Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Accountu Olan Var Mı ?

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar...

WOTLK ile gelen bazı çarpıklıkları gidermek amacıyla hazırladığım bir öneri tablosu var. Speller üzerinde değişim ve talent tablosunun nasıl op olmaksızın keyif veren bir hale en doğru şekilde getiribileceğini içeriyor. Bunu EU forumları pek iplenmediği için oraya yazmak istedim. Game designerlara ulaşmanın en iyi yolu US forumları fakat US hesabım yok. Sağa sola sordum ama bulamadım. Burada us hesabı olan varsa benimle iletişime geçebilir mi acaba ? US hesabı almadan önce birde burada sorup şansımı denemek istedim :)

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Zaten yeterince iyi birşeyse Eu'da da gerekli ilgiyi çeker bence ya

:) EU sallanmıyor hiçbir konuda ayrıca hiçbir game designerın eu forumlarında post attığı görülmemiş birşey o yüzden malesef US forumları daha ön planda. Pvede eu usye inanılmaz fark atsada PTR dahil olmak üzere her konuda US için bir ayrıcalık söz konusu bunu bugüne kadar farketmedin mi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:
server laginida duzeltsinler onuda eklesene o konuya :) eu daki salaklar birseyi duzeltemior

Blizzard ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu için serverları upgrade etmek amacıyla bağış kampanyası başlatmalıyız :(

aquila said:
eu forumlarina yazip link ver, ben USe linklerim.

aquila said:
adamlara mail atsana foruma yazana kadar.

aquila said:
yalniz, trollden ve flameden fazlasini bekleme.

Yahu aquila sende bir alemsin hesabın varsa benim us hesabım var nasıl yardımcı olabilirim demen yeterliydi ben o ihtimalleri düşünemedim sanki ^^

EU forumlarına yazacak olsam yazarım zaten. Yazıp netice alınmaz sadece isveçli bebelerle haşır neşir olunur o kadar. Ayrıca EU forumları bugüne kadar hiçbir developer/game designer tarafından sallanmadı, bugünden sonrada bu böyle devam edecek.

US hesabın varsa konu bitince yardımcı olabilirsin ben sana nasıl yardımcı olabileceğin konusunda gerekli açıklamayı yaparım.

Troll ve flame konusuna gelince. Ben bu konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Önemli olan konunun gidişatını bozmaya çalışan ya da amaçsız geyik yapanların mesajları değil konunun ilk mesajıdır. O mesaj yeterince bilgi, soru-cevap ve grafik içerip güzelce hazırlanmış olacağı için Ghostcrawler ya da diğer GDlerin yanıtı ya da düşünce paylaşımı onun üzerine olacak bu yüzden pek önemsenecek bir sorun değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Ben US serverlarında oynamaktayım eger yardım gerekıyor ıse ÖM gonderebılırsınız.

Bu arada Muradin serverında, EU alt yapılı bır guildeyım, aranızda US serverlarında ıyı bır guıldde Ally oynıyan var ıse ırbıtıbata gecmenızı rıca ederım. Özellıkle PvE agırlıklı bır guıld aradıgımı belırtmek ısterım.

Tesk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...