Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Vizesi ile ilgili...

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

valla benim aldigim seneki gibi olsa git yalan yanlis adres ver..

Benimle ilgilenen abla bir doldurdugum kagitlara bakti. Transcrip istiyorlardi benimde derslerim kotu oldugu icin goturmemistim derslerin nasil dedi idare eder dedim ablanmi okuyorum amerikada dedi evet ekonomi masteri yapiyor dedim 10 yillik vizeyi cakti..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir soru sorayim bari, bu USAFIS gibi green card vaad eden yerler ne ayaktir? Sitede bakiniyordum, uye oldum belki ilerde basvuru yaparim diye, simdi esire bagladilar, hergun mail geliyor "HOCAM KACIRMA BAK 50.000 INSAN ALIYOR HER SENE" tarzinda. Oda yetmedi sabahin 8:30'unda telefon ettiler ya. "kacirmayin, bakin kampanya var, su var bu var"

Suluk gibi yapistilar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeşil kart a başvuru için form vs. doldururusan bunu Amerika hükümetinin bir şekilde vize başvurusu yaptığında görme ihtimali var. (Bu adam yeşil karta başvuru yapmış, Amerika'da yaşama isteği var gibi..) O yüzden netten yeşil kart vs. gibi şeylere çok dadanmayın derim ben kanımca, formlarını doldurup bilgilerinizi vermeyin, çünkü muhtemelen o kayıtlar Amerikan hükümetinin database ine gidiyordur.

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...