aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ne heyecani yapiyosun abi, vize vermeseler nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 20 gün boyunca süper planlar yaptım new york da bi kere her gece bi yere partiye gidicez kaliteli yerlere (..ks var) xbox360 alıcam laptop alıcam sürüylen giyim vs eşyası alıcam this is why i am so excited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 valla benim aldigim seneki gibi olsa git yalan yanlis adres ver.. Benimle ilgilenen abla bir doldurdugum kagitlara bakti. Transcrip istiyorlardi benimde derslerim kotu oldugu icin goturmemistim derslerin nasil dedi idare eder dedim ablanmi okuyorum amerikada dedi evet ekonomi masteri yapiyor dedim 10 yillik vizeyi cakti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bende bir soru sorayim bari, bu USAFIS gibi green card vaad eden yerler ne ayaktir? Sitede bakiniyordum, uye oldum belki ilerde basvuru yaparim diye, simdi esire bagladilar, hergun mail geliyor "HOCAM KACIRMA BAK 50.000 INSAN ALIYOR HER SENE" tarzinda. Oda yetmedi sabahin 8:30'unda telefon ettiler ya. "kacirmayin, bakin kampanya var, su var bu var" Suluk gibi yapistilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Yeşil kart a başvuru için form vs. doldururusan bunu Amerika hükümetinin bir şekilde vize başvurusu yaptığında görme ihtimali var. (Bu adam yeşil karta başvuru yapmış, Amerika'da yaşama isteği var gibi..) O yüzden netten yeşil kart vs. gibi şeylere çok dadanmayın derim ben kanımca, formlarını doldurup bilgilerinizi vermeyin, çünkü muhtemelen o kayıtlar Amerikan hükümetinin database ine gidiyordur. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yahu o kadar heycanladnım herifle 7 saniye konuştuk verdi vizeyi hiç heycanlı deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 e hadi hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 para lazim bu ara, herkesi alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 :) benimde oyle olmustu iste ya zamaninda bizi cok korkuttular diyecegimde benim ablam orda okurken tekrar gitmek icin basvurdugunda red aldi donem arasinda gitme sene basinda gidersin diye.. Bir acayip memleket bu amerikanya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar