıştım. ben dersin pek yüzüne bakmadım da sen istersen olur, inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Phyxantar said: lise 1'de üç adet 0, dört adet 1'im vardı. af sayesinde sınıfı geçmiştim. ikinci deneyişimde dilden 309 yapmıştım. ben dersin pek yüzüne bakmadım da sen istersen olur, inan. katılıyorum. lise 1 6 tane 1 3 tane 0 ile aftan yararlanarak geçtim, okulu sonuncu bitirdim, say-2 292 puan yaptım evet çok değil ama çalışkan bir örenci olmamama rağmen azimle bu kadar yapabildim. okuldan 53 geldi. herşey istemekle başlıyor. yürü koç çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Verdiğiniz cevaplar için saolun.Bana "neden olmasın" dedirttiniz :) Hadi bakalım gaza geldim biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Normal şartlardan EA'dan girip sözel bölüm tercih etme gibi bir durumda her şeyin full olsa bile en fazla 330 puanın oluyor, ki senin okul puanın da 50-60'lı bişey geleceğine göre öss'den full çeksen sözel puanın 300 falan olcak anca... sözele geçmeden olmaz o iş kısaca. bi de onun ayrıca sınavlarına gircen geçen senelerde ea olarak kaçırdığın sözel dersleri tamamlamak için. onları yaparsın çok dert olcağını sanmam. okulda sözel bölümü yoksa da okulu değiştir. hatta akşam lisesine falan al kaydını, böylece hem fark derslerini vermen daha kolay olur (heralde) hem de son sene yüksek bir ortalamayla okul puanını kurtarırsın bir miktar. Gerisi de dersaneyle olan ilişkilerine kalmış olur... kolay gelsin8-) ama gelmeyecek =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Akşam liseleri hakkında hiç bir bilgim yok.Biraz açıklayabilirmisin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Garager said: Doğru diyorsun ama çalışmamaktan kalmadım aslında.Çok haylazlık ettim.18 yaşındayım lise 3 okuyorum.Aslında 1.5 sene kaldı.Şimdiden başlarsam günde kaç soru çözmeliyim bilemiyorum. GELECEK sınava çok zaman var önünde 1.5 yıl var neden olmasın yaparsın tabii ki yerinde olsam rehberlik uzmanı ii olan bir dershaneye yazılırdım ya da tanıdık fln varsa onunla birlikte program oluştur sakın boş boş çalışma düzgün çalışırsan 1.5yıl çok uzun süre ama programsız çalışırsan 1.5sene değil 15sene bile yetmez benim de çok eksiklerim vardı ama yazın günde 10saat çalıştığım oldu :) yaz günü 10saat çalışılır mı deme isteyince oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Garager said: Akşam liseleri hakkında hiç bir bilgim yok.Biraz açıklayabilirmisin acaba ? Valla ben de işin içinde falan değilim ordan burdan duyduklarımla konuşayım, bu akşam liseleri normal liseye bi şekilde tutunamayanların gittiği dolayısıyla pek parlak öğrenciye sahip olmayan liseler. Mesela adamın biri lisede çok kötü ortalamalar aldıktan sonra (veya kalıp da) diyo ki lan ben son sene (son 2 sene veya) akşam lisesine alayım kaydımı, orda adam gibi çalışır bütün derslerimi 5 yapar, diğer öğrencileri geçer, okul puanımı 2ye katlarım yoksa hiç biyeri kazanamıcam. diyo. öyle garip bi hile yapıp 50 olan okul puanını 65e falan çekiyorlar üstüne bi de össye kasıyorlar temizinden. Böylece ortalama geçinen normal bir öğrencinin kazanabildiği yerleri durumları pek kritik olan öğrenciler de kazanabiliyor. Adam gibi araştır bence bu akşam lisesi olayını yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar