Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaşjk - MKE Ankaragücü - 13.12.08 @19.00

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ın rahat kazancağını düşünüyorum , çünkü Bjk tarihinde 3 maç üst üste çok az puan kaybetmiş. Taraftara kendini affetirmek isteyecek Delgado şov yapıcak bence. Ve maç hakkında şunu da söylemek istiyorum. kart sınırında 5-6 oyuncumuz var galiba , maçta acaba bu futbolcularımız ucuz sarı kartlar görecek mi? Maç öncesinden böyle konuşmak doğru değil ama bu konuda ciddi tereddütüm var.
Sosyal ağlarda paylaş

ankaraspor maçı öncesi yan hakem taç çizgisine bakıyorken böyle bi karar atlanınca art niyet aramıyorum açıkçası, baroşun elle kontrolüne, kendini yere attığında verilmeyen sarı kartlarda da art niyet aramıyorum hadi.ama bu gün yine cissevari sarı kırmızı kartlar olursa orada art niyet düşünürüm işte...
Sosyal ağlarda paylaş

senin ya da benim aradığımız art niyete bakmıyor olay zaten
size de yapılıyor bize de yapılıyor fb'ye de yapılıyor bu
dün de golümüz verilmedi(bana göre gol verilmesi lazımdı)
ha bugün bir oyuncunuz hafif bir sertlik yapar da kart olayı insiyatife kalırsa, hakem de çıkarırsa isyan çıkıcak belli oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya üf baroşun kartları yoruma açık gösteredebilir göstermeyedebilir ki zaten azıcık kafanı kullansan hakem ilk sarı kartı çıkardıktan sonra baroş'un o hareketlere son verdiğini farkederdin... yani daha erken çıksada baroş 2. yi görmicekti ki dediğim gibi sen attı kendini diyorsun başkası penaltı diyor^^
Sosyal ağlarda paylaş

baros hakemlere cok zır bi oyuncu. nerdeyse her macta aynı sekilde topu eliyle almaya calısıyor ve hepsinde de yakalandı. kendini ceza sahası icinde atması da gayet sarı kartlık hareketti ama hakem niye gostermedi anlamadım.

golculugune lafım yok cok yetenekli adam ama bu hareketleri beni feci sekilde rahatsız ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
baros hakemlere cok zır bi oyuncu. nerdeyse her macta aynı sekilde topu eliyle almaya calısıyor ve hepsinde de yakalandı. kendini ceza sahası icinde atması da gayet sarı kartlık hareketti ama hakem niye gostermedi anlamadım.

golculugune lafım yok cok yetenekli adam ama bu hareketleri beni feci sekilde rahatsız ediyor.

ben bi galatasaraylı olarak barosa her maç küfrediyorum, her maç düzenli olarak topa elle müdahele yapıyor ve her maç kendini yere atıyor şu ana kadar hiç penaltı çaldırmadı %50'sinde kart da yedi ve her maç hakemle konuşuyor baydım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

tribünde neler olacak, olay çıkacak mı, hangi grup baskın çıkacak ve yıldırım demirörene yensek bile tepki olacak mı? bunlar beni daha çok ilgilendiriyor açıkçası. ankaragücünü yeneriz gs ye de yeniliriz nasıl olsa sarı kartmış kırmızı kartmış çok önemli değil
Sosyal ağlarda paylaş

baros hakkaten sapıtıo bzn.piç bir yapısı var.ama olsun canı saoglsun affetirio

beşiktaşlı kardeşlerimiz takım ktouye gidince yine ağlamaya baslamıslar.kendinizi şartlamışsınız.gs yense bile taçımız verilmedi diye çıkıcaksınız ortaya.

ama takımın başkanı bilmemnesi surekli hakemleri bahane ederse taraftarıda aynı şeyi yapar tabi.

daha oynanmamıs maç için hakem konusunda aglıosunuz :)

nobre oynamazsa beşiktaş gol atamaz.o adamın kafadan 1 golu var bize.fenerden gelen bi alıskanlık oldu.samiyende beşiktaş bu maçı alamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

+1 katılıyorum hepsine. taraftarın hemen hemn hepsi rahatsız bu baros un ellerinden ve kendini yere atmasında. artık yönetimden biri mi uyarıcak skibbe mi uyarıcak, adam gibi topunu oynasın sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...