forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 filmlerde yapıyorlar bunu sizce de iğrenç değil mi tmm tuvaletin normal oturulan yerinden daha temiz olabilir ama nası oturur ya insan, tabure değil bu bağlantısı yok ama yazayım oldu olacak sifona da blowjob çekilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bende oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Tuvalet kapağı neresi ki? Tepede inip kalkan yarı elips konstrüksiyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ben var ya o tuvalet kapağını oturmadan evvel ıslak peçeteyle 2 kez siliyorum sonra kuru peçeteyle 2 kez siliyorum öyle oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 çok düşünürsen öyle tabii; ama sonuçta kıçından çıkan bakteridir, mikroptur su içtiğin bardakta, yemek yediğin çatal, kaşıkta da var. BU LANET OLASICALAR SAYAMAYACAĞIMIZ KADAR ÇOKLAR VE ONLARI GERÇEKTEN ÖLDÜRMEK İSTEYİP İSTEMEDİĞİMİZİ BİLMİYORUM! her kullanımdan sonra 20 saniye harcanıp mintaxla canım mintaxla yapılıyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Oha oraya oturulmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Yıllardır pislik içinde yaşıyormuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oraya ayaklarla basıp çömelme pozisyonunda halledicen işini zaten. bi de oturuyor muydunuz siz oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben montla oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Masquerade said: oraya ayaklarla basıp çömelme pozisyonunda halledicen işini zaten. bi de oturuyor muydunuz siz oha. taharat borusunu tutturmak icin baya accuracy kasmak lazim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adam en dıştaki kapağı söylüyor sanırım normal oturulan yeri değil :S e orda bişi yok ki nie oturulmasın :S yok normal yeri diosan oraya oturmadan nası yapıosn :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Farinal said: adam en dıştaki kapağı söylüyor sanırım normal oturulan yeri değil :S e orda bişi yok ki nie oturulmasın :S yok normal yeri diosan oraya oturmadan nası yapıosn :S harbi lan koy peçete , gör işini. o ne olm accuracy falan hahah. çıldırmışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bi kere oturdum ben kapaga.seviştiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 diablotg said: ben var ya o tuvalet kapağını oturmadan evvel ıslak peçeteyle 2 kez siliyorum sonra kuru peçeteyle 2 kez siliyorum öyle oturuyorum ohoo paçandan aktı çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 okuduğunu anlayamayanlar için temsili resim http://blogs.kansascity.com/photos/uncategorized/2008/03/11/toilet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ne poponuz varmış altınmı cıkarıyonuz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 o kapağa oturulmaz da nereye oturulur sorarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adam kapağa tünediğini iddia ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 önüne sehpa çekipo sofra kurmuyoruz ya.oturmanın bi sakıncası yok bence.yani oturma derken normal bir insan orda en fazla 5dk oturur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 abi banyoda o kapağa oturup napiosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 o kapağa havlu koyan var.temiz olamaz arkadasım orası,inanmıyorum ben.oturmam da oturtmamda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evimin dışında tenimi hiç bi yere koymam öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Fly said: o kapağa oturulmaz da nereye oturulur sorarım size paçasına işeyen hiç kız arkın olmadımı senin etrafında : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Llama said: evimin dışında tenimi hiç bi yere koymam öyletenimi ne lan cok erotik olmus sfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 paçasına işeyen kız arkadaşım olmasın zaten, nasıl bir isim tamlaması o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar